Vykrmená postava a boj proti ní! :D |Ziaja, Manufaktura, Yves Rocher|

Hele, co si budeme povídat. Překročila jsem třicítku, porodila valibuka a sportu taky moc nedávám. Sice chodím na jógu, ale poslední 3 měsíce už dost nepravidelně. Hold, jak já nemám zaplacený pravidelný kurz každý týden, tak jsem někdy líná tam jít...i přesto, že když už jsem tam, tak mě to baví :D
manufaktura gel na celulitidu, ziaja na strie

Takže na rovinu - rozkysla jsem. Za posledních pár měsíců hrozně. Po ukončení kojení mi dokonce naskočily i 4 kila zničehonic, bez změny životosprávy! Sakra... Jsem ten typ ženy, kterou když vidíte oblečenou, tak si řeknete, že je hubená a není to tak zlé. Ale jak vyhrnu tričko na koupališti (ještě, že tam moc nechodím :D), tak se zděsíte, protože:
- šunky kolem pasu a vytahaná poporodní kůže a strie tam jsou
- prsa už taky nejsou co bývaly po 21 měsících kojení
- boky/stehna jsou celulitídové a tuším se to tahá i trošku na lýtka (dá se to? :D)

Proto mažu a bojuju i těmito kosmetickými přípravky. A já vím - jen toto mě nespasí, ale i tak vám tu chci napsat své dojmy :)
krem na poprsi, yves rocher

Začneme tím nejdražším - krém na dekolt a poprsí Yves Rocher. Má velmi praktické balení s pumpičkou, takže stačí si ho jemně dávkovat (na moje prsa stačí tak 2-3x pumpnout). Vydrží proto celkem dlouho, rychle se vsákne do pokožky. Parfumace je trošku divná, trošku protivná. Prostě mi nevoní, ale dokážu mu to odpustit. Při pravidelném denním používání je pokožka prsů o něco hezčí a začala jsem ho natírat přesně v den ukončení kojení. Přeci jen během kojení se tyto produkty vůbec nemají používat. Maximálně nějaké přírodní oleje se složkami, které podporují tvorbu mléka a i ty se zpravidla smývají před kojením a nebo se hooooodně vyhýbá bradavce.
Prsa samozřejmě nejsou v tom stavu v jakém byly, ale jsem docela překvapená, že to není ani až tak hrozné - v podprsence nevidím vůbec rozdíl (vrátila jsem se na původní velikost a nosím ty podprsenky, co před těhotenstvím - alelujah!) A hlavně - během kojení jsem měla až F-ka (z B velikosti), takže jsem viděla i náznak strií na pokožce prsů. A naštěstí - nic! Věřím, že to bylo i tímto krémem. Každopádně ta cena je fakt vysoká (kupovala jsem s 40% slevou, protože jsem v Yves Rocher klubu, ale i tak). Stál tuším okolo 12 eur (s tou slevou).
yves rocher blogspot, recenze yves rocher
ve složení by teda nemusel být dimethicone...:( však proboha na co?

gel proti celulitide manufaktura recenze
Produkt určený na celulitídu (na eliminaci, samozřejmě :D) je tento masážní gel od Manufaktury. Jako o vůni vám asi nemusím říkat - kdo už čuchal cokoliv od Manufaktury, tak ví, že je to dokonalost. Tato vinná řada je fakt požitek pro můj nos! Gel v tubě tak "čvachtá", protože je fakt celkem hutný a trošičku déle se vsakuje do pokožky. Samozřejmě záleží podle toho, kolik si tam toho napatlám. Ale to je vlastně vítané - však má být masážní. Účinek celkem vidím. Ale není to žádný zázrak, i když si dovedu představit, že kdybych byla důsledná a opravdu se natírala 2x denně, tak je to lepší. Stehna jsou jakoby hladší a hezčí, ale samozřejmě když se zmáčnou, tak tam ta celulitida (kterou mám po porodu fakt skvostnou :D) stále je...mrcha. Kdo by se chtěl podívat podrobně na složení, tak TU jsem našla celé složení rozepsané dopodrobna.


gel proti celulitide manufaktura, manufaktura recenze
stretch mark reducer ziaja, recenze blogspot

Nejúčinnější, až překvapivě, byla tato emulze na redukci strií Ziaja SLIM. Rovnou píšu - STRIE SE NEZTRATILY. Zůstaly, ale výrazně zesvětlaly. Znáte to - nejdříve jsou takové děsivě fialovo-růžové, pak takové růžové a čaaaaasem (hooooodně času uběhne) jsou bílé. A ty už potom skoro nejdou vidět - jen při určitém světlu (a dobře, my ženy je tam uvidíme VŽDY, ale chlap je už potom nevidí. Mám to potvrzené od manžela :D). Strií nemám až tak moc - na břichu skoro vůbec. To jsem totiž mazala poctivě. Ale dost jsem podcenila boky (šunková oblast) a tam mázla jen sem tam a zrovna tam jich mám fakt hodně. Ukázaly se, mrchy, až po porodu. A ještě asi dva měsíce dozadu byly celkem dost výrazné a růžové.
Tento krém jsem začala používat tak rozpačitě, protože co už takový krém zmůže, když už tam jsou, že? To byly moje myšlenky a ani mě nehnulo si fotit strie, abych porovnala stav před a po. A vlastně jsem ani nějak nesledovala, jestli se tam něco děje. Prostě jsem každý večer natřela, hodila pyžamo a hotovo. O to větší překvápko přišlo, když jsme se chystali na dovolenou k vodě, já zkoušela (s hrůzou) plavky z předtěhotenského období a zjistila, že ty strie tam nejsou! Pak jsem se podívala pořádně a teda byly, ale už jsou velmi málo výrazné, spíš jakoby bílé. A já jsem za to vděčná. Hned to vypadá lépe :)
Jediná výtka krému - dlouho nevydržel a trošku déle se vstřebával, ale za tento účinek? Odpustila bych mu i kdyby smrděl a to teda nesmrděl :D Cena je parádní (cca 4 €/100 Kč), takže kdo má trvale viditelné strie, tak ho zkuste. Doufám a věřím, že vám pomůže jako mně :)

Dá se koupit i TU.


krem proti striim ziaja, recenze ziaja
Taaaaak a hotovo. Hubenější teda nejsem. Ani jsem to nečekala :D Ale za účinky všech těchto krémů jsem fakt vděčná. Přeci jen - aspoň cosi :)


Jaké jsou vaše zkušenosti s podobnými přípravky? Resp. které používáte? :)

Vaše

PS: Nehodnotím bodově, protože nemám velmi zkušenost s tímto typem produktů od jiných značek - takže nemám s čím porovnat. A Ziaju jsem dostala na testování zdarma. The end... :)

Komentáře

  1. Ten od Ziaji si asi budu muset pořídit :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Asi mame stejny problem😝 ja pouzivam gel na poprsi od Oligodermie a jsem velmi spokojena. Samozrejme uz orsa nejsou a ani nebudou co byvaly ale vypadaji urcite lip a hlavne po trech detech 👍👍👍

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že je důležité aspoň NĚCO používat, protože jinak fakt ta prsa půjdou dolů :D Já mám ještě tak 30 % tohoto Yves Rocher, tak uvidím do čeho půjdu potom, ale už ho používám dva měsíce a fakt vidím nějaký ten pokrok :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky