SpaceSusi plní skládku aneb spotřebováno II.

A je tu další díl oblíbeného spotřebováno. Nevím proč, ale jsou to populární články...asi proto, že se tam najde více produktů s rychlým popisem a odpovědí ano/ne(koupit) :) Jedná se o spotřebu za asi další 2 měsíce...jsem důsledná. Budeme se stěhovat, tak nechci toho tolik tahat, tak postupně vše dopatlávám :) a hlavně - od nového roku jsem si nekoupila žádnou kosmetiku! Až neuvěřitelné, co? A dostala jsem se dokonce tak daleko, že mám v šampónu asi jen cm a doma nemám žádný náhradní!

Produkty, které si už nikdy nekoupím - ani jejich alternativy

Na pěně do koupele jde pěkně vidět, že trčela na vaně docela dlouho - vodní kámen :-/ Nějak jsem zjistila, že na tu vůni
nemám stále "chuť", tak jsem její použití dost odkládala...
Tělové mléko City Rush, Avon - miluji parfém City Rush a je to moje podzimní/zimní vůně. Pokud mě někdy v tomto období potkáte tak na 90% ze mě ucítíte tento parfém :) A tak jsem ho jednou od manžela dostala i se sprcháčem a tělovým mlékem. Sprcháč ještě celkem fajn, ale tělové mléko? Nebylo špatné co se týče hydratace, ALE strašně intenzivně vonělo a sice mám tu vůni ráda, ale nevoním se před spaním :-/ Klidně bych snesla o polovinu méně intenzivní vůni :) Takže toto už raději ne, protože to bych byla na nejkratší cestě k tomu, aby se mi ta vůně zprotivila...i Sandričce :D

Pěna do koupele, Berry Christmas, Oriflame - tato je ještě z minulého roku a nevím, jestli tento rok byla v katalogu (už nemám přístup ke katalogu). Vůně dost sladká, příjemná, ale brusinky mi to velmi nepřipomínalo. Spíš žvýkačku Tuti Frutti z dětství :D Pěny vytvoří dost, ale musí člověk pořádně "šlehat" ve vaně :D Trošku vysušovala, ale jinak celkem fajn. Každopádně mám už jiné oblíbence :)

Změkčující balzám na paty, Dermacol - o něm jsem už psala tu a mě nedělal nic. Fakt vůbec nic. Pro mě hrozný krém a fakt produkt od Dermacolu, který nechci ani vidět. Manžel ho právě domazal ...na kopačky :D

Sprchový gel Swedish Spa, Oriflame - příjemná osvěžující vůně, celkem dobře pěnil, hydratoval a ta zrníčka mě v něm bavila (recenze) :) Nebavil mě ale strašně tvrdý obal, který se nedal pořádně zmáčknout a na konci vydolovat poslední zbytky byl nadlidský výkon (nedal se postavit na víčko, protože to je trošku vypouklé). Ale neoslovil mě tak, že bych se trhala pro katalog Oriflame za bývalou kolegyně do práce...takže tento už ne. A navíc...je celkem drahý :(

Omlazující a zmatňující noční krém Lift & Matt, Dermacol - ze začátku (recenze) jsem z něj byla nadšená. Fakt i celkem pomáhal co se týče zmatnění pleti a určitě jsem se neleskla tak jak vždy :) Při druhém balení jsem ale už nebyla tak happy a sama nevím proč. Možná kvůli takovému divnému pocitu masky na pleti. Určitě si ho už nekoupím...

Gel při aktivním akné, SynCare - kupovala jsem v dobách extrémních výsevů a během těhotenství nepoužívala. Mezitím prošel, takže i když je spotřebovaný asi jen do poloviny, letí do koše. Na to jak je drahý, tak velmi nepomáhal. Větší službu mi udělal oblíbený Sudocrem, takže kosmetiku SynCare ano (ta jediná mi dala pleť jakž takž do pořádku), ale do tohoto neinvestovat.

Organický šampón, Naturkosmetik, Manufaktur Berlin I+M (nevím jestli je ten název správně) - byl kdysi v Lady/Senzaboxu a byl fakt malý. Tím, že minimálně pěnil mi stačil sotva na 3 použití. Voněl jemně po citrusech, což bylo fajn, ale efekt tak nějak žádný. Divné je, že nevím na jaké vlasy je určen - není tam žádná informace o tom, kdo ho má používat. Vlasy po něm byly až moc jemné a těžké na úpravu. Jednoduše - nedostal mě :(

Hydratační krém na chodidla se skořicí a pomerančem, Foot Works, Avon - tyto krémy celkem můžu, ALE tento barvil ponožky a oblečení. Naštěstí se to bez předeprání vypralo, ale to mě na něm strašně iritovalo. Vůně překvapivě slabá, ale fajn. Chodidlům neuškodil (samozřejmě :D), ale zase ani velmi nehydratoval.

Produkty, které si koupím za určitých podmínek...:)



Sprchový gel Totes Meer Salz Dusche, Balea, DM - za euro? Co víc si přát :) Tyto sprcháče jsou fajn, netvrdím, že nevysušují - raději je používám v létě, kdy moje pokožka není tak náročná a suchá :) Ale používáme je už několik let a vždy nějakou super vůni objevíme :) Tento měl nádhernou sladkou vůni...trošku mi připomínala brusinky :) Mňam :) Takže ano, koupím...ale vždy jinou vůni :)

Pěstící tělový a masážní olej, Aroma Ritual, Dermacol - jednoduše dokonalý. Jen škoda, že je to balení tak prťavé a cena celkem vyšší. Každopádně je to luxus z drogérie (recenze). Ta vůně opravdu působí proti stresu a navozuje takový ten slastný pohled do dálky :D Momentálně jsem měla už druhé nebo třetí balení za sebou a chvilku vynechám...abych se té vůně zbytečně nepřesytila :) Ale jak bude v akci, tak ho určitě zase beru :)

Vital Balance Cream Day & Night, Dermacol - velmi dobrý krém, když uvážím cenu :) Já už si ho pravděpodobně nekoupím jen z toho důvodu, že je spíš určen na pleť bez vrásek/mladší - řekněme klidně od 15-25 let. Používala jsem ho hlavně v zimě, protože je dost hutný a mastný. (recenze) Na příští zimu už půjdu do něčeho i protivráskavého (s ohledem na věk 30+), ale toto rozhodně není špatný krém a můžu doporučit mladší nenáročné pleti :)

...a anti-perspirant Dove je tu nedopatřením z minulého spotřebováno :D No všimla jsem si toho až po uložení fotek do PC a vyhození ostatních obalů...takže přefocování nebylo možné :) Takže v minulém spotřebováno tu si můžete něco k němu přečíst :)

Produkty, které si určitě koupím/mám koupené :)




Maska na vlasy Total Repair Gliss Kur, Schwarzkopf - tuto (a podobné od Gliss Kur) masku používám už asi 10 let a vždy nějakou u mě najdete na vaně :) Ano, vím, že jsou v ní silikony, ale sem tam jí na vlasy použiju, prostě aby se leskly...a nebo třeba před nějakou příležitostí jako je svatba, aby se uhladily všechny ty malé rozlétané vlásky, které mám. Navíc se mi vlasy dost lámou, takže tato maska je fajn. Nanáším jen na délky vlasů od ramen dolů. A hlavně - je to jednominutová maska, takže něco pro lenochy jak já...a ta vůně...i teď, když je kelímek prázdný, tak vůně je stále intenzivní, nádherná :)

Sprchový gel Makadamia z Guatemaly, Yves Rocher - jednoduše ú-ž-a-s-n-ý! Vůně nádherná, balení tak akorát, aby se vůně neomrzela (nejhorší jsou obrovské sprcháče a-lá Avon, kdy mě ta vůně už po několika týdnech irituje :D...hold, musím to střídat). Krémové složení, které se jemně rozpouští. Pění tak akorát, cena je taky tak akorát na 200 ml :) Jedinou výtku mám k víčku, které jde špatně otevřít, ale jinak tento a ostatní od Yves Rocher začínají být u nás stálicí :)

Zubní pasta Paradontax - slaná pasta, na kterou si každý zvykne tak po týdnu pravidelného čištění. Můj manžel se z ní málem při prvním použití pozvracel :D, ale teď jí používáme oba. Trošku "žlutí" zuby, takže tuto používáme večer, aby se odstranil všechen povlak na zubech a ráno nějakou bělící - zpravidla Vademecum/Colgate. Od té doby co používám tuto pastu (asi 6 let) nemusím úplně každý rok na zubní hygienu ;-)

Ústní voda Dentalux sensitive - koupíte v Lidlu za "pár šupů". V nějakém testu zubních vod jsme viděli, že dopadla velmi dobře a pokořila i známé/drahé značky, takže teď už pravidelně chodíme pro tuto :) Ta s alkoholem u nás taky byla, ale byla fuj :D, takže teď už jen tato :)


Šup a je to...hrabala jsem se i dekorativkou a vyhodila slušnou nálož...chcete extra spotřebováno i z dekorativky? :) Dejte vědět do komentů :) A taky i vaše dojmy z používání výše zmíněných produktů ;-)


Vaše


PS: Z těchto produktů byly 4 darovány k recenzi (3 od Dermacolu a sprcháč Oriflame)


Komentáře

  1. Pěnu od oriflame mám a naopak, mě pokožku nevysušuje ale zase mi přijde že moc nepění. Sprcháč od Yves Roch. mám též ale s granátovým jablkem a voní úžasně. Masky od Gliss Kuru mám taky celkem ráda. Já bych se příliš nad silikonama nepozastavovala protože když tam nejsou silikony , neni zárukou že tam nenacpou jiné chemikálie..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se zdálo taky, že nepění/pění málo, ale stále jsem si s ní ve vaně hrála a tak nějak jí "našlehala" a najednou jí bylo až moc :D A co se týče silikonů, tak se jim snažím vyhýbat aspoň v šampónech, protože to už vím, že moje pokožka hlavy (seborea) moc nemusí...ale když dám masku jen na konce od ramen dolů, tak s tím nemám problém :) A určitě tato maska aspoň udělá nějaký ten efekt :)

      Vymazat
  2. Olej Aroma Ritual také miluju! Jen přesně jak říkáš, to poměrně malé množství a vyšší cena.. :( a do akcí bohužel zrovna moc nechodí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. však to... :D Ale jednou jsem ho v akci viděla...když jsem ho ještě nepoužívala :-/ Jen si pamatuji, že jsem přemýšlela, jestli ho vyzkouším, když stál zhruba o 30 % méně...no, nezkusila jsem, závislost přišla až později :D

      Vymazat
  3. Moc hezká spotřeba. Zkušenost mám s matujícím krémem Dermocol a byl super. Je teda fakt, že jsem ho měla pouze jednou, ale vyhovoval mi. Pleť zmatnil, vyhladil a skvěle připravil pro make-up. Je ale pravda, že znovu bych ho nemusela :D

    Radu - Jarní Rita Ora Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezká spotřeba. Zkušenost mám s matujícím krémem Dermocol a byl super. Je teda fakt, že jsem ho měla pouze jednou, ale vyhovoval mi. Pleť zmatnil, vyhladil a skvěle připravil pro make-up. Je ale pravda, že znovu bych ho nemusela :D

    Radu - Jarní Rita Ora Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. on nebyl špatný...ale fakt možná spíš jako příprava pod make-up, tam si ho dovedu představit (i když toto byla night verze)...a možná, když tak přemýšlím, do denní verze bych i zkusila jít. Měla jsem jen tento :)

      Vymazat
  5. Tělový olej od Dermacolu je super a krásně voní, krém na nohy mi sednul, ale co se týče krémů na nohy a tělových olejů, tak pořád zkouším nějaký nový.
    Ústní vodu střídám tuhle s DontoDent z DM. Obě jsou za slušnou cenu, pro citlivé zuby. Patří mezi stálice v mé kosmetické výbavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tak - i ta ústní voda z DM prošla naší domácností a vůbec nebyla špatná a vždy je to levnější-stejně účinné jak jiné extrémně drahé ústní vody :)

      Vymazat
  6. Dneska jsem zrovna fotila spotřebované produkty a mám jich víc než dost. Já si říkala, že si už nic nekoupím, ale bohužel, sešlo se pár kousků, i když to bylo z důvodu, že mi něco došlo apod. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky