Těšení se na jaro s Frais Monde (Cherry Blossoms)

Máte to taky tak, že s příchodem nového ročního období měníte vůně a některé produkty v koupelně? Já nejčastěji měním sprchové gely a parfémy/toaletní vody. A ty jarní produkty mám asi ze všeho nejraději - asi to bude tím, že jsem "jarní" dítě a prostě miluji jaro :) Dnes se tedy zmíním o dvou produktech z řady Cherry Blossoms od Frais Monde, které splňují vše co od "jarních" produktů očekávám - voní dokonale a navíc jsou...

parfémovaný olej, krém na ruce, recenze

No pojďme si je představit :) Věřím, že kdo sleduje blogosféru, už určitě někde narazil alespoň na jeden pidi obrázek tohoto parfémovaného oleje od Frais Monde. Vidět jste jich mohli několik a i když jsou některé zdánlivě podobné, tak věřte, že jich má Frais Monde v nabídce více jak 50 (napočítala jsem 58).
A to už si musí vybrat každý. Vlastně každá :)

Tyto parfémované oleje Frais Monde jsou: 
- praktické, protože jsou malinké (plus mínus) a vlezou se teda do každé kabelky bez "zatížení" :D
- praktické, protože stačí prostě jen "ďubnout" trošku na prst a přejet si pulzující místa (klasika - krk, zápěstí) a nebo trošku vetřit do vlasů
- parádní, protože vydrží vonět snad po celý den (mám pocit, že tu vůni cítím stále)
- silné - upozorňuji, že jsou opravdu celkem intenzivně vonící, takže všeho s mírou...
- vydrží dlouho (nejen výdrží), ale tím, že jsou intenzivní, tak stačí malinko a i ta zdánlivě malinká flaštička (12 ml) vydrží neskutečně dlouho :)
- nedráždí pokožku, neobsahují PEG, parabeny ani nikl...

frais monde kosmetika, frais monde elnino

A tento parfémovaný olej Cherry Blossoms je neskutečně optimistickou vůní, která zahraje i na romantickou notu a celkově prostě s sebou přináší jaro. To byl určitě důvod, proč se stala tato řada Cherry Blossoms novinkou v sortimentu Frais Monde na elnino.cz pro toto jaro :)
10 b. z 10 b.

frais monde blog, cherry blossoms krem na ruce

Krém na ruce Cherry Blossoms Frais Monde vám přijde v krásné krabičce, která skrývá ještě krásnější obal :) Při prvním použití mi přišlo, že skoro nevoněl a byla jsem lehce zklamaná, ale při dalších použitích jsem byla z té vůně omámená - v dobrém. Je to opravdu věrohodná vůně květin (nevím jestli to má být zrovna "cherry" :)) a krásně dokáže naladit člověka na jaro :) Navíc se krém extrémně rychle vpíjí do pokožky, mastnotu zanechává snad jen nepatrně (dá se po chvíli bez problémů ťukat třeba do klávesnice) a i když se mi nejdříve nezdál až tak hydratační, tak nemám pocit, že by rukám něco chybělo - nesvědí, nejsou suché a nemám potřebu se natírat "za chvíli"  znova. 

elnino kosmetika, elnino frais monde

Jedinou nevýhodu vidím snad jen v tom, že když si natřu ruce před spaním, tak mi ta vůně lehce překáží, protože je výrazná - ale to může být i těhotenstvím. Přes den, ale labužnicky očichávám a vůni si užívám :)
9 b. z 10 b.

******************
Nezapomeňte, že se ještě můžete zapojit do soutěže tu na blogu o 3x tělový krém a pěnu do koupele s touto nádhernou omamnou jarní vůní - soutěžit můžete do pondělka 20.3.2017 (včetně), tedy prvního jarního dne tohoto roku! :)


Máte zkušenosti s parfémovanými oleji od této značky? 
Měníte vůně parfémů s ročním obdobím? 


PS: Děkuji společnosti elnino.cz za darování parfémovaného oleje k vánocům a poskytnutí krému na ruce k recenzi

Komentáře

  1. Mám zkušenost. Aktuálně vlastním parfémovaný olej kokosový, broskvový a meruňkový. Dále tělovou vodu s bergamotem ( prodávám ji, protože nevím kdy bych všechno spotřebovala:-)) A další vodu na jejíž název si nevzpomenu, protože ji mám v práci.

    OdpovědětVymazat
  2. Jejich parfémované oleje jsem už vyzkoušela zatím jen jeden a musím říct, že to je naprostá bomba. A tohle musí dokonale vonět. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to podle mě celkem fajn vychytávka :) A tato vůně je opravdu dokonalá - mám ještě Bergamot (tuším, možná se pletu) a ta vůně mi přijde až staromódní, lehce nepříjemná a dost výrazná...oproti tomu tato je fakt úžasná :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky