Pure Active, Garnier až na 24 hodin hydratace?

Já ti nevím, Karle...Já si opravdu nepamatuji den, kdy jsem si koupila tento krém. Asi jsem měla nějaké zatmění mozku. A nebo byl opravdu ve velmi výhodné akci (rozuměj "za pár"), že jsem si řekla, že ho zkusím. Však proč proboha? Však jsem používala úspěšně Biodermu, potom SynCare. Proč si plácat na xicht ještě jinou značku?! :)

krém na akné, pure active garnier



To byla taková úvaha na začátek, protože já ho opravdu našla doma spíše náhodou a teda začala ho používat...aby se neřeklo. A když mi došla komplet Bioderma, i SynCare a tak nějak i finance (nakupování pro malinkou Sandru :D), tak jsem si řekla: "Přece to nevyhodím..."

Plusy: 
- nakázala bych všem výrobcům krémů tato balení! Všem, komplet! Praktické balení, kdy i ten největší šetřílek (já :D) a skrblík (já) vypotřebuje krém až do dna. Úplného. Není potřeba přemýšlet, jak se dostat do obalu a ke zbytku přípravku. Prostě buď takto s pumpičkou (co je navíc i velmi hygienické a do výrobku se nedostane vzduch, takže vydrží déle...) a nebo jako "kelímek" (tam ale už pcháme špinavé pracky :D).
- relativně vyhladí pleť...opravdu jsem měla pocit hladší pleti. Jestli za to mohou hormony nebo tento krém...to je otazné :D

Mínusy: 
- vyhodila jsem krabičku a na výrobku není složení! :-/ Nemělo by to být povinné i na tubě? Každopádně po prověření více krémů od Garnieru se obávám, že je plný silikónů a jiných "srandiček" :( Obávám se, že i ten pocit hladké pleti je daný prostě jen obsahem silikónů...protože přesně toto dělají :(
- vůně je celkem intenzivní. Nevoní mi, ale nedokážu to k ničemu přirovnat. Možná troška tea tree jim tam kápla. Ale fakt jen troška :D
- zlepšení pleti jsem výrazně nepozorovala. V těhotenství se toto asi těžko prokazuje, ale používala jsem ho už i na podzim/v zimě (pak zhnuseně odložila), kdy jsem teda "v tom" ještě nebyla a ani tehdá si nepamatuju na nějaké super-truper úspěchy v boji s akné. 
- s make-upem si velmi nesedl. Používala jsem ho spíš na noc, protože make-up na něj nechtěl dobře přilnout :( 
- 24 hodinová hydratace? Hmmm...nedokážu posoudit, když jsem ho dala na noc a ráno smyla...takže asi tak :D

Efekt: 
Mizivý. Vyhladí. Kdo si chce roztírat po tváři silikóny a nějaký divný gel, tak prosím - běžte do něj. Osobně si myslím, že raději si aspoň trošičku připlatit a zakoupit nějakou lékárenskou kosmetiku, která zpravidla pomáhá o něco více. Ta Bioderma je celkem fajn :) Na Ryor jsem taky slyšela chválu (nemám vyzkoušené). 
A na černé tečky? ...asi se budu opakovat, ale "Já ti nevím Karle..." :D

Abych nebyla úplně negativní - možná to už prostě jen nesedne mé pleti (= staré :D). Obávám se však, že s pletí 20+ udělá to podobné. V podstatě nic. 
Určitě nedoufat, že vyléčí. Spíš prevence a ošetření pleti, když už je to s ní jakž-takž lepší :)

Koupila bych si ho znovu? 
Při dalším zatmění mozku je to dost pravděpodobné :D Ale ne, dělám si srandu. Nikdy více. Posledních 14 dní jsem se už modlila, abych ho spotřebovala a včera se to konečně! podařilo :)

Dávám 2 b. z 10 b. 
...aspoň za obal...proč je ale na něm azbuka (či co to je), to radši nechci vědět :D


Garnier mám jinak velmi ráda...i když to po této recenzi moc nevypadá :D

Zkuste mi prosím někdo najít přesné složení tohoto přípravku. Googlila jsem jak divá, ale bohužel se mi nepodařilo dopátrat co vše přesně obsahuje a jak na sviňu to žádná blogerka neměla vyfocené z blízka :) No, ale když jsem četla na oficiálním webu, že obsahuje i kyselinu salicylovou až v 2% podílu, tak mi přišlo až zle...to se v těhotenství nesmí :( ...neměli by to psát na obal? Ještě, že už tam byla tak jedna třetina nespotřebovaná...

Doporučená cena: 149 Kč/5,89 € za 50 ml


A co používáte na problematickou pleť vy? Poraďte i ostatním v komentech ;-)


Vaše

Komentáře

  1. mne (prekvapive :D ) pomohla Bioderma sebium :) a nedám na ňu doplatiť a používam ju aj ako prevenciu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale tak mě taky kdysi pomohla...jen asi po roce a půl si pleť na tuto kosmetiku zvykla, tak už to nebylo tak super, jak se ze začátku zdálo :( ...proto přechod na SynCare, ale po 2 letech už i na něj je pleť imunní...tak nějak teď nemám nic, ale v těhotenství to zatím velmi nehrotím...uvidím co bude poté :D

      Vymazat
  2. No, viděla jsem ho ve slevě a už jsem po něm málem hmátla, ale pak jsem narazila na novou značku, kterou jsem ještě nezkoušela, takže to nakonec dopadlo dobře :-)
    PS: Mělo by to být ono, je tam celé složení (pod fotkou produktů stejné řady :-)
    http://makeupandbeauty.com/garnier-pure-active-spot-fighting-24hour-moisturiser/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to je ono! A jasně - hned jsem poznala Dimethicone...nepřekvapuje mě to a čekala jsem to. No a ten smrad asi může teda být kombinace okurek a aloe :D Díky moc!

      ...a jakou novou značku, hm? ;-) Je to zatím tajné? :)

      Vymazat
    2. Není zač :-) Koupila jsem si krém od Helios Herb, není moc hydratační, ale obsahuje rakytníkový a olivový olej, hrozně mi vyhovuje na noc :-) (A ta značka není nová, ale jejich krémy jsem viděla poprvé :-)

      Vymazat
  3. Nemám moc v oblibě silikony :-/ Nic pro mě :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi tak...úplně jsem cítila, jak si na tvář dávám cosi lepkavé...čekám jak na "vysazení" zareaguje moje pleť :D

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky