Péče o ruce v chladných dnech

Nevím jak vy, ale já musím mít stále natřené ruce. Teda hlavně když jdu spát. Když totiž lehnu do postele, Sandru vedle sebe, která spokojeně pochrupkává, tak zjištění, že mám suché ruce se vyrovná nejhroznějšímu mučení. Jako fakt. Jsem schopná si ruce olízat, jen aby byly vlhké a já mohla usnout :D Samozřejmě ne doslova, ale je fakt, že mě to už napadlo...

Proto mám ráda krémy na ruce, které pomáhají dlouhodobě a tedy jejich efekt není o tom, že natřu - je mi fajn, nemám suché ruce - umyju si ruce - je mi hnusně, mám suché ruce :D Všímáte si? Už se začínám vyjadřovat jak matka na mateřské :D

Tyto 4 krémy na ruce jsem si oblíbila a osobně si myslím, že jsou jedny z nej, které jsem kdy vyzkoušela. Proto se s vámi chci podělit o moje dojmy. Nejdéle používám regenerační krém na ruce od Garnieru. Od Garnieru jsem jich vyzkoušela více, ale toto je moje jistota. Zachránil mi ruce už x-krát a byly dokonce doby, kdy jsem doma měla i 5 ks!! To v době, kdy jsem ještě žila u našich a i mamina ho velmi ráda používala a měly jsme ho každá v kabelce, na nočním stolíku a v koupelně jeden společný :) Má jemnou vůni, je lehce narůžovělý, je celkem dost hutný, ale hlavně - opravdu pomůže a uleví popraskaným rukám. Tento rok jsem objevila i krém na ruce od Neutrogeny...to v okamžiku, kdy jsem řešila poporodní ekzém na prstech a potřebovala pořádně promašťovat ruce. Tento krém od Neutrogeny mě mile překvapil - má neutrální jemnou vůni, lehké složení, rychle se roztírá a extrémně rychle se vpíjí do pokožky. Vyživuje ji a rukám se hned uleví :)

vlevo Garnier/vpravo Neutrogena


Nově mě nadchnul i nový krém na ruce SOS Repair Intensive Restoring od Dermacolu. Když měli nedávno akci v SR e-shopu -30%, tak jsem neváhala a objednala i tento krém a dobře jsem udělala :) Je perfektní! Nevím, jaké jsou ostatní krémy na ruce od Dermacolu, protože mě, přiznám se, velmi nelákaly. Ale tento zaujal i obalem a musím konstatovat, že Garnier má velkého konkurenta. Přijde mi totiž podobný účinkem jako první zmíněný (taky červený) Garnier, s tím rozdílem, že tento nemá ve složení silikony. Takže ten účinek by mohl být méně "návykový" (se silikony to může dopadnout i tak, že se budete mazat stále a stále a stále...jen aby ten efekt byl stále stejný. Jak přestanete, tak jste tam kde jste byly...občas) a trvalejší. Vůně je příjemná, znovu jemnější. Textura trošku tužší, ale roztírá se perfektně a hlavně - natřeš a klidně hned saháš i na klávesnici, mobil, kliky u dveří...:D Toto je TOP v rychlosti vsáknutí do pokožky. A kdo hledá čistě přírodní produkt, tak krém na ruce od Manufaktury by ho mohl zaujmout. Měla jsem více krémů na ruce od této značky, ale nejoblíbenější je právě tento regenerační s vřídelní solí a růžovými výtažky. V době ekzému jsem ho používala taktéž skoro stále a rozhodně mi pomohl i s tímto problémem (pozn. měla jsem ho z poporodního "vyšinutí" hormonů, takže asi na klasický atopický nemusí zabírat...). Má příjemnou vůni (i když jsem si na ní musela zvyknout), taktéž je jemný a relativně rychle se vpije do pokožky. V porovnání s Dermacolem mu to ale trošku trvá, to přiznávám :D U něj si cením i to, že ruce doslova rozmazluje a to moje ruce třicátnice už pomalu potřebují :)

vlevo Dermacol/vpravo Manufaktura

Takže závěrem snad jen to, že Garnier byl mojí jistotou několik let, ale tento rok se seznam oblíbenců rozrostl hned o 3 super krémy na ruce a věřím, že tuto zimu s některým z nich i vy strávíte zimu a chladné měsíce ;-)

Jaké jsou vaše TOP krémy na ruce?
Vaše

Komentáře

  1. Loni v zimě jsem měla od Mixy regenerační promašťující krém na ruce, který byl parádní, letos jsem ho chtěla zase, ale myslím, že dám přednost novince od Dermacolu, doufám, že nebude o nic horší:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Super tipy, ten od Dermacolu vyzkouším :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Kedysi som stále používala krém na ruky Nivea. Teraz krémujem ruky aj celé telo iba kokosovým olejom. Krásne voní a hydratuje.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky