Manufaktuří tělové mléko s růží a vřídelní solí, Carlsbad

Nedávno jsem pro vás sepsala několik jarních novinek a mimo jiné v nich bylo zmíněno i toto tělové mléko z řady Carlsbad - tedy s vřídelní solí a pro tentokrát s růží. Co více si přát na jaře...:)

Po několika týdenním testování moje dojmy jsou...

Plusy:
- příjemná a celkem překvapivě intenzivní vůně - na druhou stranu není protivná (i přesto, že já růže velmi nemusím)...kdo měl už cokoliv od Manufaktury, tak asi ví, že většina jejich výrobků je totální "mňamka" a požitek co se vůní týče :)
- vůně se drží na pokožce dlouho předlouho...to se mi málokdy stane! A nebo můj nos po chvíli už vůni jakéhokoliv tělového mléka nevnímá a pak se očuchávám...a nic :D Po namazání tímto mlékem jsem se cítila stále - a hlavně - vůně nebyla vtíravá a neměla jsem pocit, že mě "pronásleduje". Na to jak je intenzivní vůně při přičichnutí k výrobku, tak na pokožce je to tak akorát :) A tuším jsem se cítila ještě i ráno...tu růži samozřejmě :)
- pokožka vypadá, že je mastná, ale není :) V klidu se můžete obléct.
- cítím ho na pokožce - nevím čím to, ale vím, že jsem se natřela - jak kdyby mě zpevňoval nebo co. Zvláštní pocit a hodnotím ho spíš kladně :)

Mínusy:
- trošku déle se roztíral - bílého filmu jsem se nějak nemohla zbavit. Ale v poslední době to někdy beru i jako plus...aspoň se musím pořádně kvalitně ponatírat a ne jen tak hala-bala, jako vždy :)
- praktičnost balení - je to jen takové "zaklapávátko" (to jsou výrazy, co? :D, hold 10 let na Slovensku dělá s mým českým slovníkem hodně :D) a někdy toho vyprdne víc, někdy méně...pumpičky jsou v tomto lepší. Ale zase balení je jinak krásné a ta mašlička je na gumičce a tu určitě nevyhodím :)
- cena/velikost balení (209 Kč/300 ml)...ale co si budeme povídat, přírodní kosmetika je vždy o něco dražší než nějaký krém narvaný chemií


Efekt:
Slibuje hydratovat, obnovit pružnost pokožky, zjemnit jí a provonět. Je určen spíše pro zralou pleť. Já mám čerstvých 30 a asi ještě nejsem zařazená v té kategorii "zralá" (doufám :D), ale musím říct, že toto mléko mi dost vyhovovalo. Po několika dnech/týdnech je moje pokožka hladká, lehce provoněná a nemám ráno/přes den potřebu natírat se znovu (natírám se jen večer).

Koupila bych si ho?
Ano a možná bych vyzkoušela i to tělové mléko s meduňkou a mandlovým olejem. To musí být uvolňující vůně...:)

Hodnotím na 8 b. z 10 b.

Ze stejné řady mám ještě i růžovou vodu a krém na ruce, tak se můžete těšit na další recenze :)

Používáte tuto řadu s vřídelní solí nebo jiné od Manufaktury? :)

Vaše


PS: děkuji PR značky Manufaktura za darování recenzovaného produktu

Komentáře

  1. Měla ybch vše napravit a pořídit si také něco od manufaktury. Vždy když procházím kolem krámku manufakt. krásně se vine z obchodu směs úžasně vonících produktů..

    OdpovědětVymazat
  2. Pekna recenze, urcite se na nej podivam! Pekny den

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky