What´s new? Aneb co se stalo v dubnu :)

Přiznávám, že od začátku roka jsem se blogu moc nevěnovala. Všímám si i toho, že návštěvnost rapidně klesá, počet komentářů taky a i těch fanoušků nějak ubývá :)) Takže pro ty nejvěrnější nějaké info "what´s new u SpaceSusi" :)

těhotenské oblečení, těhotenské vitamíny
Dopuji se * natírám se * zakulacuju se * nevlezu se do starého oblečení * a pomalu nakupujeme :)

Před nedávnem jsem ukončila jednu straaaašně dlouhou spolupráci. Konkrétně s firmou Rimmel a tedy již nemám status "Rimmel Agentka". Směřovala jsem k tomu delší dobu, i přesto to moje okolí celkem zaskočilo...Už na to tak nějak všichni byli zvyklí. Přeci jen...6 let je 6 let. O tomto "kroku" bude ještě nějaký rekapitulační článek v blízké budoucnosti :) + důvody proč už mě to tak nebralo...

nevolnosti v těhotenství, spacesusi
Toto mě zachraňuje, když je nejhůř :)

Jsem těhotná...kdo ještě nepostřehl :D I proto jsem se věnovala blogu stále méně a méně. Prostě při únavě a celodenní nevolnosti jsem byla ráda, že jsem padla do postele. I proto mi první 4 měsíce tohoto roku uběhly strašně rychle. Však já je prospala :D
...pravidelně ale píši deník, takže se snad máte na co těšit :)

Nedávno jsem se zapojila do projektu LOHAS a tento životní styl mě celkem oslovil. Nezačnu měnit vše hned, ale malé krůčky už děláme - více jste se mohly dočíst v tomto článku (který tedy nikdo nekomentoval...ehm :D). A díky tomuto projektu jsem dostala krásný balíček vzorků - nádhera, že? :)

logona, kokosový olej, dr. hauschka
Největší radost mám z bio štětce na oční stíny, vzorečků Dr. Hauschka a Weleda a samozřejmě kokosáku - slyšela jsem
o něm samou chválu, takže jsem ho chtěla tak jako tak vyzkoušet :)

Nově spolupracuji s firmou Ziaja. Proč to nezkusit. Jejich výrobky jsem zatím měla celkem málo, ale nikdy to (zatím) nebyl žádný propadák. Takže testuji nově kozí tělové mléko :) Manžel se vyjádřil, že koza testuje své mléko...ehm :D

recenze kosmetiky, tělové mléko

Přestala jsem nakupovat knihy, kosmetiku (která není nezbytně nutná) a celkově jsme začali šetřit. Když jsem si sepsala co vše bude potřeba pro toho malého prcka, tak mám pocit, že potřebujeme ještě tak 5 let intenzivně šetřit...:D Prcko-byznys je velmi výnosný a oblečení/boty/kosmetika je pro ně dražší jak pro nás...no comment :-/

air wick, vůně, uklidňující vůně
V těhotenství jsem se zamilovala do vůně levandule ještě víc - tento sprej Planet Spa sem tam stříknu na polštář
i manželovi..ani to neví :D (teď už možná ano) a spinká jak zabitý :-*
Některé vůně naopak nesnesu, ale tento Air Wick mi voní stále - nááááádherná jemná vůně a stříkám jí
taky na všechno možné i nemožné :)

Poctivě si natírám břicho,  protože mám panickou hrůzu ze strií. Někdy natírá manžel :) Když vidím reklamu na plavky/moře/dovolenou mám chuť hystericky řvát, protože vím, že tento (a kdo ví kolik let poté) rok prostě k moři nepojedeme...byli jsme teď 3 roky za sebou (šetřili jak diví) a to si člověk zvykne :) Jasné, budou jiné priority (už vidím ty komentáře maminek :D)...a kdo ví, jakou postavu budu mít poté :D Třeba mě chuť jít se válet v plavkách na pláž úplně přejde :)

Sem tam se mi podaří něco vyfotit úplně náhodou ... :)

Na prcka se těšíme. Pomaličku nakupujeme. Čekáme na první pohyby, které by už měly být citelné každým dnem. Čteme nějaké ty knihy o rodičovství a rady. Chodím do práce a z ní totálně vyčerpaná. Spala bych nonstop. A vlastně o tomto všem budu ještě psát v jednotlivých zápiscích z těhotenství ...;-)


Vaše


Komentáře

  1. Na zápisky se těším, já mám totiž už teď panickou hrůzu... ne z těhotenství, ale z toho, co přijde potom... :-D Dyť já nebudu vědět, co dělat :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám, že to člověk nějak "instinktivně" pozná...resp. věřím v to a je to moje jediná záchrana :D Nemám v blízké rodině malé děti, takže nejsem velmi zvyklá na křik, výchovu a všechny ty věci kolem...bude to asi terapie šokem :)

      Vymazat
  2. ja som ťa neda neprestala čítať a každý tvoj článok prečítam na jeden nádych :) gratulujem k bábatku ( áno už dlhšie viem že ho čakáš :) len som pribrzdená trošku :D ), nech je zdravé a nech tebe aj manželovi robí len radosť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Och, díky moc :) Potěšila si mě velmi :) A děkujeme :)

      Vymazat
  3. To nevadí, že nemáš na blog tolik času, hlavně ať jste zdraví. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, hezký článek :) Tady sestra psala článek, kolik stálo miminko v počátku ji :) http://sororessa.blogspot.cz/2014/02/kolik-stoji-v-pocatku-mimino-aneb.html

    Přeju hodně síly :)

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky...snad se odvážím podívat :DDD Ty výdaje mě opravdu děsí...

      Vymazat
  5. Jak já Ti ty mateřský starosti závidim, už bych taky brala. :D Mám pocit, že mi ve 22 už pomalu tikají hodiny, ale tak ještě si musím počkat :) A je jasný, že blogu se tolik nevěnuješ, máš teď příjemnější starosti. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to vážně už tak brzy? :-o Málokdo v tvém věku už "slyší tikot" :)) Mě teda výrazně netikaly, ale tuším, že těhotenství je zrovna o tom, že to tak nějak samo přijde :) Hormony si pohrajou s myšlením :D
      Zatím mi teda těhotenství nepřijde úplně "nej" (ta únava je fakt hrozná :D), ale snad ty nejhorší stavy už mám za sebou...:)

      Vymazat
  6. Super článek :)... také jsem začala šetřit na spoustě věcí (aneb mám milion kuchařek a vařím podle internetu...) a tak podobně, i když jsem si zrovna udělala objednávku zdravé výživy za 2 tisíce :) ale musim si to užít dokavaď to jde. Pokud totiž vše vyjde tak se nám život změní a dovolené si také dlouho neužijem :) Loni jsme to nějak nestíhali, letos jsme peníze nakonec investovali jinam a příští rok? Už nás doufám bude o jednoho víc :) Moc se teším na zápisky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ;-) Tak tak...dětičky život změní a teď mě sice "mrzí", že to moře fakt nevyjde...ale věřím, že se mi pak ještě tak změní priority, že mi to vlastně bude úúúúúplně jedno :)

      Vymazat
  7. Jak už jsem se dozvěděla z vícero článků, manžel je opravdu veselá kopa. :D Alespoň se doma nenudíte, sranda musí být. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda je :D A když nás to chytne, tak si sousedé musí myslet, že jsme idioti :D ...ale nenudíme se, snad budou takové i naše děti...toto první a snad dojde i na další ;-)

      Vymazat
  8. Prcko-byznys :-) Dobré:-)) K moři jezdí i některé těhule nebo pak i s maličkým miminkem, i když já osobně bych nejela. První pohyby jsou super, ale já jsem je v prvním těhotenství sledovala a stresovalo mě, když mimčo delší dobu nekoplo. Při druhém jsem si někdy až večer říkala, jestli se vůbec pohlo:-) Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem taky takové rodinky s mimčem viděla...ale teda já bych na to neměla - už ty starosti kolem, však bych si to ani pořádně neužila...a když jsem viděla rodinku se 4-mi děti do cca 6-ti let u moře a jak rodiče jen kmitaly, tak ee...ani náhodou :)
      Je jasné, že druhé a každé další těhotenství už člověk prostě nemá čas "to" sledovat :D

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky