Vyhledávač dětského zboží Bembo.cz - vyzkoušeno za Vás

Máte rády, kdy vám ty nejlepší kousky někdo naservíruje takzvaně až pod nos? :D Já ano, a proto jsem už před pár lety propadla kouzlu vyhledávačů, které shromažďují a kategorizují produkty z e-shopů a stránek. Schválně, kdo si vzpomene na můj tři roky starý wishlist z Favi? :D Už tehdy jsem jako máma (zatím jen jednoho prcka) postrádala podobný koncept, ale pouze pro dětské zboží. S e-shopy se sortimentem pro naše nejmenší se roztrhl pytel a najít tak vysněný kousek s těmi nejvýhodnějšími podmínkami (dobrá cena, levné poštovné, samozřejmě nějaký dáreček k tomu.. :D) není zrovna procházka růžovou zahradou. Proto mě potěšilo, když se mi ozvali z nového vyhledávače dětského zboží Bembo, zda bych nechtěla jejich stránky vyzkoušet.

porovnani cen, vyhledavac zbozi, bembo.cz

Motto Bembo je „vše pro děti na jednom místě“. To jsem si samozřejmě musela ověřit a namátkově jsem vybrala několik hraček a her, které už mají holky doma a vyzkoušela, zda je na vyhledávači najdu v patřičné kategorii. A skutečně, kromě snad jedné panenky jsem našla vše. Píšou ale, že v kategorii panenek mají na výběr skoro 4 tisíce kousků, je tedy možné, že tam někde je :D Velkým plusem je u každého produktu seznam e-shopů, které jej nabízí + samozřejmě informace o cenách. Podobně to možná znáte z Heureky. Já osobně se ale ne vždy řídím pouze nejnižší cenou, ale i recenzemi e-shopu, zákaznickým servisem a možností reklamace. Tyto informace jsem na Bembo zatím nenašla, ale vzhledem k tomu, že běží teprve od listopadu minulého roku, některé funkce doplňují postupně a slíbili, že i toho se dočkáme :) Je skvělé, že na sociálních sítích pravidelně komunikují s maminkami a získávají zpětnou vazbu, kterou se snaží při zlepšování stránek uplatnit.

bembo vyhledavac, porovnani cen detskeho zbozi
ukázka stránek bembo.cz
Možná i z toho důvodu mi byly moc sympatické samotné stránky a jejich přehlednost. Líbí se mi roztomilé usměvavé logo a celková barevnost, která ale pozor, není nijak přehnaná :) V kategoriích jsem se rychle zorientovala a když jsem si nebyla jistá, kde hledat, poradil mi řádek vyhledávání. Bembo slibuje, že nám, rodičům, ušetří čas a peníze. S druhým souhlasím, ale co se týče času.. :D No, já jsem taková, že jakmile začnu mezi zbožím surfovat, jsem schopna ztratit pojem o čase :D Což na vyhledávači, na kterém najdete skoro půl milionu produktů, není zas tak těžké :D Ale souhlasím, že pokud hledáte konkrétní výrobek, najdete ho cobydup :) Protože jsem si vysnila teepee a zároveň jsem hledala nové povlečení a další doplňky, nejvíce času jsem strávila brouzdáním mezi dětským nábytkem a dalšími „nezbytnostmi“ do pokojíku. Kromě běžných filtrů, jako je barva, cena, značka apod. si můžete vyfiltrovat jen zboží s dopravou zdarma nebo to, na které některý z e-shopů nabízí slevový kupon, což mi přijde skvělé (a Bembo potvrzuje, že skutečně šetří peníze :D).

zkusenosti s bembo.cz, bembo
Něco takového vzdušného bych chtěla někdy v dětském pokoji docílit. Ale myslíte, že se to reálně dá? :D
Mně přijde, že starší dcera jen nosí šutry, větvičky, šišky, úlomky skla (!!) a všude se to válí. A ta mladší?
Ta zase rozsévá drobky z každého jídla všude a hračky taky položí, kde jí napadne... snad jen ta deka ležérně
"pohoděná" z gauče je podobná našemu domovu...když některá dcera shází z gauče a div se nepřerazí, jak se snaží
vymotat z deky...:D


Jako velký bonus, který jsem u jiných vyhledávačů nebo stránek podobného typu nezaznamenala, jsou soutěže. Za aktivitu na Bembo, jako je nakupování, psaní recenzí (kterých je už mimochodem habaděj) nebo soutěžení na sociálních sítích (některé soutěžní otázky mě skutečně pobavily :D) získáváte virtuální měnu Zlaťáky. Ty pak můžete vložit do soutěží o ceny a doufat, že se na vás při losování výherce usměje štěstí :) V Bembo očividně ví, že naše děti nejvíc touží po Legu, proto ho mezi cenami najdete téměř vždy :D, ale k tomu i praktické věci, jako např. cestovní postýlku, nosítko nebo povlečení. Stačí si jen vybrat, co se vám zrovna hodí :)

Osobně mám z vyhledávače čistě dětského zboží dobrý pocit a těším se, jakých dalších vylepšení a novinek se dočkáme. I když zatím sami píšou, že je Bembo „miminko“, myslím, že je už teď pro nás rodiče velmi přínosné :)

Budu ráda, když mi dáte vědět do komentářů, zda jste o novém vyhledávači dětského zboží už slyšeli, nebo se ho chystáte teprve vyzkoušet :)



*** sponzorovaný příspěvek

Komentáře

Oblíbené příspěvky