Jarní novinky na přírodní vlně....Manufaktura, Saloos, Alverde, Weleda,...

Dnes celkem netradičně o novinkách, se kterými se můžeme setkat v posledních dnech v obchodech :) Určitě se jich najde mnohem více, ale to by byl článek dlouhý jak šlak a zase průzkum trhu dělat nebudu. To by taky Sandrička nemusela pochopit :D

Takže tu je několik jarních novinek 2015...a nejedná se o žádný super tajný seznam, všechny výrobky už jsou k zakoupení :)



Moje oblíbená Manufaktura si připravila až 3 jarní novinky z řady Carlsbad a to konkrétně: 
  • Pěstící krém na ruce mimo růže a vřídelní soli obsahuje i olej z makadamových oříšků a mandlí + bambucké máslo, které se postará o ošetření pokožky. Nechybí glycerin, který je častou složkou různých krémů na ruce a panthenol pro zahojení drobných prasklinek a zklidňující ovesný beta-glukan. Už z názvu "pěstící" vyplývá, že je určen spíše pro zralou pokožku, ale znáte to...o ruce by se měla starat každá z nás, protože "rčení": věk se často pozná podle toho v jakém stavu jsou naše ruce, asi nevzniklo jen tak náhodou ;-)  
  • Pěstící tělové mléko má podobný obsah jako krém na ruce - tedy růžová voda, vřídelní sůl, panthenol na zahojení, bambucké máslo na "promaštění", mandlový olej na vyživení a olej z divokých růži, který napomáhá předčasnému stárnutí pleti.
  • A poslední novinkou je přírodní růžová voda s vřídelní solí, která je určena pro citlivky (majitelky citlivé pleti), ale využijí ji v pohodě všechny typy pleti. Růžová voda je získána z pomalou destilací (to mi připomíná reklamu na vodku Amundsen - a destilujeme a destilujeme... :D) z okvětních lístků. A co umí? Prý umí zklidnit pleť, urychluje hojení všech neduhů na pleti, zároveň hydratuje, prokrvuje a pomáhá předcházet vzniku vrásek. 


Saloos se zase postaral o majitelky problematické pleti. Alespoň já měla vždy zelený jíl spojený s akné a mastnou pletí...ale možná jsem jen "zaujatá" tím, že na tuto pleť už x-let trpím :D Jedná se tedy o zelený jíl...prášek se kterým se dokáží udělat hotové zázraky. Zelený jíl je nejkvalitnější ze všech druhů jílů a postará se např. o vyčištění pleti, absorbování mastnoty, detoxikaci pleti, vyhlazení a zklidnění...no je to všeuměl podobně jako výše zmiňovaná růžová voda :)

Weleda "frčí" na růžích podobně jako Manufaktura - asi to jaro leze na všechny :) Novinkou je Růžový pleťový olej v ampulích - konkrétně sedmidenní vyhlazující kůra. Mimo růžového oleje jsou ampulky obohaceny o olej mandlový, jojobový, pupalkový a broskvový. Opět je produkt určen zejména na pleť, která už bojuje s vráskami a na pleť unavenou a namáhavou...že by pro matky na mateřské? :D Osobně jsem si všimla, že za těch 5 měsíců se vrásky na čele a kolem očí veeeeeelmi prohloubily...sakra práce :) (a jako vždy - ty, které mě čtete to nepřekvapí - bych použila spíše slovo na k.... :D)

Novinky dotlačil na český a slovenský trh i Alverde (nebo dotlačila?). Konkrétně 4 produkty s názvem Zell Aktiv (už jsou na letáku DM-ky) s výtažky z modrého ibišku. Jedná se o denní, noční a oční krém a oční sérum. Jako vždy mají úžasný design (aspoň mě se tyto Alverde obaly strašně líbí) a mimo hlavní složky obsahují i ženšen (oční krém), bio kyselinu hyaluronovou (ku**a toto napsat správně :D) a olej z ostropestřce (heh, to nebylo o nic sladnější :D) v očním séru a rostlinné peptidy v denním krému. Všechny (a nebo každý zvlášť) se postarají o omlazení pokožky, hydrataci a odolnost vůči škodlivým vlivům prostředí.

I Atok má dvě novinky - oční liftingové sérum Slaměnka (jaký pěkný název :)) a sprchový olej po po opalování Karotenoidy. První se postará samozřejmě o vypnutí, hydrataci a projasnění očního okolí. Obsahuje mimo jiné prášek z mořských perel, kořen čekanky, kyselinu hyaluronovou, extrakt z bambusu, řasy a hooooodně dalších "chuťovek". Sprchový olej vypadá zajímavě a obsahuje jojobový, mandlový, sójový a můj oblíbený levandulový olej a éterický olej majoránka, takže vůně bude určitě skvělá. A účelem je prodloužit opálení, proto obsahuje i beta karoten a vitamín E.

A nemůžu zapomenout na kosmetiku, která mě velmi láká - konkrétně Apoteka. Věřím, že jste už postřehli několik recenzí na Havlíkův přírodní zázrak (vzorky byly rozdávány zdarma v českých DM-kách!). Mě více zaujala 3 minutová maska, která prý umí zázraky s pletí. Po novém mají i větší balení této masky a pro změnu mají i nová malá balení vlasového tonika, šampónů a intim mycího elixíru. Ach... :)




...tak a toť můj malý "průzkum" trhu, i když spíše došlo k tomu, že jsem si všech novinek všimla náhodou/na FB :)

Láká vás některá z těchto novinek? Vyzkoušíte? Nebo už máte? :)
Já mám chuť vyzkoušet snad vše :)
...ale tak liftingové sérum snad zatím není potřeba :D

Vaše


Komentáře

  1. hodně mě zaujal ten zelený jíl od Saloosu, kdyby byl v DM tak by to bylo super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. obávám se, že v DM nee...aspoň se mi nezdá, že bych tam Saloos někdy viděla :) Ale možná jsem byla vždy tak zahleděná na jiné produkty, že jsem si ani nevšimla :D

      Vymazat
    2. Ale joo pár produktů tam mají, sprchové oleje, balzámy, nějaké květinové vody. Mívají to vždycky vespod v regálu, kde je i alverde a weleda. Ale nemají všechno no, zrovna jíl si myslím že do drogerky nedaj :/

      Vymazat
  2. Chystám sa na alverďácke sérum a očný krém. Očných krémov nie je nikdy dosť :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych s očním krémem asi taky už měla začít...vždy si nějaký koupím, použiju tak 3x a hotovo...nějaký typ na dobrý krém, který je vhodný i k citlivým očím? Aspoň mě vždy přijde, že mě pak pálí oči...:(

      Vymazat
  3. já říkám Alverde "to", ale fakt nevím, jaký má oficiální člen :D. Zaujall mě ten růžový olej od Weledy!

    OdpovědětVymazat
  4. s ohledem na můj věk 40+ mě zaujala nejvíc manufaktura...Iva

    OdpovědětVymazat
  5. paci sa mi manufaktura a celkom zaujimava je aj ta kozmetika od alverde, dakujem za info!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky