SpaceSusi plní skládku aneb spotřebováno 18

Jsem překvapená, že články typu "spotřebováno" jsou na mém blogu jedny z nejčtenějších :) Že by to bylo tím, že se o každém produktu zmíním jen letmo a vlastně výstižněji? :D 


Tentokrát se hlásím s dalšími spotřebovanými produkty - tentokrát cca za 3 měsíce. Překvapilo mě, že tam nebyl žádný šampón, ale ani zubní pasta, případně nějaký krém na pleť. Za to je tam hodně krémů na ruce, ale to je (samozřejmě) dané tím, že byla prostě karanténa a zvedněte ruku, kdo neměl vysušené ruce během dezinfikování rukou tak 456x denně, hm? :D
Ještě, že těch krémů na ruce mám doma stále tak milion :D

No pojďme na to :)


Sprchový gel z limitované edice Lípa Manufaktura (recenze) jsem si užívala při každém sprchování :) Kdo je ale na blogu nováček, tak jen pro info - sprchové gely od Manufaktury jsou velmi dobré, konzistentní (co se týče limitovaných edicí a jejich účinků), nevysušují a vydrží mega dlouho. Přijde mi, že je spotřebovávám pomaleji. No ale přiznávám se, že Lípa, limitka, byla pro mě TOP :) POZOR - dá se ještě zakoupit :))

Sprchový gel Levandule od Weledy byl příjemný - voněl velmi věrohodně po levanduli a nevysušoval. No když to porovnám s Manufakturou - tak přeci jen o kousek vyhrává (i cenově) Manufaktura.

Krém na ruce Sedmikráska od Manufaktury je jedním z mých oblíbených - celkově ta řada Sedmikrásková mě celkem nadchla a jejich sprchový gel & šampón budu mít už asi navždy v vzpomínkách na těhotenství a porod naší druhé dcery (měla jsem ho jak na 15-denním "pobytu" v nemocnici, když jsem byla na rizikovém + týden co jsem byla v porodnici před a po porodu). Je to taková příjemná,  jemná vůně, že i miminko z ní bylo paf :) Krémy na ruce od Manufaktury jsou vždy tak nějak podobné - krásně voní, mají lehké složení, dobře se roztírají a nelepkají :) Málokdy si koupím už jinou značku a stejně pak jen frflám, že to prostě nějak není ono :D 

I když tento krém na ruce Atoderm od Biodermy byl vlastně taky velmi dobrý. Z této řady jsem si oblíbila i jejich balzám na rty, který si určitě ještě pořídím (až dopatlám vše co mám doma :D). Na to, že je menší objemem, tak vydržel překvapivě dlouho a byl příjemný. 

Krém na ruce od Yves Rocher byl možná trošku méně hutnější - ale na takové rychlé promáznutí fajn. Trošku lepkavý pocit se po chvíli ztratil, ale jinak mu nemám co vytknout :)


Za to Sebo Végétal Yves Rocher je už tak trošku stálicí u mně v koupelně. Příjemná micelární voda pro problematickou/mastnou pleť, která krásně pleť dočistí a připraví na další péči. Příjemně voní, vydrží dlouho...no přiznávám se, že nyní "experimentuji" (hold se za necelý měsíc vracím do pracovního života a v 35 letech nechci vypadat jak puberťák :D) a pořídila jsem si hřebíčkovou (Nobilis Tilia) a  tymiánovou (Garnier BIO) pleťovou vodu, které jsou prý ideál na mastnou pleť, tak uvidíme :) Dojmy určitě budou :))

Růžovou pleťovou vodu od Manufaktury (recenze) používám většinou se Sebo Végétal na střídačku - většinou cítím, že pleť už tak dobře nereaguje na jeden nebo druhý přípravek, tak vystřídám tuto péči - používám růžovou vodu na dočištění na místo micelárky. Tato růžová voda je fakt celkem zázrak, ale spíš pro "starší" pleť, tedy tak 30+ :) Příjemně osvěží, dočiští, ale zároveň hydratuje co má a nevysušuje to co nemá :D Toto bylo moje už asi 3 nebo 4 balení.

Jemná olejová odličovací emulze na oči a pleť od Manufaktury z mé oblíbené sedmikráskové řady byla obstojná. Neskáču nadšením a neběžím si pro další balení, protože mě někdy štípala v očích a trošku mi přišla, že úplně tak tekutou oční linku nedává (ne tak dokonale - sem tam jsem dočistila micelárkou, vím, že se to nemá :D a že budu stará vráskavá :D). Zrovna toto mě nenadchlo a vlastně spíš mi přišlo, že je tam moc oleje a celé to musím extra stírat... 

A zase Manufaktura a moje milovaná Lípa (recenze) - toaletní voda z této řady. Skoro jsem oplakala, že už jí nemám. Fakt. Byla to pro mě dost dlouhou dobu taková skoro poznávací vůně a fakt jsem si jí užívala. Já totiž nemusím úplně ty sladké vůně, které má Manufaktura v posledních limitkách. Dost zvažuji, že ještě objednám, protože je stále na e-shopu.


Lacalut ústní vodu jsem dostala jako doporučení (už nevím od koho :D) - já totiž trošku bojuji s bílým povlakem na jazyku, který by měl vznikat pravděpodobně přemnožením kvasinek a různých bakterií v ústech. Jo, kvasinky milujou pivo... a já též :D Tato ústní voda má toto vše "zabíjet" efektivně a je pravda, že jsem měla pocit dokonale čistých úst. Možná i trošku pomáhala na povlak, ale naučila jsem se jej stáhnout škrabkou na jazyk (díky za tyto vynálezy :D) Jediný problém jsem měla s tím, že mi přišla tak "silná" (chemická), že jsem se bála snad ještě 15 minut polknout sliny a stále si je "sbírala" v ústech a plivala do umyvadla :D Ježiš, tak toto byl asi nejnechutnější odstavec, co jsem kdy na blogu napsala... Amen :D

A teď POZOR - malinový ocet od Yves Rocher je něco co chcete pokud máte pocit, že vaše vlasy jsou mdlé a nelesknou se. Mně se vlasy vždy leskly jen když jsem se barvila, což teda posledních 7 let už se nebarvím vůbec (ani hennou, jsem šťastlivec, šedivé vlasy mám asi 3...asi za každého člena rodiny :D). Nebudu se rozepisovat o tom, jak mi zhoustly a jsou zdravější - to by bylo na samostatný článek. Ale když použiju po umytí vlasů ještě tento malinový ocet, tak vlasy jsou výrazně lesklejší, zdravé na pohled a krásně voní. Vždy si toho každý všiml, že mám "něco s vlasy", když jsem jej použila. Je to pro mě něco čím vlasy rozmazluji a i toto menší balení vydrželo celkem dlouho (a to mám vlasy dlouhé). Nemusíte tam toho vyvalit "za litr" :)) U tmavých vlasů (podle mně) bude účinek vždy výraznější ;-) Už mám doma další balení. 

Nivea antiperspirant jsem dostala a nesnášela jsem ho. Fakt. Nic nedělal, měl hroznou pudrovou vůni (doslova jsem cítila ty částečky v nose a to fakt nemusím) a na oblečení zůstaly takové ty divné fleky co nejdou vyprat - takové ty "tmavší" než reálně je barva oblečení - tedy ne přímo z antiperspirantu, ale jakoby ten pot... Těžko vysvětlit, snad se chápeme, ale nikdy se mi to nestávalo a teď jsem tak "zničila" více triček, takže je mi jasné, že tento antiperspirant tomu nějak pomohl. Asi není s mým tělem kompatibilní nebo co :D Jsem zpět u Rexony. 

Meruňkový olej od Renovality začíná být u nás stálicí - a nemusí to být jen tento od Renovality. Obě dcery trpí v zimě na suchou pokožku, starší je atopik (no s věkem se to zlepšuje) a zabírá nám jen meruňkový olej. Tak trošku must-have :)

**********

Dnes to bylo skoro celé o Manufaktuře. Za to se omlouvám, ale hold je to asi zatím stále moje TOP značka, i když Yves Rocher jí šlape na paty. 

V posledních měsících ale začínám (po delší době) zase dávat šanci i dalším značkám a hlavně - vrátila jsem se k SynCare (poslední týden), tak jsem zvědavá, jestli mi bude dělat s pletí to co kdysi :) Kdyby to někoho zajímalo, tak hlavní článek byl k přečtení tu

A co jste během karantény spotřebovaly vy? Taky vedly krémy na ruce? :D 
Máte s některým z uvedených produktů zkušenosti? Jaké? :)


Komentáře

Oblíbené příspěvky