Dokáže se matka na mateřské zrelaxovat? | Sprchový olej Saloos

Hmm...asi ne :D Na takový ten pravý relax si ještě nějaký ten pátek počkám, ale když jsem si mohla vybrat jeden ze sprchových olejů Saloos na testování, brala jsem "podvědomě" právě ten s názvem Relax. A když jsem ho poprvé cítila, tak jsem opravdu nelitovala :) Dokonce jsem k němu chodila do koupelny a stále ho oňuchávala :D

saloos kosmetika, přírodní kosmetika

Olej kombinuje bergamot, lemongrass a růžové dřevo. Přesné složení je toto:  bio slunečnicový olej, bio sezamový olej, mandlový olej, esenciální oleje bergamot, růžové dřevo, lemongrass a další, PEG-40 sorbitan peroleate, laureth-4, lecitin, vitamíny A, E, F

Saloos oleje zásadně neobsahují syntetické tenzidy (Sodium lauryl sulfat, SLS, SLES, Sodium laureth sulfate), které se v některých sprcháčích hojně vyskytují a které se postarají právě o to, že naše pokožka je při dlouhodobém používání čím dál více vysušená a tím tak narušuje přirozenou bariéru naší pokožky proti vnějším vlivům...jednoduše, syntetické tenzidy ve sprchových gelech z nás sedřou vše a vysuší nás jak hrozinku :D
Pozn. existují i přírodní tenzidy, které se právě naopak postarají o to, že jsou jemnější k pokožce a čistí bez podráždění :) Takže tak :)

Patřím k těm blogerkám. které slyší "olej" a hned si myslí, že po použití se ani nevyhrabe z vany, jak to tam bude klouzat :D Tak ale...je to přeci jen dobře vymyšlené :) a jedná se sice o olej, ale při kontaktu s vodou se hned vytvoří jemná bílá pěna.

Plusy:
- vůně, která by mě asi opravdu dokázala přivést do limbu :D
- pěna je na pokožce příjemná, nedráždí
- pokožka je provoněná a jemná. Čím déle jsem ho používala (recenze po spotřebování výrobku), tím příjemnější na dotek jsem měla pokožku a nebylo potřebné už čímkoliv mastit na noc :)
- složení bez SLS, takže nehrozí, že by byla plná vana pěny, která nechce odtéct odpadem :) Plusem je i složení bez minerálních olejů, bez konzervačních a vonných látek.

sprchový olej saloos, recenze

Mínusy:
- balení - nahoře je díra jak po zlodějích a při neopatrné manipulaci (co se lehce může stát, když si člověk navlhčí ruce) může dojít ke komplet vylití oleje...tak velká ta díra je. Toto jsem netestovala, ale v nejhorších scénářích to vidím :D Asi by bylo vhodnější vytékání jen přes malý otvor...předešlo by se i tomu, že vychrstne do dlaně zbytečně velké množství.
- na jedno sprchování je potřebné relativně větší množství oleje, takže bohužel olej byl brzy pryč :(
- cena - na objem 125 ml je poměrně vyšší...

recenze oleje saloos, saloos Celkově když si člověk dá pozor na balení, tak tento olej přináší nevšední zážitek. Voní dokonale. Voní po něm celá koupelna a pyžamo. Cena je sice vyšší, ale když vezmu do úvahy, že jsem nemusela zhruba 14 dní použít žádný tělový krém, tak to není až tak zlé...používat jen toto a nemusím se už never-ever krémovat (co ale potom s těmi asi 8-mi tělovými krémy, co mám doma...ehm? :D).

Do budoucna si určitě ještě nějaký rozmazlující olej pořídím...možná napíšu i Ježíškovi :)
Každopádně už kvůli tomu voňavému požitku chci mít nějaký doma. 

Sprchový olej Relax můžete koupit tu za 125 Kč nebo tu za 4,52 €. 

Hodnotím na 9 b. z 10 b. 
Ten mínusový bod prostě za vyšší cenu a nepraktické balení.

Vaše


Vyzkoušely jste? Máte svého Saloos favorita? :)


Děkuji PR e-shopu elnino.cz za darování recenzovaného výrobku.

Komentáře

  1. Měla jsem levandulový a dobrý až na to balení, ta díra se fakt nepovedla:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hmmmm...levandulový, tak do toho asi půjdu, miluji levanduli :)

      Vymazat
  2. ja sa neviem zrelaxovat ani teraz, sme par dni doma, lebo krpec mal pd nedele vysoke teploty, vcera uz nemal, ale este dnes sme boli doma, lebo je tu este soplik, a troska kaslik, ale dnes som bola na prasky, vacsi bol ok, ale ten krpaty, len vrestal a plakal, v zivote taky nebol, ako keby ho niekto vyhodil, som to skusala po dobrom, neslo to, ani krikom, ani na prdel nepomohlo , o nicom, vrr Dufam, ze zajtra mam svoje dieta spat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak doufám, že už je to lepší Jani :) A je mi jasné, že matka na mateřské (zvlášť když má více dětí) si může nechat o relaxu zdát...proto jsem zvolila i takový nadpis a má to být myšleno spíš ironicky :D

      Vymazat
  3. čekala jsem, zda mi nedáš návod na relaxaci během mateřské a hned v první větě jsem pochopila, že ne :D škoda :D No já relaxuji tak, že něco furt dělám... to je hrůza. I když malá spí, je spousta věcí, které musím udělat a zvládnout třeba i péče o druhé dítko, ale taková koupel a hlavně klid na 20 minut by se mi hodil. Olejíček vypadá dobře, i elegantně :) Mám ráda pěkné balení. Mrknu se po něm, protože jsi už několikátá, kdo o něm píše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Já jsem se ještě nenaučila relaxovat za těch 6 týdnů...možná někdy...až bude malá chodit do školky/školy :D A taky zjišťuji, že místo abych spala, když spinká ona, tak rychle pouklízím, vyžehlím, vyperu atd. a za tu hodinku co spí jsem strhaná a unavená, ale relativně spokojená, že jsem něco stihla :D A olej je fakt luxus, mohu jen doporučit :)

      Vymazat
  4. Ja som od saloos mala resp. Mam olej na tvar rakytnikovy a sama spokojnost :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky