SpaceSusi plní skládku aneb spotřebováno IX.

Další várka spotřebovaných produktů a já konečně vidím v koupelně "světlo na konci tunelu" :D Už dva měsíce (!!!) jsem si nekoupila žádnou kosmetiku. Manžel teď asi nevěří, pokud to čte, ale vážně :) No, dobře - tento týden sice něco malého došlo, ale to už je vánoční dárek - viděli jste na Instagramu - takže to se nepočítá :D

tuším to nějaké laděné bílo-modro-zelené, nebo se mi to jen zdá? :D

Je až zvláštní jakou mi to dělá vnitřní radost, že se to začíná v koupelně lehce uvolňovat :D Ale šup na minirecenze:


- mátový bylinný šampón Manufaktura byl parádní. Netvrdím, že perfektní, ale na mojí seboreu působil celkem fajn - možná právě obsahem těch "chladících" mentolových složek (ne, nechladil v reálu, aby jste si nemysleli). Vlasy jsem po něm měla hladké, pěkné...vůbec ne takové, jak jsem občas mívala po šampónech s přírodními složkami. Takže ano, koupím znova. Celá recenze TU.

- sprchový gel Aroma Ritual Dermacol žo už je taková klasika. Je ale pravda, že tento melounový byl na mně až moc sladký a spíš vhodný na léto. A nevím proč, ale strašně mně vysušoval. To se mi u ostatních Dermacol sprcháčů nestává (nebo ne až tak velmi). Proto tento, s touto vůní, si už nekoupím. U mně je TOP stále ten kávový a antistres s limetkou a hrozny :)

- sprchový gel Skin Blosson mám už druhý. Je se zajímavou "hořkou" vůní - aloe a pomeranč a mně ta vůně přijde sympatická :) Nevysušoval, pumpička relativně praktická (někdy mně to ale nebavilo pumpovat, abych měla dostatečně množství na žíňce), dlouho vydržel. Je vhodný pro vegany. Asi koupím znova :) Celá recenze TU.

- mycí gel a šampón Linteo je naší Sandry. Už ani nevím kolikáté to má balení, ale toto je u nás zatím TOPka (dokud si sama nevybírá některé "srajdy" s obrázky princezen apod. :D). Šetrné, jemné, přírodní, za pár korun. Není o čem a doporučuji všem maminkám! :) Celá recenze TU.


- micelární voda Manufaktura z okurkové limitované edice by fakt měla zůstat v nabídce na furt! :D Miluji ji. Moje pleť jásá při použití této micelárky a já se děsím dne, kdy neseženu žádnou (až se totálně vyprodá). Pro mastnou pleť je ideál :) Celá recenze TU.

- noční krém Natura Siberica na mastnou a problematickou pleť bylo obrovským překvapením. Ale i v tom, že při pravidelném používání vydržel více jak rok a půl!! Já fakt myslela, že je bezedný :) Už začátkem tohoto roka jsem si myslela (po potřesu lahvičky), že tam je jen troška a stále patlala a každý večer jsem byla překvapená, že tam stále je dostatek! Roztíral se trošku hůře, ale aspoň jsem ho vždy pořádně zapracovala a myslím, že mojí pleti prospíval. Ne tak, že by definitivně vyléčil akné a ztratilo se, ale spíše, že se postaral o noční péči, jemnou hydrataci pleti, vyhlazení pupínků na čele... Už přemýšlím, kde koupím :)

- micelární voda All In One Garnier - od té doby, co jsem viděla v jednom testu micelárních vod, že dopadla velmi velmi zle, tak u mně ztratila na oblíbenosti a měla jsem jí problém spotřebovat :D Nekoupím si už nikdy.

- micelární gel s okurkou a mátou Ziaja - příjemný, čistil obstojně, ale trošku více jsem si oblíbila Manuka gel, který je určen přímo na mojí pokožku. Tomuto ale není co vytknout, možná koupím znovu, ale teď jeden doma navíc mám a o ten můžete i soutěžit TU :) Celá recenze TU.


- Lactacyd, houbičky Calypso, vatové polštářky Ebelin z DM-ky a náhradní náplň do tekutého mýdla - kupuji stále dokola :)

- zpevňující krém na poprsí Yves Rocher jsem začala používat přesně v den, kdy jsem skončila s kojením a myslím, že napomohl tomu, že to nebylo a není až tak zlé. Ano, 21 měsíců kojení jde na poprsí vidět, ale v podprsence vše vypadá "jako původně" :D Končila jsem kojení při velikosti E a dostala se zpět na B, takže jsem chtěla používat kvalitní krém a myslím, že tento Yves Rocher jím byl. Škoda jen, že je dost drahý. Asi si ho ale koupím znovu - před létem nebo tak 1x za 3 měsíce na cca takovu 1,5 měsíční kúru (zhruba tak dlouho vydržel při používání 2x denně prvních pár týdnů a pak 1x denně). Celá recenze TU.

- šumivá tableta do koupele s vůní kokosu, Yves Rocher - nadchla mě, když byla zabalená. Ne už tak, kdy jsem si jí rozpustila do koupele. Jako bych tam ani nic neměla. Rozpustila se rychlostí blesku, vůně celkem ano, ale ne tak intenzivní a vlastně ani nevím, na co mi v koupeli byla :) Ne, nekoupím už nikdy.

Tak to dnes bylo celkem pochvalné :)
Vyzkoušely jste některý z produktů? Jaké jsou vaše zkušenosti? 

------------------------
A nezapomeňte, že na blogu se soutěží: 
- do 27.11.2016 o balíček kosmetiky - TU
- do 10.12.2016 o 3xpoukaz na nákup na elnino.cz v hodnotě 600 Kč!! TU
+ ještě tento měsíc vyhlásím soutěž ve spolupráci s vosky-votivky.cz a s Feedo.cz (půjde o kosmetiku, konkrétně Bioderma..;-)

Pozn. Na testování jsem dostala 2 z recenzovaných produktů zdarma. 3 produkty jsem sice v minulosti taky dostala k recenzi, ale jedná se už o moje koupě - hold byly dobré, tak kupuji stále :)

Komentáře

  1. Lactacyd a vatové polštářky z DMka taky kupuju pořád dokola :D. A je pravda, že to je dneska hezky sladěné :)).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  2. Okurkovou micelarku od Manufaktury, jsem měla taky ráda:-) Co se týče Dermacol sprcháčů, tak mám ráda taky ten kokosový :)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
  3. Také vidím světlo na konci tunelu co se týče mých neskutečných zásob. :-D Pěkná hromádka, s některými produkty mám dobré zkušenosti. :)

    Velká vánoční soutěž | Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky