Řasenka BIG & BEAUTIFUL STYLE MUSE od Astoru

Moje první setkání s Astorem. Zdá se vám to sci-fi? :D Mě totiž ano, protože tuto značku eviduji, znám a dokonce spadá pod jednu mateřskou společnost jako mnou několik let milovaný/"nenáviděný" Rimmel, tedy pod Coty :) Ale ať přemýšlím, jak přemýšlím, tak jsem nikdy nic od Astoru neměla...zvláštní :)

pootočený aplikátor...a divně vyfocená řasenka - nerada fotím lesklé věci, ve kterých se pak na fotkách vidím :D

Řasenku jsem obdržela na základě výzvy na fan stránce této značky, kdy hledali 100 testerek ve věku 25+ a bylo to stylem - kdo je zrovna u počítače a dal si F5 na Facebooku, měl šanci rychle zaslat zprávu. Myslím, že do takových 5-ti minut bylo po všem, takže to bylo spíše o náhodě :)

Moje první setkání a dojmy...
Je zlatá, velmi pěkná, ale tlustá. Dobře, to není argument pro to, abych jí zavrhla :), ale já nemám ráda tyto extrémně tlusté řasenky. Ani nevím proč, ale překvapilo mě, že byla ještě tlustší než ty od Rimmelu :) I přesto má standardní objem 12 ml.
Kartáček je pevný, takže žádné zbytečné prohýbání. Má spirálovitý tvar, který kombinuje krátké a dlouhé "štětinky". Po prvním vytažení byla pěkně mokrá, ale ne tolik, aby vytáhla extrémní množství barvy a vytvořila slepencový look :D

První použití...
toto není ASTOR! To je právě
  Vampire Mega Long Lashes od Dermacolu...no porovnejte... :)
No...člověk si na ní musí zvyknout. Řekla jsem si poté, co jsem si div oko nevypíchla. Snažila jsem se totiž držet "přikázání" a při aplikaci otáčet kartáčkem po řasách. Po prvním použití jsem byla lehce zklamaná, protože mi slepila řasy a vůbec nebyly takové, jak mi je dokáže udělat třeba řasenka od Dermacolu - vytočené a na pohled celkem dlouhé (i přesto, že moje řasy nejsou žádný zázrak). Na spodních řasách už se "pochlapila" a tam se výsledek podařil lépe.

Po několikadenním testování...
Jo, už jsme celkem kámošky :) Chvilku nám to trvalo, ale po pár dnech jsem zjistila "jak na ní", naučila se grif jak s ní otáčet a řasy najednou vypadaly i trošku vytočené, hustější, pěkně černé. Sem tam se mi sice stane, že mi dá trošku více barvy naráz, ale jak se rozpoužívala, tak už to není tak hrozné :)

no...velmi se mi výsledek nelíbí a to jsem si s tím vždy dala záležet...a to obtiskávání na víčko je fuj! :-/

U odlíčení jsem trošku měla problém. Možná to, ale bude spíš odličovačem - dokonce až po dvou dnech, po odlíčení řasenky, jsem po umytí hlavy (a stékání vody všude po obličeji) měla pod jedním okem nějaké zbytky :-/ Dva dny!

Vrstvení...
Astor slibuje, že můžeš vrstvit a vrstvit a vrstvit. Všeho s mírou, ale zase je pravda, že řasenka snese více aplikací v průběhu dne (když se chceš např. odvážněji nalíčit na večer, ale tak, že jen zvýrazníš denní líčení)...ale trošku za cenu toho, že řasy už nebudou tak vytočené. Jakoby s každým nánosem řasenky byly těžší...

Složení...
AQUA/WATER/EAU, PARAFFIN, CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D'ABEILLE, STEARIC ACID, PVP, CETYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, ARGININE, POLYSORBATE 20, COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, SYNTHETIC WAX, PANTHENOL, TALC, CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLA, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, HECTORITE, SIMETHICONE, MICROCRISTALLINA CERA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRYSTALLINE, TOCOPHERYL ACETATE, ACRYLATES/CARBAMATE COPOLYMER, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, COLLAGEN, POLYETHYLENE, HYDROLYZED KERATIN, SODIUM SULFATE, POTASSIUM SORBATE, SILICA, SODIUM BENZOATE [May Contain/Peut Contenir/+/-: MICA, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), CARMINE (CI 75470), CHROMIUM HYDROXIDE GREEN (CI 77289), CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288), FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), ULTRAMARINES (CI 77007).

A kdo by ho chtěl podrobněji rozebrat, tak doporučuji blog Veroniky, která si na složení posvítila :)

Plusy:
- design, kartáček
- pěkná černá barva
- nedrolí se, vydrží celý den
- cena - nyní 96 Kč na elnino.cz! Cena mě velmi překvapila, protože jsem tipovala, že tyto řasenky od Astoru stojí tak 200 Kč/8 € výše, takže cena pod stovku byl celkem šok :) Překvapivě všechny řasenky jsou tu velmi cenově dostupné :)

Mínusy:
- nutno si na ní zvyknout - na to otáčení
- musí se trošku rozpoužívat, ale není to taková hrůza :)
- obtiskává se na víčko a to dost
- slepuje řasy a nevytočí je
- odličování

Doporučila bych jí nejlepší kamarádce?
Záleží na tom, jaké má řasy :) Kdo má rád tlustší kartáčky, tak bude asi spokojený + kdo má asi delší řasy než já :). Já osobně jsem spíš za slabší a ohebnější kartáčky, se kterými si můžu pěkně pohrát. 

Každopádně já bych si jí nekoupila a moje první setkání s Astorem je trošku rozpačité...

Dávám jí proto 5 b. z 10 b.

Vaše 

Komentáře

  1. Tak ten efekt se mi vůbec nelíbí, ovšem u Dermacolu, to je jiná káva :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím :) Proto jsem dala i fotky řas s řasenkou, které jsem dala jen 8 b. z 10 b.!! (nechápu proč, však řasy dělala dokonalé :D) Tato prostě velmi nenadchla...škoda

      Vymazat
  2. Rasenky Astor mam rada, ale jak pises..je treba se s nimi naucit pracovat, protoze maji tendence slepovat.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. No jako podle me zadny efekt, no nekoupila bych si ji.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem měla tu žlutou a tak se taky děsně obtiskávala. Už nikdy:/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky