Love TAG

Nechala jsem se inspirovat tagem od Papi Lapi (tu), která ho sama vymyslela :) Přijde mi zajímavý a takový oddechový...teď před Valentýnem :)

love tag, recenze, blog

1. Kdy si se poprvé zamilovala? 
Už dávno. Platonických lásek jsem měla hodně a začalo to tak v 7-mé třídě, kdy se mi líbil jeden kluk z 9-té třídy :) Láska jak trám. Škoda jen, že jsem byla opravdu velmi škaredá (samé akné + jsem v té době ještě nepoužívala nic na zakrytí) a on ani netušil, že jsem existovala :D Potom bylo zamilování několik, někdy takových, že jsem myslela, že bez něj už nedokážu žít...a většinou to stejně šlo :) 

2. Jsi právě teď zamilovaná? 
Ano <3, samozřejmě. Kdo mě sleduje déle ví, že zhruba za 3 měsíce máme 1. výročí od svatby :) Toto letí, že? Ještě nedávno jsem tu psala bláznivé články o přípravách na svatbu :D (můžete si některé zopakovat tu
Btw. myslím, že náš vztah je lepší jak před svatbou...:) a to jsme spolu už skoro 7 let :)

3. Co pro tebe znamená láska?
To, že mám vedle sebe člověka, na kterého se můžu ve všem spolehnout. To, že mě toleruje a miluje za to jaká jsem i s mojí mánií na kosmetiku, s mými výkyvy nálad a s mým "lehkým" šílenstvím (bezdůvodné zpívání vánočních songů, divné grimasy, "blbé" nápady...:D). To, že mu můžu cokoliv říct a i přesto, že ne vždy máme stejný názor, tak nějak najdeme kompromis :)

4. Měla si někdy zlomené srdce? 
Ano. Tak, že jsem myslela, že se ani nenadýchnu. Tak, že jsem nedoufala, že někdy bude líp. Nebyl to měsíční/roční vztah. Trval téměř dva roky a byl vyčerpávající, ale zároveň dokonalý. Ale vše to asi směrovalo správným směrem...doslova jsme nemohli být spolu. A pak přišel...manžel :)
Jen pro zajímavost - s manželem mě seznámil právě můj ex :D

Koláž z našich svatebních fotek :)
5. Co je podle tebe "tajemství úspěchu" co se lásky týče? 
To, že člověk opravdu nesmí hledat :) Vím, říká se to "teď" lehce, ale v minulosti jsem zjistila, že to vždy tak bylo. A hlavně - mít oči otevřené a možná právě je ten "pravý" ten kluk od vedle, kterého potkáváš v autobuse, na diskotéce, na festivalech a baví se s tvými kamarády...a tebe nikdy nezaujal. Až jednoho dne...u nás to skončilo svatbou, jak asi už víte :) Ale potkávali jsme se x-let...bez oboustranného zájmu :D

6. Nejromantičtější gesto, které pro tebe někdo udělal? 
Hmmm...jsem obrovský romantik, ale vyléčila jsem se z toho :D Asi by mě to ani dlouhodobě nebavilo :) Nevzpomínám si asi na žádné - prostě jen "klasika" květy bez toho, abych měla narozeniny/svátek se snídaní do postele v neděli ráno :) Ani to zasnoubení nebylo velmi romantické - připomenout si můžete tu :D

7. Nejromantičtější gesto, které si pro někoho udělala?
Jsem sice romantička, ale stále jsem čekala na to gesto "od něj". Myslím, že chlap romantiku až tak velmi neocení :D Ten by spíš požadoval jiné vyjádření "citů"...ale to by byl článek asi o něčem jiném :D
A upřímně - mít chlapa, který by se například "rozkňučel" po nějakém romantickém gestu? Který by plakal během zasnoubení...nebo tak? Ee, to bych teda nebrala :)

8. Ideálně strávený Valentýn? 
Neslavíme ho. Dáme si tak čokoládu, ale je to pro nás obyčejný den. Každopádně - ideální by bylo být vždy doma a nemuset do práce :D To by mi stačilo :D A potom nicnedělání, polehávání, oboustranné dobírání a vtípky...:)

9. Nejoblíbenější písnička o lásce? 
Time Of My Life z filmu Hříšný tanec :) Je to naše písnička a vždy když jí slyším, tak se musím přiblble usmívat :)

10. Nejoblíbenější romantický film/seriál? 
Seriály tohoto typu nesleduji (aspoň já si pod tím představuju telenovely :D)
Z filmů je TOP: P.S. Miluji tě, Bridget, Nothing Hill, Město andělů...

11. Nejoblíbenější příběh/báseň o lásce? 
To mi trošku splývá s bodem č. 10. Nejsem obdivovatel nějakých historických story - i když jsem samozřejmě Romea a Julii četla :) Nejoblíbenější je proto náš příběh lásky :)


Vaše

Pošlime to dál...kdo se přidá k Love tagu? ;-)

Komentáře

  1. Odpovědi
    1. díky :) Sama cítím, že je takový ...pozitivní :)

      Vymazat
  2. :D to poznam, tiez som kedysi bola zamilovana a zamilovana, az to bolelo :D to asi kazdy z nas, a teraz sa na tom smejem :D

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší vám to, hodíte se k sobě! Jinak jsem si četla i tu historii vašeho zasnoubení. Chlapi jsou spíš praktici. A k té romantice - my to máme podobně. Člověk časem zjistí, že každodenní podpora a užitečné drobnosti a výpomoci (či jak to říct, ale asi víš, co myslím) jsou lepší než romantická gesta. :-) Ať vám to ještě dlouho takhle funguje!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujeme :) Tak tak...mě např. víc potěší, když uvaří oběd, než kdyby mi donesl květy a já se s ním musela pleskat každý den sama...atd. :D

      Vymazat
  4. Skvělý tag a moc Vám to přeji!:)

    OdpovědětVymazat
  5. každá si tím musí projít :) Jinak by potom nepoznala, že to "ONO" je úplně o něčem jiném... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to bylo pro Janku Kišš - koment 2, nějak se to tam nepřiřadilo :D

      Vymazat
  6. Jéé, prvýkrát vidím svoj vlastný tag u niekoho iného :-) Veľmi sa mi páčia tvoje odpovede, Time of My Life je nehynúca klasika :-)

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné :) Vám to spolu tak sluší :)

    http://kikisworldofbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky