Bee Venom....bzzzzz...sérum, Diet Esthetic

Každé ráno přiletá včelka Mája...naše kamarádka včelka Mája...to mě napadne vždy když se podívám na sérum od Diet Esthetic, které momentálně testuji a leží mi v koupelně. Ale nezpívám tu dětskou verzi od Káji, ale tu od Nightwork :D


Nedávno tu proběhla soutěž o 3 arganové oleje, které věnoval e-shop elnino.cz a který věnoval i mě něco na testování od této značky - tedy konkrétně včelí sérum s 4 % včelím jedem. Vždy si vzpomenu i na to, jak mi stará teta (sestra mojí babičky) říkala vždy když viděla tu neplechu (akné) na mé pleti, ať si to natřu propolisem. A to mi říkala vždy...jednu dobu jsem ho i používala. Takový klasický, ale byl tuhý, špatně se roztíral a vlastně mě velmi nenadchl..."Soudruzi" z Diet Esthetic jí asi poslechli a vynalezli sérum. A sérum...to už je jiný level, než klasický krém :)

Plusy:
- balení - jednoznačně. Miluji tato balení, protože do toho nemusím prsty, je to hygienické a navíc se "zvedá dno", takže spotřebuji výrobek do poslední kapky.
- věrná vůně propolisu a medu a nebo něčeho takového :)
- pleť je jemňoučká - extrémně! Jakože, cože? To jde? :)
- po zhruba 3 týdnech pravidelného používání jsem si všimla hezčího tónu pleti - možná se mi to jen zdá a hledám něco, tam kde není...ale fakt bych přísahala, že pleť je taková sjednocená co se barvy týče. A i přes nedostatek spánku je taková rozzářená :)


Mínusy:
- přes den se mi ani tak nezdá, ale večer mám pocit trošku lepkavé pleti - ale není to nic extrémního a otravného
- silikon ve složení...proč??! :(
- s mým make-upem si až tak nerozumí - Wake Me Up od Rimmelu. Hůře se roztírá...ale zase když už se podaří, tak to vypadá good. Lepšího efektu jsem docílila, když jsem make-up nanesla HNED po nanesení séra - ale fakt hned. Když nanesu sérum, odběhnu (třeba za malou, číst správně - ne "na malou" :D) a pak jdu nanášet make-up, tak už to není tak jednoduché...
- na den/na noc = rychle se spotřebovává. Po zhruba třech týdnech jsem se dostala téměř na polovinu výrobku (30 ml)


Efekt:
Co mě zarazilo je, že na výrobku se píše, že se jedná o podkladovou bázi pod make-up a zároveň noční krém. Ehm? Cože? Trošku jsem nechápala, protože většinou podkladovka zajistí, že se pleť vyhladí na maximum a dost často čtu a slyším, že podkladovky ucpávají póry a pleť pod nimi nemůže volně "dýchat". Pleť opravdu velmi vyhladí, ale nevšimla jsem si ucpávání pórů...uff. Stejně teď na mateřské nepoužívám make-up denně, takže potom je to fajn. Celkově pleť vypadá koukatelně :D a i když už mě netrápí extrémní akné jak ještě před těhotenstvím, tak na mojí mastnou-smíšenou pleť je fajn :)

Koupila bych si ho?
Víte jak...ráda zkouším nové věci, ale vlastně - proč ne :) Je fakt překvapivě dost dobré...:)

8 b. z 10 b.
mínusové za cenu (420 Kč), silikon a to, že se tváří jako podkladovka,
ale s mým make-upem si až tak nesedne :)

Co vy a séra? Používáte? :)

Vaše

Pozn: Děkuji PR e-shopu elnino.cz za poskytnutí recenzovaného produktu

Komentáře

  1. To vypada dobre, vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám od Bentonu krém s výťažkami slimačieho slizu a včelieho jedu. Zatiaľ vzorková veľkosť, ale vydrží dlho a vyzerá, že kamarátmi budeme. Ale je mastnejší, tak ho dávam iba večer.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky