Limitovaná edice Manufaktura | Med & Rakytník

Budu se opakovat, ale Manufaktura je moje oblíbená značka. Možná i proto, že 2x do roka mají limitované edice, které vždy tak kráááááásně voní :)
A tento podzim a zima se nesou v duchu limitované edice Med & Rakytník.

manufaktura recenze, produkty z limitované edice

Celá edice má zvláštní vůni - přiznávám se, že z ní neodpadávám nadšením, protože já velmi nemusím vůni medu. A ta medová vůně, podle mého názoru, právě převládá. Takže kdo med rád čichá, bude asi hýkat slastí :)
 
manufaktura zkušenost, manufaktura recenze

Balzám na rty Rakytník & Med je klasický tuhý tyčinkový balzám, který má medovou vůni i chuť, což pro mě možná není to pravé ořechové (spíš medové? :D). Ale odhlédnu od tohoto faktoru a zaměřím se na účinek. Minulý rok byl v nabídce balzámek jablečný, který byl DO-KO-NA-LÝ. Až mi bylo líto, že se už neprodával. Tento je trošku slabším kouskem (můžu porovnávat, dopatlávám s lítostí a láskou ten jablíčkový)... nevím proč, ale hydratace mi nepřijde dostatečná a mám pocit, že si rty musím přetírat častěji v průběhu dne než s tím z minulého roka. Rty však krásně vyhladí a zjemní.
6 b. z 10 b. 

limitovana edice manufaktura, med rakytník

Regenerační krém na ruce Rakytník & Med je pro mě, milovníka krémů na ruce od Manufaktury, už jiným požitkem, kdy se dokážu nad vůni nějak povznést :) Voní stejně jako ostatní produkty z této řady. Vstřebává se rychle - ale zase není to tak, že se hned můžete chopit třeba telefonu a sjíždět instagram :) Ruce krásně vyhladí, ošetří a opravdu pomůže od pocitu suchých rukou velmi rychle. Dokonce můj atopický ekzém (který mám podruhé za život a zase jen po porodu :-/...teda doufám, že se zase ztratí tak rychle jako se objevil :D) nezhoršuje a spíše uklidňuje pokožku.
9 b. z 10 b. 

med rakytnik edice, manufaktura blog

A medicinální sirup s medem, rakytníkem a vitamínem C? Sladký, výborný chuťově. Jeho základem je česká jablečná šťáva, český medík a BIO rakytník. S vodou si ale tento sirup nedávám - je totiž  až moc hustý, takže jedině pořááááádně míchat. Spíše do čaje a osobně ho piju i preventivně samostatný jako klasický sirup na imunitu. Mohou ho pít i děti od 3 let - 2x denně po 20 ml. I když upřímně - mám pocit, že mi sleze sklovina, jak je sladký :) A to je důvod proč ho Sandra měla jen 2x (ona má problém se zoubky). V tomto období je to ale velmi fajn produkt - kdo má rád sladké čaje, tak je to ideál :)

medový sirup, manufaktura sirup

Do této limitované edice patří ještě i sprchový gel a ochranný pleťový balzám, který má být výborným pomocníkem do chladných dnů. Postará se o "naducání" pleti a ochranu před povětrnostními vlivy. Tyto dva výrobky vyhrála jedna z VÁS a věřím, že je spokojená :)
Co jsem četla recenze, tak prý ten krém stojí opravdu za to! :)

Přiznávám, že tato podzimně-zimní edice mě nechala celkem chladnou. Ale to bude tím, že ta vůně není úplně pro mě. Stále ale platí, že produkty jsou to skvělé (snad až na ten balzám) a já osobně nejraději dávám právě Manufaktura produkty všem v rodině k různým příležitostem :)
Škoda, přeškoda, té minulé zimní edice - ta mi chybí moc. 
A už se upřímně těším na 1.3. a nějakou jarně-letní edici :D

Jak to máte s kosmetikou vy? Máte rády limitované edice (nejen ty od Manufaktury)?

Komentáře

  1. No už budu muset něco konečně vyzkoušet. :) limitky jsou nejlepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou <3 Ale už jsem si oblíbila i některé jejich produkty "mimo" limitovaných edicí...já prostě ty jejich vůně můžu :) A zjistila jsem, že i jejich sprcháče teď dost vyhledávám...

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky