Hyaluron a botox (produkty) od Dermacolu!

recenze produktu dermacol, bt cell, micelarni voda
pozorný sledovač fotografií si určitě všimne, že víčko na micelárce je rozflákané a "zkušeně" zamaskované nápisem :D
Hya-co? Já toto slovo stále nedokážu vyslovit správně. Každopádně ty z nás, kterým už není -náct a dokonce už nemohou ani napsat, že je jim 20+, toto slovo budou vídat asi dost často ve svojí koupelně. Snad polovina produktů na stárnoucí pleť (30+ a více) je právě hyal...no vy víte, co :D A nebo s botoxem... :D

Na testování jsem dostala tyto 4 produkty od Dermacolu, takže dnes vám sdělím své dojmy.
maska na oci dermacol, recenze dermacol

Tento "slizounek" (jak jsem si masku interně pojmenovala a kdo vyzkoušel ví proč :D) se prodává v krabičce po 6-ti kusech (tedy na 6 aplikací, 2x6) a má se postarat o vypnutí očního okolí. Každý pár je zabalen v průhledném obalu (viz. foto). Půlměsíčky jsou namočeny v nějakém roztoku, takže i po protržení obalu se může stát, že tento trošku kape. A celkem kloužou v rukách. Aplikace je jednoduchá - pěkně se přicucnou a nepustí se. Měla jsem trošku pocit, že sjíždí, ale udržely se plných 15-20 min. což je doporučená doba působení. Po celou dobu jsem měla chladivý pocit a pocit lehounkého pnutí pokožky. Slizounečci (ty půlměsíčky) jdou pak lehce dolů, "smotají se" a hodí do koše :D A výsledek? Oční okolí je jakoby světlejší, prozářenější. Zjemnění vrásek jsem si tedy moc nevšimla a dokonce ani ty tmavé kruhy se nijak zvlášť neztratily. Dojmy rozpačité, ale možná bych do nich šla ještě jednou. Ale až tak v 35+. 
6 b. z 10 b.
blogspot recenze maska na oci


recenze micelarni vody, dermacol kosmetika
fuha, tato fotka se mi povedla, co? :D

Toto je prý jeden z TOP produktů Dermacolu v poslední době. Já stále nevím, co si mám o této micelárce myslet, protože:
- při prvním použití jsem měla pocit, že tak divně nepřirozeně klouže po tváři, jak kdyby to bylo narvané silikony a to se mi moc nelíbilo. Ani jsem neměla takový ten super-truper pocit čisté pleti a ještě jsem dočišťovala jinou micelárkou...A ta ukázala, že "špína" na tváři ještě stále je...
- při pravidelném používání jsem už ten pocit "klouzání po tváři" velmi nevnímala, ale pocit ne úplně čisté pleti ano. Vždy jsem ještě dočistila jinou micelární vodou/tonikem.
- na odlíčení očí je DOKONALÁ! Šlo to rychle a to si cením :D (na mateřské dělám vše zrychleně). Sem tam se mi stalo, že mě malinko dráždila v očích, když jsem jí použila moc. Takže stačí jen nepatrné množství a pěkně rozpustí všechen oční make-up. Beze zbytku.
micelarni voda blogspot recenze

PROTO pokud si jí znovu koupím (spíše ano), tak za účelem očního odličovače a takovou "první fázi" odstranění make-upu. Jako takovou tu "pravou" micelárku (která dočistí pleť a hned se může nanášet noční péče) jí používat nebudu. Vždy ještě použiju něco jiného.
A co mě trošku zklamalo (dobře, tak nasralo :D) - hned při druhém použití se mi rozbil uzávěr, takže jsem šroubovala z jednoho spotřebovaného produktu od Manufaktury - ještě, že to šlo :D 
8 b. z 10 b.  
 
pletovy krem dermacol, blogspot recenze

Balení krásné, ale ne velmi praktické. To je první co mě napadlo. Resp. je skleněné, Sandra mi ho málem hned roztřískala :D Je těžké. A ne velmi hygienické - mám už raději pumpičky :) Ok, ale přes to se dokážu přenést :) Co mi ale vadí je, že se po něm strašně, ale fakt strašně lesknu. A nepomohou tuny pudru (používám tento matující od Dermacolu). S make-upem (aktuálně používám 24h Control Make-up taky od Dermacolu) si sedne ale pěkně. Make-up se může nanášet ihned po rozetření krému - není potřeba čekat, až se krém vsaje do pokožky. Pleť je po pravidelném používání (1x denně po dobu cca 3,5 týdne) taková nějaká stejná. Asi nemám až tak výrazné vrásky...zatím :D Žádný extrém jsem nepocítila - snad jen ten lesk pleti jsem vypozorovala. To, že to s pletí nic nedělá je na jednu stranu i dobře - přeci jen by bylo na prd, kdyby způsoboval akné. Celkově mi tento krém přijde vhodnější na zimní chladní měsíce, protože je celkem dost hutný. Na jaro-léto prostě hledám něco lehčího. Určitě si ho schovám právě na tuto zimu, ale celkově z něj nejsem ani zklamaná, ale ani velmi nadšená. A věřím, že ten lesk se alespoň částečně podaří eliminovat právě tou aplikací v chladnějších měsících. 
6 b. z 10 b. 
recenze kremu dermacol, dermacol
klik pro zvětšení

Na rovinu říkám, že toto sérum není pro mastnou a problematickou pleť. Fakt jako ne. Dermacol sice píše, že je pro všechny typy pleti, ale věřte mi. Není. Čím déle jsem ho používala, tím déle a hlasitěji jsem nadávala :D Ale tak možná přeháním, ale všimla jsem si, že po každé večerní aplikaci se do rána ukázalo na pleti něco nové. A samozřejmě nic pozitivního - samé obrovské pupeny, jak za mlada :D Mám pocit, jak kdyby toto sérum nějak ucpávalo póry nebo co a pleť na to reagovala doslova zkázou. Na druhou stranu jsem viděla, že pleť (co se týče začínajících vrásek) vypadá lépe a vrásky jsou o něco méně výraznější. Fakt mám pocit, že tento produkt na vrásky zabíral lépe jak výše zmíněný krém. Zase, ale až tak omladit (abych měla zase akné) už nepotřebuju :D
3 b. z 10 b.
serum na plet, recenze sera
Prodává se v červené krabičce - ta je opět rozškubaná znehodnocená Sandrou, takže složení vyfocené nemám :(


Závěrem - očekávala jsem od celé této testovačky více. Na tyto produkty jsem vždy slyšela jen chválu, ale tak nějak mi přijde, že vůbec nejsou pro mojí pleť (problematická/mastná se sklonem k akné). Ano, micelárka je parádní odličovač, krém taky není až tak zlý...ale to sérum mi fakt nesedlo a ty půlměsíčky lepkavé nějak nic moc nedělají.

Jaké jsou vaše zkušenosti s těmito produkty? 
Co používáte na začínající vrásky vy?

Vaše 




PS: Jak zmiňuji i v textu, všechny produkty jsem dostala zdarma na testování od PR Dermacolu. Za darování děkuji.

Komentáře

  1. Ani s jedním z produktů nemám zkušenost. Škoda, že to neposlali k testování mně, moje pleť 40+ by podala fundovanější informace :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Polštářky pod oči používám ráda a zatím jsem na ně slyšela jen chválu. Někdo je používá ráno právě díky chladivému a hydratačnímu efektu, prý to pomohlo před focením s menšími váčky. Já je používám pro hydrataci a zjemnění očního okolí. Chce to prostě vyzkoušet ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky