Manžel testoval aneb tip na dárek na vánoce od Manufaktury

limitka manufaktura, pro muze manufaktura

U Manufaktury jsou nejvíce sledované limitované produkty k 1.3. a 1.9. každý rok. Ale málokdo si všimne, že Manufaktura vydává limitky i z pánské edice pro naše muže :)

Tento rok se tato limitovaná edice pyšní motivem historického letadla a má krásnou modrou barvu. Ta z minulého roku (psala jsem o ní tu) byla zelená a byla s motivem retro byciklu. Vlastně obě tyto edice tak nějak jsou retro a podporují retro edici Fialka.

Limitovaná edice Men & Airplane vznikla k příležitosti oslav stého výročí republiky a modrou barvu má...no hádejte proč? Protože hlavním motivem je letadlo a modrá má evokovat modré nebe, kde se letadlo vznáší. Jak prozaické co? :)

Ale pojďme na popis produktů. Jsou konkrétně 4 - sprchový gel a šampón 2v1, balzám po holení, čaj s červeným pepřem a chmelem a toaletní voda.
Vůně produktů je podobná (samozřejmě až na čaj) - je citrosovo-bergamotová a je celkem příjemně osvěžující. Za mě (ale i za manžela) byla ta limitovaná edice z minulého roku příjemnější (pozn. dá se stále koupit). Ta měla ten správný "říz" :D

sampon pro muze, sprchovy gel pro muze

Sprchový gel a šampón 2v1 s bylinným komplexem je osvěžující. Má příjemnou vůni a manžel hlavně oceňuje, že je to produkt 2v1. Ach, jak jsou ti muži jednoduší, že? Oni prostě ocení, že je to 2v1, zatímco my, ženy, chceme aby naše vlasy voněly jinak než tělo :D Ve složení se nachází i chmel, pivo a ovesný betaglukan. Je vhodný i po sportu, protože napomáhá uvonit svaly. Zároveň, jako šampón, netvoří lupy a má napomáhat vypadávání vlasů. Pro manžela je to "prostě sprcháč" :D

slozeni manufaktura, manufaktura pro muze

manufaktura kosmetika, pro muze

Balzám po holení s bylinným komplexem, panthenolem a kyselinou hyaluronovou je komplexní péčí o pleť. Manžel si prostě nedá na pleť třeba nějaký krém (jen tak) - použije jedině tento balzám od Manufaktury. Tím, že tam jsou i nějaké ošetřující složky a hyaluronová kyselina se tak vlastně "nenápadně" stará o svou pleť (ani neví, že mu to má pomoct proti vráskám :D). Musím říct, že voní krásně a jde dost cítit - vždy bez problémů poznám, že se holil jen podle vůně, která se za ním táne :D. Manžel je s těmito balzámy velmi spokojený, protože nemá pocit pnutí pleti a samozřejmě neštípou.

limitovana edice manufaktura, slozeni manufaktury
caj manufaktura, caj s peprem a chmelem

Čaj z této edice jsem se rozhodla věnovat do soutěže (už proběhla) prostě proto, že u nás ty černé čaje nikdo moc nepije :) Upřímně si nedovedu představit jeho chuť - je obohacen o červený pepř a chmel. Asi to bude takový pořádný nakopávač do nového dne :)

manufaktura caj, caj, silny cerny caj, caj s peprem
limitovana edice, manufaktura limitka

A moje oblíbená toaletní voda MEN & Airplane nepřekvapí ničím novým co se týče vůně - stále voní identiccky jako sprcháč a balzám :) Takže vlastně jen krásně doplní celou starostlivost, kdy chlap příjemně a jemně voní. Líbí se mi, že se jedná o 100 ml balení - manželovi tak vydrží dlouho a jako správný chlap - když už používá nějakou vůni, tak jí jen tak nechce měnit :D Výdrž je taková klasická - po nanesení velmi intenzivní vůně, pak intenzita přirozeně klesá, ale rozvíjejí se jiné složky vůně. Manžel má toaletní vody raději.
Vrchní nota: citron, bergamot, pomeranč, zelená nóta Střední nota: levandule, geránie, muškátový ořech, vzdušná nóta Spodní nota: ambra, santal, cedr, mošus 
toaletni voda pro muze, manufaktura toaletni voda slozeni

Z manžela jsem během testování moc nedostala (ostatně to není překvapením :D, pro něj je to prostě sprcháč, prostě balzám, prostě vůně.. :D), ale sám naznal, že ta zelená kolekce z minulého roku mu voněla a v něčem seděla více. 

Ale kdybych měla vybrat jen jeden z produktů, který se určitě vyplatí chlapovi koupit (třeba na ty blížící se vánoce), tak určitě ten balzám - ten je TOP a podle mě celkem jedinečný produkt, pokud nechcete dávat chlapovi "klasickou" Niveu nebo něco podobné :)

Prostě nejen my ženy se můžeme rozmazlovat kosmetikou od Manufaktury - pamatujte na to při návštěvě Manufaktura obchodíku ;-)

PS: děkujeme PR manufaktura.cz za darování produktů k otestování

Komentáře

  1. S pánskou kosmetikou od Manufaktury zkušenosti nemám. Popravdě jsem ani netušila, že Manufaktura má i produkty pro pány. Supeer :)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky