Regenerace, Antistress a Relax...povinná výbava matky na mateřské? | Manufaktura

Po porodu se mi zbláznily hormony a vytvořil se mi na rukou atopický ekzém. Nikdy jsem na něj netrpěla (aspoň myslím, jedině jako miminko) a najednou byl tu a svědil...no nepředstavitelně. Poté co jsem začala umývat nádobí v gumových rukavicích a ty si beru i na domácí práce a předpírání věcí malinké, je to o něco lepší, ale i tak musím stále promašťovat a promašťovat pokožku...aspoň to mi celkem pomáhá, aby prsty nebolely :(

manufaktura blogspot

A protože krémy na ruce jdou u mě ve velkém (= spotřebovávám je celkem rychle, mám jich dost a mám je rozložené strategicky na více místech v bytě), tak přináším recenzi na dva z nich. Protože jsou oba od Manufaktury, tak pěkně spolu v jednom příspěvku...však upřímně? Až takový výrazný rozdíl v nich nevidím :)

Levandulový pečující krém na ruce a nohy Antistress, Carlsbad - miluji levandulovou vůni, takže kamarádka se mi darováním tohoto krému úplně trefila "do nosu" :D Vůně je jemná, takže klidně nanesu i těsně před spaním. Rychle se vpíjí do pokožky a překvapivě ruce po něm nejsou mastné (i když vypadají). Zkoušela jsem během chvilky sahat na telefon a nebylo to až tak hrozné, jak s některými jinými krémy (např. Garnier zelený). Efekt vydrží samozřejmě tak do prvního umytí rukou, ale při pravidelném natírání jsou ruce opravdu hladší a provoněné. Na nohy jsem nepoužila - nevím proč, ale to by mi bylo líto :D

Krém na ruce s vřídelní solí a růžovými výtažky Regeneration, Carlsbad - je novinkou tohoto jara a pro změnu - tak jak miluji levanduli, tak nesnáším růže :D Ale spíše jako květ samotný (resp. manžel ví, že kyticí růži mě nedostane), k vůni mám takový neutrální postoj. Překvapilo mě ale, že tento krém mi voněl, protože vůně není velmi výrazná/těžká. Vlastnosti má podobné - rychle se vstřebává do pokožky, ruce jsou hlaďoučké. Prostě...velmi příjemný je i tento krém.


Kdybych si měla vybrat, tak o chlup lepší mi přijde ten růžový - možná i proto, že je určen na regeneraci a obsahuje cenné oleje (z mandlí a makadamových oříšků), tak má asi proto větší účinek :) A teď na ten můj ekzém je používám na střídačku, protože jak se mi začnou ruce trošku hojit (používám Dětský balzám od Saloosu s bambuckým máslem), tak jsou suché a musím nonstop promašťovat. V obou krémech je taktéž obsaženo i bambucké máslo, takže i to chválím + obaly jsou nádherné a měkké - pro představu - jak produkt ubývá, tak se dá postupně ohýbat/rolovat skoro jak obal od zubní pasty...takže žádné dolování krému z tvrdé tuby :)


A na závěr Relax...samozřejmě v podobě dalšího přípravku od Manufaktury :) Já si totiž stále na mateřské asi ještě neoddychla... :D (a to jsem si myslela, že práce a vše kolem bylo stresující...ehm :D) a bude hůř až se malá začne sama pohybovat do všech směrů a světových stran :D
Od kamarádky jsem dostala i tento masážní gel s nádhernou vůní meduňky - velmi jemná, příjemná a opravdu relaxující vůně. A tímto gelem mi manžel sem tam večer namasíruje krk a ramena (z nošení té naší 8 kilové dračice mě už vše bolí). Je to opravdu gel, ale velmi rychle se vpije do pokožky. Co je někdy i škoda, protože toužím po delší masáži :D Má praktické balení se "zaklapávátkem" (ale vážně - je na to české slovo? Po 11-ti letech na Slovensku používám stále výraz zaklapávátko a nemůžu si vzpomenout na vhodnější výraz :D Když tak pište do komentů, díky :D), takže ho vyprdne ven vždy akorát. A vůně se mě drží až do rána :)


Kdybych známkovala tyto produkty, tak nejlépe dopadne krém na ruce s vřídelní solí (8/9 bodů), potom ten levandulový (o bod méně) a pak masážní gel. U něj mě dostává hlavně vůně a přemýšlím, že po dobrých zkušenostech s tělovým mlékem od Manufaktury, půjdu příště do tělového mléka právě s meduňkou :) Ta vůně na mě opravdu působí velmi příjemně :) 



Jak relaxujete vy? Jaké přípravky používáte, co vám voní...? :)

Vaše


Komentáře

  1. Jsem velký milovník levandule, jako ty. :) Takže bych moc ráda vyzkoušela krém. O:)

    OdpovědětVymazat
  2. Manufakturu bych někdy chtěla vyzkoušet :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky