Maska s černými minerály a kyselinou salicylovou, Clear Skin, Avon

Kvalitní čistička pórů. Tak by mohl znít můj "inzerát", protože takovou jsem teda ještě nenašla. Vyzkoušela jsem xy různých značek a výrobků, ale i přesto, že každý slibuje úžasné výsledky už za týden/po prvním použití, tak realita je dost často jiná. A hlavně ne tak rychlá :D

maska clearskin, maska s kyselinou salicylovou

Tato maska mě zaujala už obsahem kyseliny salicylové. Už jsem několikrát psala, že tato + akné = dokonalý pár. (nebo zinek + akné). Tak proč to nezkusit, že ano? :)

Plusy:
- dobře se roztírá - to oceňuji. Nesnáším masky, které se tahají jak sopel :D
- mění barvu - juch. Moje infantilní srdce zaplesalo, když jsem nejdříve manžela vyděsila s černým obličejem a zhruba po 5-ti minutách s modrým! :D Jsem Avaaaatáááááár, kvičela jsem. A nebo spíš "Ta-dá" jako Mimoni :D ..jen tak mimochodem, to dělám celkem často od vidění filmu Já, padouch 2 :D
recenze masky na tvar, avon kosmetika
rozcuchaná v pyžamu, ehm :D + focené v době, kdy jsem ještě
netušila, že jsem v tom...dozvěděla jsem se to asi 4 dny poté :)
- ukáže, že si můžeš tisíckrát vsugerovat, že nemáš póry. Máš a obrovské! Po době působení se ukáže každý jeden pór jako jeden obrovský kráter. Manžel mě přesvědčoval, že on teda tolik pórů nemá (jako já) a zkusil masku jen na nos :D Byl jak kropenatá slepička :D :-* (pusa, kdyby to četl) Takže vidíš vše, je to relativně uvolněné a některé jdou v pohodě vymáčknout - určitě ale realizuj v pátek, když nemáš žádné plány na další den, pro sichr :)
- staaaaaahuje - velmi rychle. Během chvilky ucítíš, jak se ti smrskává obličej :) Bude problém se usmát, natož chechtat...ale vlastně o tom to je :)


Mínusy:
- strašně rychle mění barvu - když si s ní potřu v slabší vrstvě bradu, tak než se dostanu k čelu, tak brada je už modrá (prý to je šedá, no nevím, teď jsem asi barvoslepá :D) :-/...a já chci být černá! :D Doporučuji použít silnější vrstvu na celou tvář, pak má o něco větší účinek...ale samozřejmě vyšší spotřebu :( + déle schne.
- když se to přežene s dobou působení, tak strašně pne, až to "bolí". Měla jsem strašně divné pocity na tváři a utíkala jsem do koupelny vše smýt. Hold je tam napsáno 10-15 min. a já "hvězda" jí měla na tváři 30 min. :D Takže - nedoporučuji protahovat dobu působení! Vlastně to ničemu vůbec nepomůže :)
- já ty uzávěry Avonu nesnáším. Musím třískat do tuby jak šílenec, abych balení správně uzavřela. Nechci aby to vyschlo... :-/

Efekt:
V podstatě vše už bylo řečeno :) Jednoduše - změní barvu, vytáhne na svět všechnu "špínu" (= póry), ty jdou jednodušeji vymáčknout. Určitě ale nepraktikovat před důležitým rande, večerem, svatbou...pleť je klasicky trošku červená (po tom mačkání), takže jí potřu troškou Sudocremu a do rána je celkem ok :) Pleť nevysušuje a je hladká :)
Póry jsou po vymáčknutí čisté, ale upřímně - bez toho ručního dočištění by to nebylo ono.

čistící maska na tvář, maska na póry
kuk na složení, kdo by se v tom moc chtěl hrabkat, tak si něco najde...
+ příbalový leták...skoro jak léky, hm? :)

Info pro těhulky jako já - kyselina salicylová se nesmí používat pravidelně a jen s max. poměrem do 1%. Sice tu je "jen" 0,5%, ale prozatím jsem se s ní rozloučila...pro jistotu :)

Koupila bych si jí znovu?
Mám ráda tyto masky od Avonu (ClearSkin a Planet Spa) a mám jich doma několik. Možná počkám zase na nějakou novou, protože v tomto mi hlavně ty Planet Spa vyhovují - cenově i účinkem :) Tato není špatná, ale možná doporučuji spíše mladé pleti - 13-23 let plus mínus :)

Za mě 7 b. z 10 b. 
Kdyby byla totálně samočistící bylo by to o trošku lepší ;-)


Jakou masku na póry používáte vy? Jaká se vám zdá nejúčinnější? 
Uvítám tipy :) 

Vaše

s novým podpisem a trošku vynoveným vzhledem blogu ;-)

Komentáře

  1. Koukala jsem na ní, taky čekám na zázrak :-D Mám dobrou - od Himalaya Herbals, ale taky není stoprocentní a musí přijít po umytí i ruční čištění :-/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak na tu masku se určitě kouknu :) Pěkná recenze :)
    chickflickcherry.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež som túto masku pozerala v katalógu lenže nikto mi nevedel povedať aká je tak som si tiež kúpila od Himalaya Neem Mask a tá je úplne skvelá! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky