Summer time....Dermacol Aroma Ritual + letní giveaway :)

Nadpis článku prozrazuje, že to bude sakra dlouhý článek, co? :D
Od Dermacolu jsem dostala na testování 3 kousky sprchových gelů Aroma Ritual a přiznávám, že to byla moje první zkušenost s touto řadou :) Chodila jsem kolem nich v drogérii delší dobu...ale znáte to - značek a výrobků je tolik, že prostě člověk někdy fakt nemá "kdy" vyzkoušet vše :D

aroma ritual, dermacol kosmetika
vypadají lákavě, že? :)

Nebudu rozepisovat recenzi pro každý z nich, protože liší se v podstatě jen vůní (heh, to by vás nenapadlo, co? :D), ale funguje stejně ať se jedná o rebarborovo-jahodový, mangový nebo ananasovo-kokosový :)


dermacol rebarborovy, mangovy sprchový gel
Plusy:
- vůně. To ale asi taky nebude pro nikoho extrémním překvapením. Zvlášť pokud řadu Aroma Ritual znáte. Ta obsahuje mnohem více vůní/"příchutí" (někdy jsou doslova na sežrání :D) a různých přípravků (sprcháče, tělová mléka, krémy na ruce) a každý mi o nich dokáže říct jen "...ta vůůůůůůně" s blaženým výrazem v očích :) Všechny vůně ve mě evokují léto a i když ho trávím letos v posteli (hold rizikové těhotenství), tak si aspoň každý večer připomínám atmosféru a vůni léta :) Nejoblíbenější mám ananasovo-kokosový, který se mnou strávil i pár dní v nemocnici a můžu říct, že nádherně provoněl celý prostor sprch :)
- gelové složení, které lehce pění. Není to sice pěna jak šlak, některé jiné sprcháče to zvládnou více, ale zpravidla čím více pěny, tím více SLS a to není dobrá látka ve složení. Netvrdím, že tuto není...ale asi jí nebude až tak moc ;-)
- nevysušuje. Kdo mě čte, ví, že jsem tzv. "třoun" obecný :D Vysušuje mě každý druhý sprcháč a před spaním se prostě buď budu třít o postel, protože mě vše svědí...a nebo se přinutím nakrémovat :) U těchto sprcháčů nepociťuji žádný pocit napnuté pokožky. Dokazuje to i již zmíněný pobyt v nemocnici, kam jsem si fakt tělový krém nebrala. A vydržela jsem jen na tomto sprcháči...bez trapného šuchání těla o vrzající nemocniční postel :D
- balení praktické hlavou dolů :)
- cena - za 250 ml balení se pohybuje kolem 59 Kč/2,29 €, což je prostě normální cena :)

Mínusy:
- k balení snad jen to, že když zůstane na vaně a nepoužíváte ho každý den, tak se do víčka může dostat více vody. Potom při dalším použití nejdříve vyteče studená voda, která tam "stojí" v tom víčku a až potom se můžete domáhat k přípravku. A sem tam toho vyprskne více než je potřeba...
- na těle tu vůni až tak dlouho necítím...škoda :)

aroma ritual letni, recenze sprchového gelu
pro zvětšení klik na obrázek :) Co se týče složení jsou velmi podobná...

Efekt:
Slibuje pěnu (check), jemnou pokožku (check, beru to jako to, že nevysušuje) a nastartování mysle/smyslový zážitek (check, díky vůni).


Koupila bych si některý z nich znovu?
Určitě ano. K této řadě se budu ráda vracet :) Tyto 3 varianty jsou opravdu dokonalé na letní měsíce a ranní nabuzení/večerní osvěžení ve sprše :) Netvrdím, že vůně jsou úplně identické - ananas tam velmi necítím, spíše ten kokos. Ale cení se, že je to úplně jiná vůně než u konkurenčních sprcháčů, která se v koupelně drží překvapivě dlouho :) Jednoduše - mňam :)






Dávám 9 b. z 10 b.


A co se týče giveaway...doufám, že jste poctivě přečetly až sem! Ne, že jen rolujete na soutěž :)) Asi bych si měla aspoň výherkyni přezkoušet :D
Každopádně - psala jsem, že jsem obdržela na testování více kousků a naše pidi koupelna už překypuje sprcháči. Takže co je lepší než vám dát možnost o právě recenzovaný produkt soutěžit? :) A protože by se mi nechtělo posílat výherkyni "jen sprcháč", tak samozřejmě přihazuji ještě něco k tomu ;-)

dermacol giveaway, nivea giveaway
Nivea vzorečky a pro ty, které se nestihly opálit i samoopalovací gel ;-) + vzorek šampónu Gliss Kur, mýdlo
a samozřejmě recenzovaný sprcháč Aroma Ritual Dermacol, mňamózní mango :)

Podmínky:
  • být fanoušek na FB (klik tu)
  • sledovat přes GFC můj blog - vlevo
  • být z ČR/SR
  • odpovědět na 2 otázky: 
    • Znáte/používáte řadu Aroma Rituals? Pokud ano, napište i produkt a případnou spokojenost/nespokojenost :)
    • Jaké vůně vám v létě nejvíce "šmakují" (v kosmetických přípravcích)? 
  • dopište mailovou adresu, jinak v případě výhry budete muset vy kontaktovat mě :)
  • při sdílení můžeš zaslat odkaz, kde sdílíš a přidat další koment :)

Soutěžit můžete až do 8.8.2014 do 23,59 hod.
 Pokud mezitím půjdu do nemocnice/předčasně porodím...tak vyhodnotím se zpožděním, oukej? :D

Vaše



Oblíbené příspěvky