Voňavá soutěž o voňavý balíček produktů Coccolino!


Sliby se mají plnit. A já slíbila po poslední úspěšné soutěži, nějakou tu soutěž další. A tentokrát se z výhry budou těšit až 3 z VÁS! :)

Přiznám se, že s Coccolino zatím nemám žádnou zkušenost a toto je moje první setkání. Fresh Sky je vůně svěží, jemnější a pro mě "fresh sky" bylo na naší svatební cestě v Turecku. Ta vůně moře, písku, mix opalovacích krémů. Slaný pocit na rtech. Vůně chutného jídla. Místních květin. Obloha bez mráčku. Relax, pohoda, nicnedělání.

Jak byste popsali VY vůni s názvem Fresh Sky? Hm...?

To je zároveň soutěžní otázka! Takže s odpovědí šup do komentářů buď tu na blogu nebo pod soutěžní příspěvek na facebooku spacesusi-mamou.cz (případně instagramu spacesusi_mamou).

Tři nejoriginálnější, nejzajímavější, nejkreativnější, nej... odpovědi (vybíráme spolu s Coccolino) obdrží voňavý balíček produktů Coccolino :)

Podmínkou je tedy pouze komentář a případně e-mail na Vás. Sledování blogu nebo Coccolino CZ, případně sdílení soutěže je dobrovolné ;-)

Soutěžní komentáře můžete přidávat až do 4.10.2017

Těším se na VAŠE "modré z nebe"
😍



***********
Zákulisní info k fotce: plavky jsem měla naposledy před 10ti lety a 2 dětmi na sobě, teď bych je spíš dala Sandře (3 roky) než sobě :D Jsou tak maličké a nezakryly by mi snad nic :D Mušle a opracované úlomky jsou z bulharské pláže, ne té turecké :) Hvězdice je zase z Itálie. Obrovskou mušli mám schovanou už víc jak 20 let - dostala jsem jí od nevím koho, když jsem měla tak 10 let a vždy jsem nadšeně poslouchala jestli šumí (ano, šumí :D) Pohledy jsou z navštívených míst. Nahoře je to stránka ze slovenského časopisu Eva z roku 2012 (už to musím vyhodit :D) a vpravo dole je katalog a prospekt z hotelu, ve kterém jsme byli s manželem (tehdy ještě snoubenec) v roce 2012. Jo a medvěd Coccolino má růžovou mašli - je zakamuflovaná gumičkou do vlasů s mašličkou a vzadu přelepená leukoplastí, protože ta mrcha nechtěla držet :D Focené na bílém balícím papíru a podložce z Ikey. Improvizace jak sviňa :D
Foceno v jeden fakt blbý zamračený den, kdy mě Sandra vytáčela na maximum a nechtěla spát, ani spánek nedopřála mladší Andrejce. Nebýt filtrů a úprav, tak by ta fotka byla fakt hnusná. Ale však tu jí máte :D 


Komentáře

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Fresh Sky jaká že je vůně?
    Taková co po ní srdce stůně.
    Plná nebe, moře, vzduchu...
    tam kde hledáš trochu vzruchu.
    Fresh Sky to je vůně léta,
    Coccolino jen ať vzkvétá :-)

    barthova.m@email.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Fresh sky, to je pro mě vůně, která mi připomene, že každý nádech a výdech v mém životě je svěží, výjimečný a neopakovatelný :) cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Fresh sky je vůně co mé ženě při ní svělé je

    OdpovědětVymazat
  5. Fresh sky..vybavím si krásné letní počasí, ležím v houpací síti u moře na pláži a kolem mě jsou palmy..
    BeautyByEli@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jako čerstvouuu nebeskouu vůni Zdenacopanek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Fresh sky je pro mne moc výjimečný, moc hezky voní. Musím říct, že je to nejvoňavější, co může na světě být, a určitě bych ho mámě dopřál k narozeninám :) .

    Email: kvapto@email.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Fresh sky, to je pro mě vůně, která je svěží, výjimečná.

    marie.stieberova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Svítí slunce, zemi skropil lehký déšť, objeví se duha... Vzduch je pročištěn a na pár okamžiků má tu nejsvěžejší vůní, co může mít... Medvídek Coccolino stoupá do nebe na barevných balóncích a vzniká vůně Fresh Sky... Nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Fresh Sky - je bezkonkurenční DocVera@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. fresh sky ve me nabuzuje atmosferu letni dovolene slunicka a more ivvoj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Fresh sky je jako sicilské cocobello��

    OdpovědětVymazat
  13. Fresh sky je vůně svěžího horského vzduchu provoněného travou, svěžím vánkem a nekonečnou modrou oblohou smíšeného s vůní borovic a šuměním horského potoka.... Prostě nádherná vůně přírody. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jsem žena seniorka,co už zná různé druhy praní od valchy až k automatce. Není nad to vyprat prádlo hladce v naší nové automatce. Ale co ještě čistotu prádla pozvedne je vůně Fresh sky od Coccolino. Doporučuji moc, při sušení prádla v létě na zahrádce jsem se nadechovala té svéží vůně, nebyly to jen kytičky na vzdálenějším záhonku, ale i poblíž sušáku,tam byla nejen vidět čistota prádlo
    ale i příval krásné vůně- vůně čistoty Fresh sky od Coccolina. Mám vyzkoušené i ostatní vůně,chválím všechny, slovo Fresh= čistý zde je na místě!!!!Doporučuji!!! seniorka 67r.- mail:spalkovi.ch@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Coocolino Fresh Sky - to je vymazlená a čistá vůně.

    OdpovědětVymazat
  16. Krásně se mi usíná, když peřina je voňavá. A ty rána, když se vstává vůně Cocolino mě uspává. Z postele se nechce ven, tou svěží vůní jsem polapen.

    JuranovaP@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. presne tak ako vonia na dovolenke v horach ked prijdete :)
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  18. Zdravím, Fresh sky = mmmm, že by čerstvá svěží nebeská vůně? Cocolino je zkrátka boží, dlouhodobě nepoužívám na prádlo jiný produkt. Hodně štěstí všem! Jinak, pokud by se někomu nepoštěstilo, mrkněte na soutěž na mém oblíbeném e-shopu https://www.brasty.cz/soutez. Za zkoušku to určitě stojí :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky