SpaceSusi plní skládku aneb spotřebováno VIII.

Nebudu se nijak hájit. Ale je toho fakt hodně. Každopádně jednalo se většinou už o dost používané produkty, které tak nějak "zapadly", protože jsem testovala něco jiného. Jak jsem ale psala tu, tak jsem se v minulých měsících zapřela a prostě spotřebovávala jedno po druhém. A mám z toho fakt radost :D

Produkty jsem opět rozdělila do kategorií, ale udělám to podobně jako posledně - jen tak v rychlosti proč ano, proč ne... 

balea, curaprox, ebelin
Toto jsou už vlastně i stálice u nás doma. Ani nevím, jestli má cenu je sem stále dávat - resp. vatové polštářky Ebelin z DM kupuji nonstop, nehledám jiné. Balea pěna na holení je klasika - za pár korun super věc a pokaždé beru jinou vůni, protože bývají i limitky. Sensodyne je na moje a manželovy citlivé zuby to jediné co fakt zabírá a opravdu zuby jsou trošku bělejší a Curaprox kartáček - taky už nechci jiný a vždy kupuji třeba na mojalekaren.sk v akci 3 ks (určitě doporučuji tento e-shop, nakupujeme tam vše výrazně levněji než v klasické lékárně a máme to zpravidla max. do 2 dnů doma). Jen jsem zjistila, že tento jsem měla zbytečně tvrdý - na citlivé zuby radši Ultra Soft číslo 5460
Překvapením byl krém od Ziajy na strie. Určitě si ho ještě koupím. Buď na eliminaci těch strií co přeci jen někde mám a nebo kdyby přišlo další těhotenství :) Uvidíme. Ale o něm jsem psala nedávno TU. Balea sprchové gely jsou taková klasika - vždy alespoň nějaké limitky vyzkouším. Tento vzorek voněl dokonale. Dove antiperspirant mi přijde v pohodě, jemný, nedráždí a vůně tak akorát, aby se nebila s parfémem. Na léto trošku krátký (co se týče omezení pocení), ale jinak fajn. Himalaya peeling byl obrovským překvapením, kdy už po prvním použití jsem viděla výrazné vyčištění pleti! Jako to byla celkem pecka! :)

Na druhou stranu - tyto produkty si už nekoupím. Ziaja sprchové gely mám ráda, ale tento Marine Algae mě strašně vysušoval. I když voněl fakt dokonale - jako moře, pláž, slunce...Och, manžel dopotřeboval a já stále k němu chodila čichat :) Psala jsem o něm (a dalších, lepších od Ziajy) i TU. Ani tekuté mýdlo na ruce od Ziajy mě tentokrát nenadchlo, i když ta vůně byla zase dokonalá a všechny návštěvy se ptaly, co to je za značku (to fakt tak málo lidí zná Ziaju? :)). Ale opět - měla jsem po něm vysušené ruce. Více TU.
Nuxe "termo" maska byla taková ...hm, ne špatná. Ale nenadchla mě tak, že bych si koupila nové balení. Čekala jsem více, ale o tom jsem psala i TU v recenzi. Mixa šampón jsem spotřebovala já - chtěla jsem původně pro Sandru, ale používáme spíš Linteo a ona toho zatím až tolik nepotřebuje. Vůně fajn, v očích neštípal, ale pro moje vlasy teda nic moc. Pro děti, ale asi fajn. Sprcháč Oriflame - vysušovač a ta kombinace vůní byla divná. Fuj. Ebelin vatové mám ráda, ale tyto Nature se celkem dost rozdvojovaly a trhaly, takže zůstanu u tech zmíněných výše. 
Yves Rocher šumivá tableta do koupele voní dokonale, rychle se rozpustí, trošku nechá "fialovou" vodu, ale vůni jsem velmi necítila. Teda ne tak intenzivně jsem jsem si myslela, takže nekoupím si jí. Ale sprchový gel s touto vůní (která je fakt požitek) jsem si už koupila :)
 
avon tělové mléko, ziaja krém na ruce blogspot

U těchto produktů vlastně moc nevím, jestli je ještě chci. Spíše ano, ale: 
- sprchový gel Aroma Ritual ne v této vůni Mandarine Sorbet. Tato byla po čase celkem protivná. Doma mám třeba Belgickou čokoládu a Hrozny s limetkou a ty jsou výrazně příjemnější. 
- Alverde deodorant byl fajn. Zvláštně, ale příjemně a jemně, voněl a ta vůně se celkem držela. Samozřejmě potit jsem se potila, ale na doma na takové rychlé přemáznutí byl fajn. 
- podobně Lady Speed Stick, který jsem měla snad po 10-ti letech. Nebyl až tak zlý, ale teda potit jsem se taky potila. Ale začínám mít pocit, že tyto gelové/kuličkové anti/deodoranty mi vyhovují víc. Takže možná do něj ještě půjdu. 
- čistící pleťová maska Ziaja byla trošku zklamáním, ale asi jí dám ještě šanci. Podrobné dojmy jsem psala TU.
- krém na ruce Balea - neurazí, za tu cenu super. Podobně krém na ruce od Ziajy - byl fajn, jen se docela rychle spotřeboval. Tuto kozí řadu mám fakt ráda, takže asi si ho koupím. A teď uvažuju, že asi měl být vyfocený v sekci "toto ano" :D Mé dojmy jsem sepsala TU.
- tělové mléko od Avonu jsem dostala k nějaké nákupu zdarma nebo se slevou. Měla jsem ho dlouho, protože já tyto Avoňácké věci už nějak moc nemusím. Ale překvapilo. Vůně parádní, skvěle se roztíralo a celkem i hydratovalo. Na zimu by to asi nebylo, ale na letní měsíce paráda :) Takže možná...

Tradičně se na závěr zeptám - máte zkušenosti s některým z těchto produktů? Jaké? :)

Vaše




PS: Z těchto produktů jsem dostala 4 zdarma na testování. Paradoxně 3 z nich jsou v kategorii - už nikdy víc :D

Komentáře

  1. Bude aj osobitna recenzia na Himalaya peeling? Celkom ma zaujal a rada by som si precitala viac :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fuha...abych pravdu řekla, tak nevím. Mám toho teď náplánovaného hodně a peelingy mám doma dva, takže zatím tento Himalaya nekupuju (ale určitě pak kupuji, na to byl moc dobrý)...
      Každopádně přijde mi jako první velmi účinný - po prvním použití jsem až žasla jak mám vyčištěnou pleť (byla taková rozzářená a i když akné samozřejmě na tváři bylo, tak byla výrazně hezčí - jak kdyby se i barva nějak změnila k lepšímu :D), vůbec jsem necítila vysušování ani nějaké "sedření" pleti...na pravidelné používání jsem ho moc nepoužívala, to přiznávám (ale to tím, že na mateřské na to trošku prdím), ale myslím, že může pomoct když se používá tak 1x týdně :) Fakt za ty prachy je to velmi zajímavý produkt :)....tak aspoň takto :)

      Vymazat
  2. Peeling Himalaya byl vazne fajn a mandarinka od Dermacolu mi nevoni.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak...ta mandarinka se možná ze začátku dá, ale po čase mi byla až protivná. Mám tam hold jiné oblíbence :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky