Coffee Break...

Miluji kávu. Ne takovým tím způsobem, že musím ji mít jinak se ráno neprobudím. Spíš takovým tím labužnickým způsobem, kdy si uvařím kávu, vyhodím nohy "na stůl", chytnu nějakou sladkost a pomalu usrkávám kávu.
aroma ritual irska kava, yves rocher
...a kolem dokola je poházená káva z Tchiba...:D

Střih, klapka, realita na mateřské. Vypiju kávu téměř ledovou (v tomto počasí to vlastně ani až tak nevadí :D) rychle do sebe narvu kus čokolády nebo tyčinky a do max. 3 minut se zase plně soustředím na Sandru :D

Během těhotenství a kojení (kdy nebyla Sandra přikrmována příkrmy) jsem kávu nepila a o to víc jsem ujížděla na vůni kávy. Prostě takový malý závislák, který potřebuje svou dávku. Abstinuje. Tak aspoň fetuje :D Proto Dermacol potěšil absolutně nádhernou vůní z řady sprcháčů Aroma Ritual Irish Coffee. Při sprchování se mi téměř spouští "pavlovův reflex" (cítím kávu = mám chuť na sladké :D). Je trošku krémovější jak ostatní sprcháče z této řady a proto je o něco lepší (nevysušuje ani v chladnějších dnech...sice je teď léto, ale používám od zimy). S touto vůní existuje i tělové mléko a krém na ruce! Wau :) Když mluvíme o té sprše, tak i sprcháč od Yves Rocher Brazilská káva má tu pravou úžasnou coffee vůni. Konzistence je taktéž krémová, že znovu...pavlovův reflex :D (i teď jak to píšu se mi pomalu spouští sliny a v kuchyni mě čeká káva). Bohužel tento celkem vysušuje + to víčko mi někdy vůbec nejde dobře otevřít (chytám na to nervy :D zvlášť když mám ostřihané nehty), ale i tak mi to nebrání ho používat a užívat si "kofí-brejk" :) Když se nevyspím dobře, tak i mýdlo s vůní kávy mě dokáže aspoň částečně nakopnout do nového náročného dne na mateřské (fakt to není dovolená :D) :) Sice na mýdla velmi nejsem, ale je to příjemná změna. A když to chci završit k dokonalosti, tak už stačí jen nanést kokosový olej Caffe Latte od Saloosu do vlasů jako masku. Nádherně vlasy provoní na dlouhé hodiny :) Protože nemám ráda silnou kávu, tak si užívám různé instantní kávy - nově ty od Douwe Egberts. Oříšková je úžasná, vanilková fajn, skořicová může být, ale Irish Cream limitka? TOP! :) Je ideální i na osvěžující ledovou kávu. A co k té kávě? Jakoukoliv čokoládu, ale Kofila Latte mě v poslední době mile překvapila :)

A jak si užíváte kávovou chvilku vy? :)
Používáte kosmetiku s vůní kávy? Jakou? :) Inspirujte mě ;-)

Vaše

Ze života: 
Manžel v koupelně: "Můžu si půjčit sprcháč?" 
Já: "Jasně, ale nehrab mi na malinovou Manufakturu!" (pozn. je to limitka, tak si to šetřím :D)
...za chvíli manžel: "Mňam, nejraději bych ho sežral..."
Já: "Ten od Dermacolu, co?" 
...a byl to on :) Působí asi na všechny stejně :D

Komentáře

  1. Kafe taky miluji, jak chuti, tak ale i zavislost na kofeinu uz mam. Proste nevydrzim bez a kosmetikou s vuni kavy tez mam rada :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Irish Cream je super, ale Karamel mám možná radši. :) No teď mám nejradši studenou kávu, dělám si ji z rozpustného kafe. Ovšem je mi jasné, že ti praví kávofilové by mě považovali za barbara. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já karamel nemám ráda od malička, takže nedokážu objektivně posoudit :D A já si taky dělám ledovou z rozpustného kafe...co už :D

      Vymazat
    2. Ano barbarství, přesně tak! :-) Na webu cafeeternity.cz jsme připravili články o rozpustné kávě neboli instantní kávě. Více čtení zde http://www.cafeeternity.cz/a/instantni-kava-vite-co-vlastne-pijete třeba vás články přesvědčí a změníte zaběhnuté návyky. Hold kvalitní, voňavá a čerstvá káva je opravdový zážitek.

      Vymazat
  3. Já během těhotenství pila bezkofeinovou (možná horší varianta než pít normální), ale teď, ač kojím, už si vařím normální (ale crcam ji skoro celý den, tak se to rozloží :)... my měli příchuť čokoláda a nikdo ji nechtěl pít, tak jsem ji v malém poměru nasypala k normálnímu kafi, no manžel sice neprokoukl, co jsem udělala, ale začal říkat, že to kafe je nějaký hnusný :D no zbytek skleničky letěl do koše

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak já taky bezkofeinovou, ale byla taková divná...:D a cože? :D Mě právě tyto s příchutí chutnají, ale tu čokoládovou jsem teda neměla :) A je mi jasné, že kdo je takový ten pravý milovník kávy, tak tyto mu musí přijít odporné :)))

      Vymazat
  4. Ha, sprchový gel Irská káva od Dermacolu je snad můj nejblíbenější, teď přes léto ujíždím na jiných vůních, ale s příchodem podzimu k němu plánuji návrat, v akcích už jsem se předzásobila:-D A fakt se těším až ulovím i tělové mléko a krém na ruce, tomu odolat nemůžu:-)
    Sprchový gel s kávou od YR, mám doma teprve pár dní, sice si nemyslím, že by vůní trumfl ten od Dermacolu, ale kávu/čokoládu/vanilku/karamel...a další ,,jedlé,, parfemace já v kosmetice ráda, takže jsem si ho pořídit musela.
    A kokosový olej Caffe Latte od Saloos je úžasný, zatím ho používám klasicky na tělo..a ta vůně, nádhera:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ho používám i v létě - i když je pravda, že sem tam :) Ten YR jako taky krásně voní, ale ten Dermacol mě fakt baví víc :)

      Vymazat
  5. Ten od dermacolu jsem také měla. Ale taky jsem ho užívala když ještě byla zima - působí na mě tak jakoby hřejivě a slaďounce - v létě dávám přednost něčemu více osvěžujícímu.
    P.S. na to kávové mýdlo se musím mrknout *mňam*

    OdpovědětVymazat
  6. ja kávu nepijem nechutí mi, ale za to ten dermacolácky sprcháč to je pôžitok :D ... oni vedia tie vône robiť :)

    OdpovědětVymazat
  7. Awww, kávu miluji a ten sprcháč z Yves Rocher je dokonalej. Zrovna v pondělí se pro něj chystám :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  8. S tou kávou to mám stejně ... chvilka klidu, nohy na stůl a něco sladkého :-D ale na mateřské je to někdy opravdu "bojovka" :-D
    Marcela

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky