SpaceSusi plní skládku aneb spotřebováno X.

Poprvé v tomto roce a určitě ne naposledy :) Další spotřebované produkty...

ziaja blog, neutrogena recenze

O levandulové pleťové vodě Manufaktura jsem psala opravdu nedávno TU (aspoň vidíte, že píšu recenze někdy i těsně před dopotřebováním :D). Nadšená jsem z ní nebyla - mojí pleti nevyhovovala a straaaaašně mi smrděla kombinace levandule a šalvěje a dalších bylin. Ne, jsem ráda, že už jsem jí spotřebovala...

Dvoufázový odličovač Ziaja (celá recenze) z kozí řady je zase, na druhou stranu, produkt, který si ráda klidně koupím. Odličoval precizně, beze zbytků, rychle a nedráždil oči. Jediným jeho nedostatkem bylo, že se spotřeboval snad rychlostí blesku :( Ale tak cenově je dostupný, takže to mi až tak nepřekáží. Odličovače Ziaja mám velmi ráda.

neutrogena krém na ruce, krém na ruce recenze

Krém na ruce Neutrogena (recenze) byl spíš takovým pokusem, protože tuto značku velmi neznám z vlastní zkušenosti. Krém byl fajn - trošku masnější, ale opravdu se docela rychle vstřebával a zanechával na rukou příjemný ochranný film. Pro mě to byl spíš krém "před spaním", protože mi přišel, že jsem s ním vše oťapkala, ale jinak v pohodě. Když na něj narazím v drogérce za rozumnou cenu, určitě koupím.

Krémů na ruce spotřebovávám v zimě hooooodně. Takže další "padl" i tento z malinové limitované edice Manufaktury (celá recenze). Jeho vůně je dokonalá, rychle se vstřebává, ale na zimní měsíce je kráááátký :( Bohužel v zimě mi s pokožkou na rukách nedělal snad nic - jako jo, promastil, ale nesplnil to co bych očekávala. Mám ráda krémy na ruce od Manufaktury, ale tento byl přeci jen takový slabší kousek. Pozn. už se neprodává.

avon recenze, tělové mléko carlsbad manufaktura

Kopřivový šampón proti lupům Ziaja jsem vzala v jejich obchodíku spíš ze zvědavosti, jestli i v tomto mi bude Ziaja vyhovovat. No - na lupy podle mě moc není. Netvrdím, že jich mám více, ale zase výrazně méně taky ne. Pokožku hlavy ale nedráždí, pěkně pění a mám s ním pocit dokonale čistých vlasů. To jsem u Kérastase třeba vůbec neměla. A ten rozdíl cen je markantní. Vlasy mám po něm pěkně uhlazené, takže jsem si koupila ještě jedno balení a uvidíme... :)
Když zmiňuji Kérastase (celá recenze), tak i ten jsem spotřebovala, ale jak hledám, tak hledám - doma ten prázdný obal není. Předpokládám, že za tím stojí manžel, který tuto mojí "schovávám-si-prázdné-obaly-od-kosmetiky" úchylku moc nepobral :D, takže ho asi vyhodil. No, chci ho tu zmínit, protože byl fakt hrozný. Vůbec mi nesedl - stále jsem měla pocit mastných vlasů - jak kdyby mi nedokázal vlasy pořádně umýt. Nechci ho už ani vidět..

Maska na vlasy Planet Spa, Avon nenadchla, neurazila, ale vlastně si ani pořádně nepamatuji jaká byla. Takže je jasné, že už jí znovu nechci - voněla pěkně, vlasy vyhladila, ale jak říkám - nenadchla a to mám řadu Planet Spa ráda.

Tělové mléko s vřídelní solí Manufaktura (celá recenze) bylo téměř dokonalé. Vonělo příjemně jemně, lehce se roztíralo a i na ten uzávěr se dalo zvyknout (ze začátku trošku nezvyk). Příjemně hydratovalo a vůně vydržela na těle delší dobu. Až spotřebuji ty "hromady" tělových mlék co doma mám, tak si ho klidně znovu koupím :)
recenze make-upu, city rush avon

A trošku dekorativky - řasenku Vampire Dermacol mám už tuším potřetí a je to moje oblíbená - dělá dokonalé řasy i z těch mých celkem krátkých - co jste mohli vidět v této recenzi.
Make-up Wake Me Up Rimmel (celá recenze) jsem používala taky pěkných pár let stále dokola (jsem to ale trapná blogerka, já vím :D) a byla jsem s ním prostě spokojená. Hlavně pro jeho vysokou krycí schoponost, kterou moje pleť opravdu potřebuje. Proto jsem s ním byla nalíčená třeba i na své vlastní svatbě :) Někomu překáží ty "lesklé" pigmenty, které obsahuje, já si jich nikdy ani pořádně nevšimla :D

Parfém City Rush Avon - to je tu asi úplně poprvé :D Fakt trapná blogerka, co už. No já si velmi nepotrpím na nějaké "drahé" parfémy - toto byl asi jeden z těch nejdražších co jsem měla a ta vůně - wau. Já jí milovala a doslova byla tou mojí vůní. Podzim/zima jsem ho používala stále a všichni se vždy ptali, co to používám za vůni :) Katalog Avonu jsem ale neviděla asi tak dlouho jako tabulky Excelu (hold ta mateřská :D), takže netuším jestli se dá vůbec ještě sehnat...

Máte zkušenosti s některým z produktů?  


PS: výjimečně se tu sešlo až 5 produktů, které jsem obdržela zdarma k recenzi - vše od Manufaktury, Kerastase šampón a Ziaja odličovač. 

Komentáře

  1. Nic jsem nezkoušela, ale chtěla bych vyzkoušet ten makeup od Rimmel :) Celkově mám ráda makeupy od nich :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, Rimmel make-upu umí :) Mně vyhovují i ty od Dermacolu, ale teď mně láká i Catrice - slyšela jsem i na jejich make-upy chválu a cenově jsou velmi dostupné...a já si na nějaké super-truper značkové nepotrpím :)

      Vymazat
  2. Také jsem měla make-up od Rimmelu a byla jsem s ním spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Make-up Rimmel už mi také pomalu dochází, ale mě teda nekryje skoro vůbec.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to vážně?!? :-o To je jak možné? :( Mně opravdu přijde vysoce krycí, i když je pravda, že na takové "větší" (červené) boláky jsem korektor použila tak jako tak, ale jinak obrovská spokojenost :)

      Vymazat
    2. jj, vážně. Já teda na akné apod netrpím, přesto mám raději krycí make-upy a tenhle je za mě teda docela dost přirozený, nízce krycí.

      Vymazat
  4. S malinovým krémem od Manufaktury jsem osobně moc spokojená! :) Ještě pořád asi třetinu mám, musím na tom zapracovat, hlavně kvůli spotřebě :D ale šla bych do něj znovu! :) a s vůněmi to mám stejně, ať hezky voní a moc nestojí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od Manufaktury mám krémy na ruce velmi ráda, ale tento mi přišel přeci jen trošičku slabší (na zimu hlavně). Mám raději ten "růžový" i přesto, že ta vůně není až tak pro mě, ale hydratuje určitě lépe :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky