SpaceSusi plní skládku aneb spotřebováno XI.

ziaja manuka, rexona recenze
Další várka spotřebovanců s tím, že než jsem se dokopala k tomuto souhrnu, tak se mi nasbíralo asi dalších 5 spotřebovaných produktů...takže brzy můžete očekávat další :D


Kozí tělové mléko Ziaja (recenze) - je jedno z nejlepších, které jsem kdy měla. Je velmi hutné, takže se spíše hodí na podzimní-zimní měsíce. Má neutrální vůni, takže nikoho nemusí "prudit" :) a je ho hodně, takže vydrží strašně dlouho. Navíc jeho cena je přiměřená/nízká a účinek dlouhodobý. Vřele doporučuji.

SOS Repair Hloubková intenzivní regenerace a hydratace pro popraskané ruce, Dermacol - krém byl velmi dobrý, ale jeho balení je trošku nešťastné. Za prvé se takto krčilo celou dobu a tím, že je to krém velmi hutný, tak byl někdy problém vůbec něco vydolovat z obalu. Celkově mi ale velmi připomínal můj oblíbený "červený" Garnier (i barvou, účinkem, cenou) a o ruce se postaral ukázkově. Jen je trošku více lepivý. Takže do práce se moc nehodí - spíše na večerní/noční regeneraci. Je tedy fajn, možná si ho znovu koupím, ale určitě jen na zimu.

sprchový gel yves rocher, krém na ruce dermacolTělové krém Balea - levný a účinný. Byl opravdu velmi dobrý, i když nečekejte zázraky. Možná byl trošku více lepivý (nevstřebal se hned do pokožky), ale účinek jsem pociťovala (pocit hydratace i na druhý den - mažu se jen večer). Vydržel dlouho, roztíral se trošku hůře. Je to určitě produkt, který mi vůbec nevadil v koupelně a vůní mi připomínal klasickou Niveu. Pro toho, kdo hledá levný tělový krém/máslo je to určitě dobrá volba za rozumnou cenu :)

Sprchový gel z limitované vánoční edice Yves Rocher (recenze) - vůně to byla dokonalá, ale nějak se nemůžu zbavit dojmu, že zase až tak super nebyl. Určitě jsem měla i lepší - cítila jsem totiž vysušování. Nedá se mu ale najít výrazné mínusy, takže takový lepší průměr a asi si koupím i nějaký z dalších limitovaných edicí Yves Rocher... jejich sprcháče mám ráda :)

manuka ziaja recenze, blog recenze

Gel na intimní hygienu s kyselinou mléčnou, Ziaja - od té doby co je u nás v Trenčíne obchodík Ziaja, lákalo mě vyzkoušet i tento produkt. Už několik let totiž používám Lactacyd, ale myslím, že sem tam ho prostřídat s jiným produktem není na škodu. No... spokojená jsem nebyla. Řekněme to takto, že s Lactacydem mám prostě lepší pocit...tento už nekoupím a vracím se k mé jistotě :)

Antiperspirant Invisible, Rexona - toto "pádlo" (jak jsem mu říkala, protože rvát si ho pod tričko a nastříkat se byl celkem výkon, jak je to zvětšené o těch 100 ml ...btw. měli v Lidlu v XXL týdnu) bylo nepraktické, ale jinak antiperspiranty od Rexony mám ráda. Voní příjemně, relativně pomáhají (teda v zimě, u mě v létě nefunguje NIC) a hlavně necítím se v průběhu dne :D Tyto Rexony střídám zpravidla s Niveou...

Adstringentní tonikum Manuka (recenze) - nedělalo podle mě vůbec nic. Nevšimla jsem si žádného účinku a vždy jsem i tak měla ještě potřebu si pleť přejet nějakou micelárkou nebo jiným způsobem dočistit. Řadu Manuka od Ziaja mám jinak ráda, ale toto tonikum mi přišlo velmi slabé. O ničem. Už si ho určitě nekoupím.

Komentáře

  1. Na intimní hygienu také ráda používám Lactacyd a ani jsem nevěděla, že Ziaja nějaký má. Na první pohled vypadá, že bych si ho i koupila, ale když ti nesedl, aspoň ušetřím :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, Ziaja má hned několik druhů těchto intimních gelů a cenově jsou velmi výhodné. I to byl důvod, proč jsem vyzkoušela...ale jak píšu, neměla jsem takový dobrý pocit...chápeme se, že? :D
      Na druhou stranu - Charmedka v komentáři níže píše, že jí vyhovuje moc... :)
      Asi každý musí najít to co mu opravdu sedí a zrovna toto je ten druh kosmetiky, který se moc nevyplatí střídat ...:)

      Vymazat
  2. Zrovna ten gel na intimní hygienu od Ziajy používám stále dokola, případně jeho další varianty. Je jediný, kdo mi vyhovuje a nedělá mi problémy. Lactacyd jsem zkoušela a hrůza.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano? Vidíš to...já si myslím, že tu člověk prostě pár přípravků vyzkouší a zvolí si "top" pro sebe a pak neradno je střídat :) Asi záleží na nějakém ph...však víš :) U mě byl tento od Ziajy hrůza :D

      Vymazat
  3. S krémem na ruce od Avonu mám stejnou zkušenost. Ziaju mám moc ráda a řada s kozím mlékem je opravdu povedená.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím - tato kozí řada je podle mě od Ziajy top :)

      Vymazat
  4. Připomněla jsi mi, že jsem dlouho neměla nic od Ziaji :D a možná tu někde mám ještě pleťovou masku z Kozí řady, tak bych ji asi mohla vytáhnout :) Jinak krém SOS Repair jsem měla také moc ráda i tu obdobnou růžovou variantu.. za mě oba super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak nejvyšší čas si zase něco od Ziajy zaobstarat ;-) :D

      Vymazat
  5. Ziaju kozí mléko bych také ráda vyzkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud mohu doporučit, tak určitě toto tělové mléko je fakt špička :) Celkově kozí řada je povedená, ale co se týče pleťové/vlasové kosmetiky je určena spíš pro suchou pleť...i když masku jsem měla a ta vyhovovala v pohodě i mně a to mám mastné vlasy :)

      Vymazat
  6. Dermacol krém na ruce mám a jsem s ním velice spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. on je dobrý, jen není na takové rychlé promáznutí přes den (aspoň já stále po něčem hmatám :D) a jen ten obal mě ke konci trošku vytáčel :D

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky