Brusinková paráda od Manufaktury | Limitovaná edice podzim-zima 2019

Začnu rovnou tím, že mě Manufaktura tentokrát opravdu překvapila. Nečekala jsem po výrazně sladké jarně-letní edici (s vůní rebarbory a divoké třešně - recenze tu) znovu sladkou chuť. A vlastně nečekala jsem i téměř identickou barvu. Já jsem na toto asi ulítlá, ale po limitce lípa z minulého roku (recenze tu) jsem prostě čekala něco podobně "jiného" :) Brusinky totiž tak nějak v předvánočním období očekává každý...a nebo ne? 

brusinka limitka, manufaktura recenze, manufaktura zkušenost

Produktů je tentokrát opravdu hodně - je to rozsáhlá limitovaná edice od sirupu, po sprchový gel až toaletní vodu s touto vůní. 
Produktů je konkrétně 8 + sůl do koupele, kterou si můžete zakoupit přímo na prodejně :)

V rámci spolupráce jsem obdržela pár z nich na testování (a dva si dokoupila), tak šup na dojmy :)

edice brusinka manufaktura, manufaktura recenze

Sprchový a koupelový gel s mandlovým olejem a výtažky z brusinek voní nepřekonatelně. Přišlo mi, že je nejvoňavější z produktů, které jsem obdržela. A až při prvním sprchování jsem si uvědomila, že ta vůně je opravdu jiná než letní rebarbora. Ze začátku mi trošku přišlo, že jsou podobné :D
Dokonce mi připomíná něco z dětství - nějaké bonbóny :))
Krásně pění a vůbec, ale fakt vůbec nevysušuje. V předvánočním období ho budu milovat ještě více. Tím jsem si jistá :)
Ve složení hledejte extrakt z brusinek, mandlový olej, panthenol a celkově má až 95,90% přírodních složek. Je vhodný i pro vegany a dá se použít i do koupele na místo pěny (pění ale poměrně málo - tedy na sprcháč dostatečně, na vanu plnou bohaté pěny málo).
Na tom se nedá asi nic zkazit - 10 b. z 10 b. 

limitovana edice brusinka, manufaktura limitka

Horší to ale bude s tělovým mlékem s mandlovým olejem a výtažky z brusinek. Tu nebudu moc pozitivní, protože jsem zvyklá na určitý "standard" co se týče tělových mlék od Manufaktury. Fakt jsem jich měla už minimálně 5, ne-li více. 
A toto? Porazí mě z toho roztírání. Přišlo mi, že jsem na sobě stále měla bílý film, i přes dlouhé, předlouhé vtírání do pokožky. Upřímně - na toto nemám trpělivost a nebaví mě to :D
Hydratace je sice v pohodě, pokožka je hladká a jemně provoněná (intenzita vůně tak akorát, aby byla příjemným rituálem, ale neotravovala), ale trošku bílá :D
Ale tak dobře - přiznávám, že mnohem hůře se roztírá hned po osprchování, když je pokožka ještě trošku vlhká. Zkusila jsem se natírat i v jiný čas a to už mi nepřišlo to roztírání tak hrozné a zdlouhavé.
Obsahuje mandlový a ovesný olej, beta-glukan, panthenol, samozřejmě extrakt z brusinky a skvalan. Celkem až 98,48% přírodních složek, opět vhodný i pro vegany. 
Až na to roztírání je to fajn mléko, které budete rozetírat a rozetírat a rozetírat...ale ta vůně za to stojí :D 7,5 b. z 10 b.


manufaktura limitovana edice podzim 2019, novinka 2019

Nakonec jsem neodolala a dokoupila si i ochranný krém na ruce s mandlovým olejem a výtažky z brusinek a i u něj si nejsem úplně tak jistá, jestli mi vyhovuje. Kdo mě zná, tak ví, že krémy na ruce od Manufaktury používám snad stále už takových 5 let. I tu jsem zvyklá na určitou kvalitu a on ten krém nebude zlý. Jako nádherně voní, ruce jsou po něm sa-me-to-vé (!!!), ale takové trošku ulepené. Ne dlouho, ale jsem zvyklá, že Manufaktury krémy na ruce se mi hned vpijí do pokožky a v podstatě okamžitě mohu pokračovat v činnosti (nebo brát telefon do ruky a jít spát :D). U tohoto krému to vstřebání trošku trvá a mám pocit jemné lepkavosti.
Není to nic hrozné, ale myslím, že předchozí limitky měly ty krémy o chlup lepší.
Ve složení hledejte to podobné co u předchozích produktů + bambucké máslo, které je ideál na promastění, obzvlášť v sychravém počasí :) Až 98,42% přírodních složek, pro vegany ok :)
Za tu ulepenost mu dávám ale jen 8 b. z 10 b. 


brusinka, limitka manufaktura, recenze manufaktura

Ale zachránil to ochranný balzám na rty s bambuckým máslem a výtažky z brusinek, který je snad MUST-HAVE na zimu :) Ten je zase opravdu skvělý a řekla bych, že zase lepší jak byly ty předchozí limitky (naposledy mi tak šíleně moc vyhovoval ten z limitované edice jablko z roku 2016, ehm :D). Ten jsem skoro oplakala, že už není :))
Takže skvělá hydratace, nedělá bílý film, voní celkem intenzivně, nechutná nijak, ale tím, že docela voní (na to vlastně pozor ti, co to nesnesou - moje mamina by to nesnesla ani náhodou :D), tak člověk má pocit, že i chutná. Při rýmě jsem pak zjistila, že opravdu nechutná :D
Ve složení se objevuje mimo jiné i bambucké máslo a včelí vosk, proto není určen pro vegany (je to živočišný produkt). Přírodních složek je ale až 93,55%. 
Úžasný - 10 b. z 10 b.

sojova svicka brusinka, brusinka limitovana edice

Tato limitka obsahuje i nekosmetický produkt (když tedy nebudu zmiňovat brusinkový sirup) a to nádhernou sójovou svíčku. Už jsem o svíčkách od Manufaktury psala tu a budu se opakovat, že jejich svíčky jsou skvostem. Mně se ten minimalistický design moc líbí, hodí se kamkoliv a tato opravdu nádherně sladce voní :) Docela dost intenzivně, i když není zapálená - vždy jí cítím po příchodu do mísnosti (je v knihovně kousek od dveří ale). Po zapálení se šíří jemná vůně. Ony tyto zdravé svíčky nejsou (co jsem si všimla) až tak intenzivní co se týče vůně, ale mně to vyhovuje více. I kvůli dcerám.
Bude to ale krásný dárek například v kombinaci se solí do koupele z této limitky, která se dá zakoupit pouze v obchůdcích a balzámem na rty.

Limitovanou edici doplňuje ještě toaletní voda, ochranný balzám na tvář, sirup + sůl do koupele.

A protože jsem strašně hodná blogerka, tak si o další dva produkty zasoutěžíme už zítra na instagramu! (dobře, mám doma zrovna 2 nemocné děti, tak možná to bude do dvou dnů, ok? :D) Takže šup šup na IG https://www.instagram.com/spacesusi_mamou/ ;-)


Tak co? Zaujala Vás tato limitka? Byly jste si přičichnout? :)

Komentáře

Oblíbené příspěvky