Od Ziajy na léto - ochrana znamének, letní osvěžení a hygiena!

sopot sun ziaja, tekute mydlo ziaja

Léto je sice tento rok takové nějaké pomatené (aspoň mám pocit, že nepamatuji léto, kdy bylo okolo 18-ti stupňů a fakt celkem zima :D), ale i tak když uděří je potřeba se chránit. Mazat, mazat a mazat! Bohužel jsem ten typ, který ponatírá Sandru (dceru) od hlavy až k patě, ale na sebe zapomínám. Na mojí obranu - opravdu vycházíme ve spěchu :D Čeho se ale bojím nejvíce? Změn ve tvaru, struktuře, barvě...svých znamének. Sledujete si je někdy? Nechaly jste se zkontrolovat? Pokud ne, tak na podzim šup šup na kožní! Není čeho se bát a vždy je lepší mít jistotu...Ale vlastně o tomto jsem psát nechtěla (už jsem totiž tento "mravokárný" článek psala TU).

ziaja recenze, ziaja blogspot, sun sopot

Jen já mám znamének opravdu dost. Všude - dokonce i na takových blbých místech jako je ušní boltec, schované v obočí, spodní ret, na víčku, zespodu na patě (tam slunce nesvítí :D), na dlani...a jsem tak trošku hypochondr, takže si je sleduju. A sleduju, že možná jsou trošku větší/jiná...proto panika a natíračka tímto Sun přípravkem na znaménka a rty od Ziajy. Dobře se roztírá, na rtech nezanechává bílý film (možná jen nepatrný). Chuť je neutrální - nic mňam co bych olizovala. Spíš bych řekla, že vůbec necítím, že něco na rtech mám.
recenze sun řady ziaja
Dimethicone ve složení se mi ale fakt moc nelíbí :-/
nové balení? :-/
Výtku bych měla k balení - klidně mohlo být s nějakým aplikátorem (nebo ideálně nějaký tuhý balzám, taková klasika, však i znaménka by se tím natíraly jednoduše) a menší - ono totiž proti světlu jde vidět, že je poloprázdné, ale ne tím, že by na nás šetřili (doufám :D). Prostě balení je řekněme na 30 ml, ale oficiální množství tohoto produktu je uváděno 15 ml (poloviční, proto je zpolovina plné-prázdné).
Jak vidíte, tak má SPF 30, obsahuje minerální filtr (šetrnější) s UVA i UVB ochranou. Není určen pro děti - pro děti má Ziaja speciální řadu Ziaja Baby. A cena je velmi pozitivní - aktuálně 3,98 €/v akci - 62 Kč!
A tak se tedy nyní natírám a mám hned lepší pocit :)
K hodnocení toho moc není - myslím, že u opalovacích přípravků jde jen o roztíratelnost a cenu, takže řekněme 8 b. z 10 b. 
 
ziaja blogspot, sprej na osvěžení ziaja recenze

Komu se nechce dávat "hříšné" prachy za termální vody ve spreji od různých lekárenských značek, tak mrknite na tento osvěžující sprej na tvář, vlasy a tělo Ziaja. Je možná více parfumovaný (výrazná citrusová vůně), ale vůně je to extrémně příjemná. Stačí jemně stříknout "rosu" bez problémů i na tvář - nezanechá žádný "mokrý" pocit. Prostě jen osvěží, což se teď v létě náramně hodí. A já ho klidně sem tam použiju jako osvěžovač i v domácnosti :D
Příjemný produkt, ale vůně by mohla být malinko méně intenzivní - proto 9 b. z 10 b. Cena 3,69 €, česká bude tipuji okolo 80 Kč (není k prodeji online).
Ještě ho vyrábí ve verzi "chladící" s mentolem a vitamínem C

mýdlo ziaja, blogspot recenze kosmetiky ziaja

Do tohoto letního výběru Ziaja jsem zahrnula i toto gelové tekuté mýdlo na ruce Grapefruit s mátou. Na srdci mě tíží, že tento poslední produkt vůbec nevychválím. Vysušuje ruce. Není to extrémní, ale v zimě si to s ním prostě nechci ani představit (proto když už, tak v léte :D). Navíc má takovou pumpičku, že to vždy stříkne kam chce a polovinu jsme spotřebovali tak, že jsem to stírala z umyvadla :-/ Večer, když si nechci rozsvěcovat a jdu jen po paměti si umýt ruce, jen stříknu a divím se, že kde to je. A ráno máme celé umyvadlo zelené :D Vůně je ale dokonalá - každý jí chválí. Ale bohužel to není jen o vůni, ale o účinnosti. Toto tekuté mýdlo si už určitě nikdy nekoupím. Škoda, kdoví jestli podobné účinky mají i verze Čaj a skořice a Tamarind a pomeranč. Čuchala jsem a je to paráda. Cena 2,84 €/59 Kč za 270 ml.

mýdlo ziaja blogspot recenze
5 b. z 10 b. nahnané tou dokonalou vůní :)


Většina výrobků (nejen tyto) se dá zakoupit online na dobrakozmetika.sk nebo ruzova10.cz.
Všechny se dají zakoupit v kamenných prodejnách Ziaja - Aupark Košice, OC Forum Poprad, City Arena Trnava, OD Prior Trenčín a OD Prior Zlín, Jindřichův Hradec, Olomouc a samozřejmě Praha (adresy tu).

Zaujal vás některý z produktů nebo už máte zkušenosti? :)

Vaše





PS: všechny 3 produkty jsem obdržela zdarma v rámci spolupráce.

Komentáře

Oblíbené příspěvky