Recenze: sada pro rozjasnění pleti 5 Puntozero Oxygenation, Frais Monde + SOUTĚŽ

V posledních dnech moc nespím. Což se dalo očekávat, když máme doma chronického nespavce (Sandra) a k tomu si pořídíme ještě malé miminko... teď už si říkáme s manželem, že co nás k tomu vedlo :D Že rodiče by spali, ale děti ani moc ne :D
A na mojí pleti to jde samozřejmě vidět. O kruzích pod očima se dnes nebudu zmiňovat, ale celkově moje pleť má takový divný odstín snad už od porodu Sandry. Vypadám prostě bledě a tak nějak nedomrle.. :D 

zkusenost oxygenation frais monde, dárkový set frais monde puntozero

ALE už nějaký ten měsíc testuji sadu pro rozjasnění pleti 5Puntozero Oxygenation od Frais Monde, kterou prodává exkluzivně elnino.cz. Sada je určena pro kompletní ošetření pleti. Obsahuje denní krém (50 ml) a noční sérum (15 ml). Neobsahuje PEG a parabeny. Obsahuje extrakty z květů a listů lichořeřišnice, které se postarají o okysličení buněk a o odolnost pokožky. Zároveň obsahuje i extrakt z bio ovsa, který působí proti stárnutí.

recenze frais monde, puntozero oxygenation

Denní krém (50 ml) má velmi zvláštní konzistenci - dokonce jsem na něj koukala trošku zděšeně, protože vypadal jak "zdrcnutý" (trošku se oddělila voda), ale stačilo trošku zatřepat a vše je v pořádku. Nesmrdí, má velmi příjemnou lehkou vůni. Má velmi jemnou konzistenci, díky které se rychle vstřebává do pleti. Doslova do minuty ani nemám pocit, že bych nějaký krém na pleti měla. Snad jen ta nenápadná vůně mi tento pečující krok připomíná.

Složení: Aqua, Triheptanoin, Isoamyl laurate, Propanediol, Simmondsia chinensis seed oil, Polyglyceryl-6 distearate, Butyrospermum parkii butter extract, Cetearyl alcohol, Borago officinalis seed oil, Magnesium aluminum silicate, Jojoba esters, Phenoxyethanol, Pullulan, Caprylyl glycol, Parfum, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Cetyl alcohol, Polyglyceryl-3 beeswax, Sclerotium gum, Pentylene glycol, Benzyl alcohol, Avena sativa kernel extract, Sodium stearoyl glutamate, Maltodextrin, Helianthus annus seed oil, Glyceryl caprylate, Glyceryl undecylenate, Sodium hyaluronate, Sodium phytate, Sorbic acid, Tropaeolum majus flower/leaf/stem extract, Sodium benzoate, Alcohol, Sodium sulfate, Aluminum sulfate, Calcium sulfate, Magnesium sulfate. 

recenze puntozero, frais monde kosmetika

Noční sérum (15 ml) má tu konzistenci ještě netradičnější :) Jsem zvyklá na to, že sérum je spíš hutnější. Toto je velmi řídké - až překvapivě. Při aplikaci pozor na pumpičku - stříká si to "kde chce" (to bude tím, jak je řídký, je to spíš taková "vodička"), takže nastavit radši celou dlaň, ať nepřijde nic nazmar. Na prst se opravdu nemusíte trefit :) Stačí tak 2x stříknout a natřít si celou tvář, 3x když chcete sérum použít i na krk a dekolt. Vstřebává se opět velmi rychle - až extrémně.

Složení: Aqua, Propanediol, Pullulan, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Avena sativa kernel extract, Xathan gum, Pentylene glycol, Ethylhexylglycerin, Sclerotium gum, Sodium hyaluronate, Maltodextrin, Benzyl alcohol, Parfum, Glyceryl caprylate, Glyceryl undecylenate, Tropaeolum majus flower/leaf/stem extract, Sodium phytate, Sorbic acid, Sodium benzoate, Alcohol, Sodium sulfate, Aluminum sulfate, Calcium sulfate, Magnesium sulfate.

Moje pleť je mastná, problematická a toto těhotenství mi s pletí žádný zázrak neudělalo. Je to o něco lepší, ale stále bylo co řešit (vyrážky) a vůbec jsem nebyla tak vyhlazená jako při prvním těhotenství. 
Tato sada Oxygenation je pro můj typ pleti určitě vhodná - péče byla dostatečná a určitě jsem neměla pocit, že bych byla mastnější.

zkušenosti puntozero, frais monde blog

Účinky? Po každém vstřebání séra jsem hned viděla, že pleť je jakoby sjednocená a má hezčí barvu :) Zvláštní je, že na dotek byla pleť ale jakoby suchá (pocitově ne, tedy necítila jsem pnutí pokožky). Klidně bych uvítala ještě nějaký krém nebo něco hutnějšího pro pořádnou výživu. 
S denním krémem nebyly taky žádné potíže - pleť vypadala i trošku zmatněná, oproti "normál" stavu :) Spolu teda určitě působí dobře, ale přiznávám, že jsem častěji používala sérum. Zvlášť teď po porodu jsem se těšila na noční chvilku opečovávání...přes den nějak teď nemám moc čas :)
Je možná škoda, že sérum je tak malé - jen 15 ml. Kdyby mělo aspoň 30 ml, tak je to ideální poměr k tomu krému. Takto sérum spotřebuji určitě mnohem dříve - už je z něj více jak polovina pryč. Sérum bych si klidně koupila i samostatně. Na krému přitom není skoro vidět úbytek.

Sada Oxygenation je určena pro všechny typy pleti ve věku od 30+, i když v tomto případě, kdy se jedná spíše jen o projasnění pleti si myslím, že klidně 25+ už může používat (případně i trošku dříve).
Sada Frais Monde 5Puntozero stojí 1390 Kč a je v 5-ti variantách.

Hodnotím na 9 b. z 10 b.

***********

A teď to nejlepší! Ve spolupráci s elnino.cz mají 2 z Vás možnost vyhrát dárkovou sadu 5Puntozero od Frais Monde v hodnotě 1390 Kč. A samy si vyberete, kterou z nich chcete!
https://www.parfemy-elnino.cz/frais-monde-5-puntozero/
Podmínky jsou jednoduché: 
- mít doručovací adresu v ČR/SR
- napsat komentář pod tento post, který bude obsahovat e-mail a: 

a) o jakou dárkovou sadu máte zájem v případě výhry (vybírejte zde), případně dle obr. výše
b) doplňte jaký produkt(y) Frais Monde by Vás lákalo vyzkoušet (mrkněte zde)

Pro zvýšení šancí můžete sledovat můj instagram - pak můžete vložit druhý komentář, ve kterém zmíníte pod jakým nickem mě sledujete :)

Zapojit se můžete až do 23.8.2017! (včetně)
Vylosování bude náhodné.

Hodně štěstí :)
 

PS: děkuji elnino.cz za poskytnutí produktu k recenzi + za poskytnutí produktů do soutěže. Jste skvělí! :)

Komentáře

  1. najviac sa mi páči rada Oxygenation... tiež mám pleť takú mdlú, bez jasu a to pritom nemám 2 deti.. :D
    od Frais Monde ma vždy lákali parfúmované olejčeky a toaletné vody, všade čítam, že ako kásne voňajú... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  2. IG: _p_e_t_u_s_k_a

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc by se mi hodila řada RENEWAL ta je určená pro výživu a regeneraci a to je přesně to co potřebuji na zimní období :)
    Mě u nich lákají i třeba oční stíny, nebo právě jedna řasenka. Já jejich parfemovaný olej vyzkoušela a nemůžu si ho vynachválit :)
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Mohla by mi vyhovovat sada Oxygenation. Znacka sa mi spaja s vonavymi olejcekmi, takze by som ich raz rada vyskusala.
    Kontakt: www.kaviaren-u-macky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Mně by se líbila sada LONGEVITY.
    A vyzkoušet bych chtěla FRAIS MONDE HYDRO BIO RESERVE EYE CONTOUR CREAM.
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Aspon takto dodatecne gratuluji k miminku. Ja mam ted uz 5.mesicniho prdolu a pece o mou plet sla od te doby strasne dolu :-) za to prcek ji ma ukazkovou :-D ale na podzim musim jit do sebe jinak budu sama sucha supinka. Proto si myslim, ze mne by vyhovovala rada cohesion. A z celkove nabidky mne laka nejvic make up. hm153@email.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, případně by se mi líbila sada Oxygenation :) A z celkové nabídky bych šla do tělového krému Frais monde Jasmín, po takové vůni se můžu utlouct :) dia.kritika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Frais Monde znám, ale jen jejich olejíčky a vůně. Takže seznámit se s pečující kosmetikou by bylo super. Brala bych oxygenační sadu, protože chci zářit :-)
    Barthova.m@email.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Moji pleti by největší službu udělala sada Oxygenation. Značku Frais Monde znám díky jejich parfémovaným olejům, které bych ráda vyzkoušela.
    vera.p@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Udělala by mi radost sada Oxygenation. Značku Frais monde moc neznám, jen jsem zaregistrovala jejich parfémové oleje, pleťová kosmetika mě ale láká mnohem víc.
    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Nejvíce by mě potěšila řada Frais Monde 5 Puntozero Remodelling. Z kosmetiky Frais Monde by mě lákalo vyzkoušet parfémované oleje.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji na Instagramu jako petrabrazdova84.

    OdpovědětVymazat
  13. 1.) Zaujala mě řada oxygenation,která by mé pleti mohla sedět,takže bych si v případě výhry vybrala tu.:)

    2.) Od Frais Monde jsem ještě nikdy nic nezkoušela,ale slyšela jsem celkem dost o jejich parfemovaných olejích,tak to je něco co by mě asi lákalo vyzkoušet.:)

    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Na instagramu sleduji jako svobodova95( Jana Svobodová)
    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. 1) Líbila by se mi řada Oxygenation :)
    2) Lákalo by mě vyzkoušet toaletní vodu Spa Fruit Orange and Chilli Leaves

    manakovab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Nejvíc mě zaujala řada COHESION a také bych ráda vyzkoušela sérum Frais Monde Hydro Bio Reserve Intensive Serum Super Hydrating.
    Můj e-mail je: wercajenickova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Už jsem o této kosmetice slyšela, ale zatím se mi nepodařilo ji vyzkoušet. Nejvíce by se mi líbila řada Frais Monde 5Puntozero Longevity.
    Vyzkoušet bych chtěla Frais Monde Jasmine, protože vůni Jasmínu přímo miluji.
    můj e-mail: hgadamova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. moje značka je Longevity
    můj e-mail: mikina279@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Vybrala bych si tuhle https://www.parfemy-elnino.cz/frais-monde-5-puntozero-renewal-darkova-kazeta-pro-zeny-denni-krem-50-ml-nocni-serum-15-ml/ a rada bych vyzkoušela třeba parfémovaný olejíček

    OdpovědětVymazat
  20. značku neznám , seděla by mi řada remodelling, ráda bych vyzkoušela parfémovaný olej.

    OdpovědětVymazat
  21. 1)Nejvíce mě láká Frais Monde 5 Puntozero Oxygenation,tu bych moc ráda vyzkoušela.
    2)zaujala mě tato toaletní voda:FRAIS MONDE TURKISH DELIGHT

    szotkowska.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. inst. : pavlinaszotkowska sleduji

    szotkowska.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. A) oxygenation, to rozjasneni budu taktez brzo potrebovat :-)
    B) vyzkousela bych parfemovany olej, nikdy jsem zadny nemela
    Ghandiovec@gmail.com
    IG Zuzkotrlova

    OdpovědětVymazat
  24. Přála bych si Longevity.
    zhalickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Chtěla bych Frais Monde 5 Puntozero Oxygenation.
    Také bych ráda vyzkoušela Řasenku- Frais Monde Black Intense Volume.
    vkrincvajova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Nejvíc by mi vyhovovala sada Oxygenation :) Produkt, co by mě nejvíc lákal je jejich hydratační čisticí gel na pleť :)

    karolina.polcarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. hana.zelenakova@gmail.com
    a/ FRAIS MONDE 5 PUNTOZERO OXYGENATION
    b/ lákalo by mě vyzkoušet Frais Monde Pro Bio-Age Repair Drops Night Concentrate-Noční pleťový koncentrát proti jemným vráskám 30 ml - kvůli prvním vráskám na obličeji :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Sleduju na Instagramu jako karolinapolcarova :)

    karolina.polcarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Chtěla bych vyzkoušet řadu Remodelling, ta by bla pro moji pleť to pravé a také bych ráda vyzkoušela Řasenku- Frais Monde Black Intense Volume.
    ladouch1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Moc se mi líbí dárková kazeta - Frais Monde 5 Puntozero Oxygenation, protože obsahuje termální vodu včetně minerálů proti stárnutí. :)
    Zaujal mně parfémovaný olej Frais Monde Iris Gray vhodný pro romantické chvilky ve dvou. :)
    e-mail: mony23@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. IG: monymaskova
    e-mail: mony23@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Na svoji pleť bych chtěla vyzkoušet:
    =řadu Oxygenation a
    =Frais spa ftuit orange and chilli leaves
    607 663 703

    OdpovědětVymazat
  33. =již používám řadu Oxygenation a vyhovuje mi
    =dále bych ráda vyzkoušela Frais spa fruit orange and chilli leaves
    jaroslav.svatek@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Tuto značku neznám a proto bych jí ráda vyzkoušela.Myslím že by mně vyhovovala.
    kraicingerova@seznam.cz
    733510899

    OdpovědětVymazat
  35. Děkujeme za pěknou soutěž. Nejvíce by mě lákal balíček řady Oxygenation. Tuto značku jsem ještě nikdy nezkoušela, ale moc se mi líbí tato tvářenka: https://www.parfemy-elnino.cz/frais-monde-make-up-biologico-termale-tvarenka-pro-zeny-10-g-odstin-01/
    Přeji ti krásný den
    Lenka l.jerlingova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. ráda bych zkusila řadu Oxygenation:) zaujaly mě také jejich parfémované oleje, ještě jsem podobný produkt doma neměla.
    karolfurmankova@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Dobrý den,
    Zaujala mně řada Renewal, kterou bych ráda vyzkoušela.
    Dále miluji parfémované oleje, u kterých zatím nejraději zůstávám.
    Krásný den, sonavalentova153@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Zdravím :)
    Líbí se mi řada Remodelling, darovala bych mojí mamince, které by to potřebovala jako sůl. :))) Značku neznám, ale mě osobně zaujal Bio kompaktní pudr Frais Monde Bio Compact Baked Powder.

    Lucineecka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Vybrala bych si řadu LONGEVITY, kterou bych věnovala svojí mamince :-)
    kaja.brozova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  40. majadohk@gmail.com

    A potěšila by mě řada FRAIS MONDE 5 PUNTOZERO OXYGENATION

    A vyhlídla jsem si FRAIS MONDE 5 PUNTOZERO REMODELLING - asi "síla"

    OdpovědětVymazat
  41. Mě by celkově od Frais Monde lákala nejvíc ta řada Oxygenation, takže rovnou odpověď na obě otázky, a teď proč, s tím tvým nespaním, to sakra znám a přiznám na rovinu, že když jedu fakt na doraz , tak si dám spalovač...jako nic zdravého , ale fakt to funguje :-D :-D :-D upozorňuji , že nekojím . Ale moje pleť by teda potřebovala napapkat :-) Mimochodem , taky mám radši séra kde je 30ml, i když sérum mi většinou vydrží déle, můj Vichy liftactiv 10 je snad nesmrtelný... :-D
    terezablog0@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Nejvíce by mi vyhovovala řada REMODELLING
    Zaujala mě i Frais spa ftuit orange and chilli leaves zajímavá kombinace... :-)

    romana.siwa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Marie Dvořáková19. srpna 2017 v 8:51

    Já myslím že pro mne by byla vhodná řada LONGEVITY

    OdpovědětVymazat
  44. Tato značka mi nějak unikla...lákala by mě řada lognevity. A z produktů bych ozkoušela třeba řasenku, protože jsem ještě tu svou nej nenašla. bohuli@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Já bych chtěla řadu OXYGENATION. E-mail: denisabrizova@seznam.cz
    Koukám na ten korektor. Už dlouho nějaký scháním :D :)

    OdpovědětVymazat
  46. Nejvíce mě zaujala řada Oxygenation (kvůli mé naprosto nesjednocene pleti) nebo Cohesion (kvůli mé suché pleti).
    Velice mě láká olejíček FRAIS MONDE JASMINE.

    dostalova.petra1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Jak já vás chápu �� s tím nevyspáním, máme prvorozeného synka Aleška, kterýmu bylo nedávno 9 měsíců, a jak všichni říkají že bude spát celou noc, tak leda ve snu, za noc se probudí tak 6x a to je jeho budíček v 8 a nejdéle v 10 jde zas spát �� takže moje pleť no nebudu komentovat :D na to že mi je 24 let tak už mám okolo očí vrásky. Co bych si vybrala z nabídky? Třeba nějaký ten parfém :) a co by mi udělalo radost? Tak to je tento balíček https://www.parfemy-elnino.cz/frais-monde-5-puntozero-renewal-darkova-kazeta-pro-zeny-denni-krem-50-ml-nocni-serum-15-ml/

    Můžu Vám říct, že jsem si myslela že jsem jediná která bdí u postýlky a sotva udrží oči jen aby dítko dostalo po čem jeho žaludek touží :) tak Vám řeknu nebojte nejste sama �� přeji Vám a Vaší rodině hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka ❤️ mějte krásný den :)
    Alena.Pelouchova@senam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář ;-) Já se uklidňuju tím, že přijde doba, kdy je budeme muset tahat "na silu" z postele...ty naše dětičky. A hlavně - vím, že jednou budou usínat samy :D

      Vymazat
  48. Insta - eff.slavikova
    Slavikova.ewa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Moc ráda bych vyzkoušela řadu RENEWAL.
    Zaujaly mě také parfémované oleje. Vyzkoušela jsem již pěnu do koupele a byla jsem nadšená jak krásně voní :)

    OdpovědětVymazat
  50. Frais Monde 5 Puntozero Renewal propartnerku
    Frais Monde Brutia Uomo bych rád vyzkoušel sám
    masinda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Dobrý den,

    nejvíce mě asi zaujala řada Oxygenation. Tak nějak předpokládám, že to zde bude nejčastější volba :D Celkem dlouho už hledám možnost, jak pleť na obličeji navrátit do stavu, kdy mi bylo tak 16 a všichni se divili, že opravdu nenosím makeup, ale je to doopravdy má přirozená zářivá hebká pleť. Netuším, kam se poděla :D, ale s láskou na ty časy vzpomínám. Třeba by tohle zabralo.

    No a co se týče produktů Frais Monde, nejvíce mě zaujala řada Red Rose, toaletní voda a parfém. Mám ráda růžovou vodu od Purity Vision, tak si myslím, že tímto bych se také trefila do svého vkusu :))

    Přeji vám krásný den!
    sim.kvasnickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. No a samozřejmě vás sleduji i na Instagramu, jako @zasejidlo :)))

    OdpovědětVymazat
  53. Sada by se mi líbila Oxygenation a lákalo by mě vyzkoušet krém na ruce FRAIS MONDE HYDRO BIO RESERVE. Jo, krémy na ruce a balzámy na rty, na ty já jsem úchyl :)
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Krásný den přeji,
    já bych si přála vyhrát FRAIS MONDE 5 PUNTOZERO COHESION, jelikož mám velmi suchou pleť.
    A ráda bych vyzkoušela tuto FRAIS MONDE 5 PUNTOZERO RENEWAL.
    Můj email je lenkakneblova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Krásný den přeji znovu,
    můj instagram je @le_n_ny.
    já bych si přála vyhrát FRAIS MONDE 5 PUNTOZERO RENEWAL, jelikož mám velmi suchou pleť.
    A ráda bych vyzkoušela tuto FRAIS MONDE 5 PUNTOZERO COHESION.

    OdpovědětVymazat
  56. ahoj
    gfc nikola benko
    mne sa paci bio reserve :)
    a laka ma olej jasmine :)
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  57. Určitě bych zvolila sadu OXYGENATION :) A ráda bych vyzkoušela od Frais Monde řasenku BLACK INTENSE VOLUME. mailík mám marcrazy@centrum.cz a sleduji na FB jako libuska.krizova

    OdpovědětVymazat
  58. Ja by som velmi rada skusila radu oxygenation. :) kedze mam velmi taku unavenu plet, bez zivota- leto jej nejak dalo zabrat.
    Z ostatnych produktov by som do buducna urcite vyskusala aj nieco na zacinajuce vrasky, alebo parfemovany olej Jasmine. :)
    email lifeofadrien@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Na insta sledujem ako adrienpet :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky