SpaceSusi plní skládku aneb spotřebováno IV. - druhá část



Šampón Eclipta Alba, Brazil Keratin (recenze) - tak tu pozor. O tomto se ještě (snad) zmíním, ale ve zkratce - koupila jsem si další 2 balení a odmítám používat/testovat cokoliv jiného. Alespoň následujících pár měsíců, než se mi vlasy dají do pořádku. A že to tento šampón umí. A milion malých vlásků, které mi při používání začaly růst...I love it!

Pečující šampón na vlasy, Mojito, Manufaktura - vůně je dokonalá. Je velmi šetrný a obsahuje UV filtry. Na léto je proto podle mě ideální. Ale ne na moje vlasy a mojí pokožku hlavy. Nedělal mi sice žádnou extrémní neplechu, ale vlasy nechal takové...zacuchané (takové je mám skoro stále, takže pozor - necuchá! :)), bez života. Sice krásně provoněné, ale čekala jsem víc. Určitě nemám v plánu koupi.

Kondicionér na objem vlasů, Natura Siberica - byl vážně super! I přesto, že je přírodní, tak to s ním nebylo až tak zlé, ale zase nečekejte výsledek jako řekněme při Gliss Kur (čímkoliv se silikony apod.). Vlasy byly hebké, daly se lépe rozčesat. Voněly snad i dva dny a vydržel extrémně dlouho (400 ml). Nebudu se mu bránit a pravděpodobně koupím znovu :)

Balzám na vlasy, Dead Sea Spa, Manufaktura - nejdříve super, potom takový neutrální postoj, který zapříčinil, že jsem ho založila v koupelně a našla až při stěhování asi rok a něco poté. Spotřebovaný, ale už z něj tak nejásám jak tu. Takže ne, nekoupila bych si ho už znovu.






Antiperspirant Black & White, Nivea - používám dlouho, vyhovuje mi, i přesto, že já se potím ať použiju cokoliv. Koupím znovu přesně s touto parfemací. 

Pomerančové tělové máslo, Ziaja (recenze) - voní dokonale. Pěkně a rychle se rozetře a celkem vstřebá. Trošku mi vadil ten lepkavý pocit, který zanechá + to, že se celkem rychle spotřebovalo. Toto máslo si konkrétně nekoupím, ale nevylučuji, že si jednou koupím buď to kakaové a nebo "kozí" :)

Toaletní voda Little Black Dress, Avon - nevím, jestli jsem někdy zmínila tu na blogu, ale vůně (parfémy a toaletní vody) používám zásadně ty od Avonu. Nikdy mě nezklamaly :) a mně prostě vyhovují (uff...mě/mně, ani nevím, jestli jsem to napsala správně :D) Tato byla sice dost výrazná, ale v zimě jsem jí dostříkala :) Celkem fajn, ale tuto bych si už nekoupila. Mám ráda City Rush for Her. 

Regenerační krém na ruce s vřídelní solí a růžovými výtažky, Manufaktura (recenze) - už jsem o něm psala tu, že jsem si ho velmi oblíbila a to až tak, že určitě plánuji znovu koupit. Jak poznám, že mi produkt učaroval? Že je mi skoro do pláče (s nadsázkou, jo? :)) když mám jít vyhodit prázdný obal. S tímto krémem jsem tento pocit zažila...:)

Regenerační krém na ruce, Garnier - můj miláček. Sice narvaný silikony, ale tento krém mi jako jediný vždy HNED zachránil popraskané ruce. Určitě koupím znova. I když nový krém na ruce od Dermacolu mu dobře konkuruje. Plus ten výše zmíněný od Manufaktury :)














Čistící vatové tampónky Ebelin z DM...nemusím představovat, kupuji je nonstop. Odmítám jiné :D

Čistící gel Clinique - ježiš, to byl přešlap roka. Ještě na cestě z Turecka, jsem kvičela do manžela, že si chci koupit něco na letišti. Nevím proč, ale vyhrál to tento gel Clinique. Nakonec nebyl ani tak cenově výhodný, jak jsem si myslela...:D A hlavně - účinek víceméně žádný. Nějak mi to přišlo podobné/horší jak běžné a levnější gely. Určitě nechci a asi ani do žádné jiné Clinique kosmetiky bych nešla...hold špatná zkušenost.

Micelární voda pro citlivou pleť, Garnier - to co slibuje, to dodrží. Nedráždí, odlíčím s ní vše. Dočistím pleť. Vlastně jediné co nedodrží je, že se na obalu píše, že vydrží cca na 200 použití. Dovolím si nesouhlasit, protože jí používám 2x denně už min. půl roku, takže jednoduše - vydrží i déle, pokud jí člověk nešplíchá na vatovým tampón jak šílenec :) Za mě skvělá a cenově dostupná alternativa Bioderma micelárky.

Zklidňující odličovač 2v1, Garnier - neurazí, nenadchne. Službu si v podstatě splnil, ale asi po "hodinovém" tření oka. I tak ve sprše zanechal kissácký obličej, takže jsem ráda, že jsem ho spotřebovala a rozhodně už nekoupím. Vlastně jsem se  zamyslela, že proč kupuji odličovače očí, když je na to stejně nejlepší micelárka...? :D

Vzorky Yves Rocher - noční krém a sérum. Sérum Vegetal bylo mazlavé, měla jsem na pleti trošku divný pocit, ale ráno se mi pleť vážně zdála taková jiná...rozzářenější? Jedná se prý o alternativu chemického peelingu, takže na mojí pleť možná i ano. Budu o něm uvažovat. Noční krém Sérum Vegetal ve mě extrémní dojmy nezanechal, takže ten pravděpodobně ne.

Sebo Vegetal micelární voda, Yves Rocher - jo, jo, jo! Už jsem o ní psala i tu, v péči o pleť, a i přesto, že to vypadá jako malinký vzorek, tak jsem jí používala dost dlouho na to, abych si všimla, že mojí pleti prospívá a snad i pomáhá matovat :) Proto jsem si koupila i velké balení! :)

Dr. Hauschka vzoreček revitalizační masky byl pidi, že mi sotva stačil na jedno použití. Jednalo se o masku, která měla vytvořit nice face. Byla trošku zelená, na pleti se jakoby ztratila a po umytí jsem viděla všechny nedokonalosti...fuj :D Takže nepřesvědčilo mě to k hledání ceny a koupi...


Tááááááááák, hotovo :) Nebojte, všechny obaly byly vhozeny do správných kontejnerů ;-)

Máte podobné nebo úplně odlišné zkušenosti s těmito produkty?
Dejte vědět v komentářích.

Vaše



Komentáře

  1. Miluji články o spotřebované kosmetice, asi bych měla zavést také něco takového. Nic z těchto výrobků jsem neměla možnost vyzkoušet, ale tak třeba někdy jindy.
    Pinki Claire

    OdpovědětVymazat
  2. Micelárka od Garnier je super, i mně vydržela až překvapivě dlouho, ale tím líp:-) A vůně z velké části používám taky ty od Avonu, stěžovat si na ně nemůžu:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem šampon mojito a přesně jak píšeš, sice nedělal žádnou neplechu, ale očekávala bych více. Nej byla vůně, dokonalá.
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Jediné z těchto výrobků mám vyzkoušený antiperspirant Nivea Invisible a je fajn, co víc k němu říci, hlavně se mi líbí jeho neutrální parfemace, tudíš se nebije s parfémem.

    OdpovědětVymazat
  5. Z techto veci jsem zkousela jen Garnier micelarni vodu a tu mam celkem rada, vyhovuje mi.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky