BB krém od Manufaktury

manufaktura krém, manufaktura kosmetika
jako všechny obaly od Manufaktury, i tyto BB krémy jsou skvostné :)
Určitě už víte, že i Manufaktura s BB krémem přišla. Aspoň doufám, že to víte, protože mě pravidelně sledujete na FB, kde jsem to minimálně dvakrát zmínila :D Měla jsem možnost tento BB krém otestovat, takže pojďme si shrnout dojmy :)


Začnu tím, že jsou 2 varianty - světlá a tmavší. Nebudu psát úplně tmavá (i když odstín je Medium Dark), protože i moje kamarádka s velmi světlou pletí omylem sáhla po této variantě...a nebylo to až tak hrozné (vlastně nic nebylo vidět, snad jen na denním světle, když se na to člověk soustředil).

Jak známe Manufakturu, tak i složení je fajnové :) Mandlový olej, bambucké máslo, panthenol, výtažky z rebarbory, papáji a ovsa, vitamín E a dokonce i kyselinu hyaluronovou (to je to slovo, co neumím ani napsat, natož vyslovit :D. Vše bez ropných olejů, parfumace, silikonů...atd. Pochopitelně :)


Proč používat BB krém? Protože je to pohodlné :D Musím říct, že jako matka malého lezouna/chodiče/běžce (používám už několik měsíců), který se rozběhne kamkoliv úplně nepředvídatelně, musím být neustále ve střehu, takže někdy jsem vděčná, že stihnu aspoň BB krém nanést...ne ještě krém + make-up. Tento BB krém od Manufaktury se skvěle roztírá. Není problém s nějakým hrudkovatěním a dodává velmi lehkou barvu, která sjednotí pleť. A teď přicházíme k nejlepšímu, co asi mnohé z vás zajímá. Určitě víte, že moje pleť je mastná, se sklonem k akné a k lesku pleti. A že mám i jizvy po akné... Tento BB krém je lehce krycí, takže já vždy ještě na rychlo dotírám korektorem oblasti, které potřebuji zakamuflovat více. Nezakryje ani kruhy pod očima...aspoň teda ne ty moje, které jsem si během mateřské "vypěstovala". Jako fakt ale vůbec. Každopádně krycí schopnost jsem ani velmi neočekávala...

Zmatnění pleti? Konalo se, ale opět ne ve velkém.

porovnání složení - je úplně stejné u obou variant, ale pro nevěřící Tomáše foto ;-)

Verdikt proto zní, že jako rychlá pomoc, abych nešla ven s úplně nahou pletí, je to fajn. Fajn i pro můj typ pleti. Přiznávám, že ho používám ale ve dny, kdy sama vidím, že to s pletí není až tak hrozné. Vytvoří přirozený look a cítím, že pleť je celý den chráněná.

Musím ale konstatovat, že určitě lépe sedne normální/suché pleti, která nemusí až tolik zakrývat a neleskne se ve velkém jako my, aknoidi (to je slovo, co? :D akné + lidi = aknoidi). Celkově je to ale příjemný krém a kdyby měla Manufaktura jednou i nějaký make-up, tak do něj určitě jdu :)

Dala jsem vyzkoušet i 2 kamarádkám a žádná z nich neřekla ani křivého slůvka a to máme každá jiný typ pleti, takže si myslím, že kdo hledá BB krém, který má šetrné složení, tak na něj určitě mrkněte :)

Vaše

Komentáře

  1. Proč ten dark vypadá na fotce světlejší než light ? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. i kdybych se spletla, záleží na tom...?

      Vymazat
    2. No třeba jo :D Kdybych si to chtěla koupit (nebo někomu jinému) tak půjdu pro ten dark, kterej očividně podle fotky je světlejší ... a kdybych zjistila že je tmavý, tzn. neodpovídá swatchi tak bych asi byla naštvaná ...

      K čemu by bylo podávat nepravdivé informace ? ... Pro nějaké potěšení ? Pokud je to špatně, bylo by dobré to opravit, ne?

      Vymazat
    3. V každé prodejně mají použitelný tester. Já i po přečtení recenze vždy vše před nákupem zkouším.

      Vymazat
    4. Klárko, opravdu mám poznačené, že vrchní je světlejší - light a spodní je tmavší, dark. Proto je toto označení i na fotce. Ano, mohla jsem se splést, protože si pamatuji, že jsem to fotila za asistence dcery, ale na fotce (na mém PC i v mobilu) vypadá opravdu ten spodní odstín tmavší...

      Takže osobně si nemyslím, že podávám nepravdivé informace a nechápu poznámku "pro nějaké potěšení"...

      A přesně jak píše Simoneta K - nemyslím si, že si někdo půjde kupovat make-up/bb krém jen na základě swatche z blogu. Když beru do úvahy, že některé blogerky extrémně přesvítí výslednou fotku, tak by to bylo asi trošku neuvážené....

      Vymazat
    5. Mě ten horní přijde víc oranžový na fotce.

      Ano, jsou testery apod. ale pokud se mě třeba někdo zeptá co bych chtěla k narozeninám atp. a dotyčný mi to třeba půjde koupit, musím spoléhat na to, že řeknu i správný odstín na základě recenzí, které najdu na internetu. Protože třeba chlap nebude v obchodě zkoušet, kterej je světlejší ... :) Berte to i z tohoto pohledu ;)

      Proto je pro mě samotnou pravdivá a pořádná recenze kolikrát rozhodující a důležitá a chci se na ni spolehnout :)

      Vymazat
  2. Už jsem se na tento BB dívala a docela mi odstín vyhovoval :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky