Milý Ježíšku...toto přines SpaceSusi II.

Psala jsem podobný typ článku i 2 roky dozadu. A i tento přidám nějaká moje skromná přání :) Nejsem náročná, nechci žádné technické vychytávky, šperky, parfémy a nic podobné...však mrkněte :)



Pro vyléčeného knihomola jsou nutností knihy pod stromečkem. Tento rok toužím po knize Kto bude plakať, keď umrieš? (česky Kdo bude plakat, až tady nebudeš...) R. Sharma. Nedávno jsem dočetla "Mnicha" (článek tu) a byla jsem z té knihy unesená. Proto chci i tuto.
Nepohrdnu ani novou knihou od C. Ahern - Keď som ťa stretla. Ano, je to ta, která napsala předlohu pro film P.S. Miluji tě a nově S láskou, Rosie. Očekávám proto oddechovku jako vždy :)
A u knih zůstaneme. Matka na mateřské potřebuje občas pořádný restart mozku (po múúúú, bééé, iá, brm brm...po celý den :D), takže si dost slibuju od propagovaných antistresovaných omalovánek. Ano, vím, že je to teď boom, ale myslím, že mě by to mohlo bavit, vzhledem k mojí povaze a sklonu k perfekcionismu. Jako malá jsem stále vymalovávala ve velkém :) Tyto Kreativní omalovánky vypadají vážně dobře.

Nejsem extrémní hospodyňka, vaření moc nemusím, ale s malým dítětem se člověk tak nějak pokouší o vše - i o pečení :D A tyto razítka na sušenky od Tescomy se zvířátky mi přijdou úplně dokonalé. Úplně si dovedu představit, jak do výrobního procesu zapojím i Sandru :)

Z kosmetiky pokukuju po nějakém séru a nově mě zaujalo toto od Yves Rocher - Sébo Vegetal sérum stahující póry na problematickou pleť. Klasicky se nanáší pod denní/noční krém a zvyšuje účinnost krémů, matuje atd.
O šampónu Brazil Keratin jsem psala nedávno tu a je tak úžasný, že jednoduše musí být i pod stromečkem. Ideálně v 2 nebo více provedeních :D

A o Yankee Candle svíčkách slyším chválu už několik let a myslím, že je čas potěšit se a nějakou si pořídit :) Kooooonečně...uvidím, jestli to opravdu za ty prachy stojí :)

Určitě nepohrdnu i nějakými ponožkami a spodním prádlem :D a třeba teplou mikinkou nebo svetrem. A dál? Dál už fakt nic...

Snad už jen takové to "klišé" - stačí mi rodinná pohoda, spokojenost manžela a naší Sandry a celkově jsem zvědavá, jak bude prožívat své "první" vánoce (druhé, ale během prvních byla 2,5 měsíční...).

Co si přejete tento rok vy?

Vaše



PS: ...článek o tom, co jsem dostala asi psát nebudu. Vše co je výše vypsané, jsem si totiž už reálně koupila a čeká to na mě na tajném místě - ve skříni :D Hold, co si člověk nekoupí...:D

Komentáře

  1. :D asi tak...on by byl schopný mi koupit třeba mixér nebo něco podobného a neříkám, že by to nebylo až tak potřebné, ale zase nezbytnost? :D
    A koupila jsem si Child Wish, dlouho jsem přemýšlela, vybírala, čuchala...a nakonec tato mě oslovila už voskem, který jsem dostala od kamarádky, tak uvidím jaká bude až se zapálí :)

    OdpovědětVymazat
  2. a jinak - přesně tak se to má dělat :D Lush, Swarovski, Festina...závidím ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý wishlist. :) Po Yankee Candle jsem také zatoužila, takže kdo ví, jestli Ježíšek poslouchal pořádně. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky