Vyživující sprchový gel Skin Blossom

V poslední době mi přijde, že nedělám nic jiného, než zkouším nový a nový sprcháč :) S očekáváním, že najdu konečně "ten pravý" a k němu se budu vracet...na furt :D

přírodní sprchový gel, sprcháč pro vegany

Značka Skin Blossom vám bude určitě neznámá. Není to nic co seženete v drogérii. Musíte sondovat na netu a hledat, ale dá se ;-) Zelená je dobrá...a v tomto případě dvojnásob, protože se jedná o certifikovaný výrobek, který se může chvástat 76% přírodním obsahem a vyhovuje i veganům :)


Plusy:
- pumpička, už jsem to psala i tu - podle mě by každý výrobek, který má někde stát (na vaně, na nočním stolíku,...), měl mít pumpičku. Doba je rychlá, já lenivá...pumpička je pro mě :D Tedy - plusem je praktické balení, které je navíc průhledné, takže stále víš na čem jsi :)
- vůně - musela jsem si na ní trošku zvyknout, protože není ...řekněme obvyklá? Sprcháč obsahuje výtažky z aloe a pomerančovníku a kombinace těchto hlavních aromat vytváří opravdu zajímavou, možná trošku hořkou, vůni. Zvláštní, ale po pár dnech jsem si na ní zvykla a je to možná ještě lepší jak ty nasládlé :)
- 2 pumpnutí stačí na celé tělo, 3 pumpnutí, když si chci dopřát hodně pěny = i přesto, že neobsahuje SLS (více o něm a jiných složkách tu), tak prostě pění. A to celkem vydatně a pak, že se to bez SLS nedá :-/
- hladká. Pokud bych měla popsat jedním slovem jaká je moje kůže po umytí, tak použiji hladká.
- složení - bez parabenů, bez silikonů, bez SLS, bez ...no, prostě milovníci přírodního složení si přijdou na své :)

Aqua (Water)Cocamidopropyl BetaineSodium Coco-SulfateDecyl GlucosideCoco-Glucoside,Benzyl AlcoholGlycerinSodium Chloride,Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice PowderCitrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil*,Parfum*LimoneneSucrose LaurateSodium BenzoateDehydroacetic AcidAlcohol,TocopherolCitric AcidCymbopogon Martinii (Palmarosa) Oil*Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil*, Geraniol

Mínusy:
- cena. Pokud bych chtěla popsat cenu jedním slovem, tak je ...vysoká :( ALE vše se dá někdy zakoupit v akci, takže stačí jen hledat a počkat až přijde ten správný čas :)

sprchový gel, recenze blogspot
pro zvětšení klik :)

Efekt:
Jak jsem zmínila, musela jsem si nejdříve zvyknout na zvláštní vůni. Tím, že jsem si nebyla jistá, jestli mě ta vůně oslovila, tím jsem měla tendenci výrobek odsuzovat... :) Každopádně po 3 dnech používání jsem si uvědomila, že ho používám, nevadí mi vůní a hlavně...chodila jsem zase jak mátoha (to teď v těhotenství často :D) do postele a zapomněla se každý den natřít a vůbec mi to nechybělo! Musím říct, že moje pokožka dost reaguje na různá složení sprcháčů a i když mě některé nevysušují velmi, tak minimálně paže si musím natřít každý večer. Protože cítím, že mě svědí a je jedno jaký sprcháč použiju. Jak bych si lehla, tak bych se půl hodiny mrvila na místě a "škrabala" se, až bych to vzdala a pleskla si tam jakoukoliv vrstvu jakéhokoliv krému, který by byl nejblíže, jen aby se mi ulevilo :D a do pěti sekund konečně usnula :)
Po použití tohoto sprchového gelu od Skin Blossom jsem pocit "pnutí" pokožky vůbec nepostřehla a po víc jak týdnu používání mohu potvrdit, že vůbec nemám potřebu se natírat krémem :) Takže asi fakt vyživuje :) Pokožka je navíc příjemně hladká, přes den nemám na rukou a pažích žádné šupinky a sprcháč jde cítit i pár hodin po použití z pokožky :)

Koupila bych si ho?
Počkala bych si na nějakou akci např. na stránce biobeaty.sk, která mi tento produkt poskytla na testování a pak šla do toho ještě jednou. A víte hlavně proč? Tím, že je tam pumpička, tak se spotřebovává přiměřeně rychle a po víc jak týdnu používání jsem ho ukrátila cca o 1/7-minu. Z toho mi vychází, že ještě takových 6 týdnů se z něj budu těšit ;-)

Hodnotím na 9 b. z 10 b.
Kvůli ceně, kdyby stál tak do 5-ti €, tak dávám jednoznačně desítku :)


Máte rády přírodní kosmetiku? Vyhledáváte ji nebo je vám to jedno jaké má výrobek složení? :)

Btw. logo firmy Skin Blossom mě irituje...tolik nových fontů různých písem a zrovna to, které je použito v logu mi připomíná Comic Sans, který frčel, tak před 10-ti lety :D



Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky