Moje nejlepší investice do kosmetiky!

Každá z nás má nějaký oblíbený výrobek. Ke kterému se rády vracíme. Pravidelně a stále. Už si bez něj nemůžeme představit život a když vycestujeme, tak ho bereme vždy s sebou :)

Pro zjednodušení jsem vybrala mojí TOP trojku produktů, na které nedám dopustit a kdybych šla na opuštěný ostrov a měla si vzít jen 3 kosmetické serepetičky, tak tyto 3 :)

sudocrem, dermacol make-up, micelarni voda

Sébium H2O
O této MICELÁRCE (já tam fakt napsala jen pleťová voda?!) jsem psala tu. Kdo jí nevyzkoušel, tak může litovat. Kdo jí vyzkoušel, tak pravděpodobně nemá už potřebu hledat dál. Já fakt nemám v plánu zkoušet žádné jiné micelárky, když vím, že tato je tak dokonalá :) 
I po letech použivání mojí pleti prospívá. Je multifunkční - odlíčí oči i make-up. Vyčistí pleť. Zklidní pleť. Nevysušuje. Nedráždí. Vyčistí make-up z límce bundy :) Když cestuji, tak opravdu nic jiného na pleť nepotřebuji, postará se o vše i samostatně :)

Doporučuji kupovat ve velkém - velká balení, limitované, případně 1+1 zdarma :) Vydrží "na věky" :)

Dermacol Make-up Cover
Čtěte recenzi tu. Pro mě absolutní BEST OF. Skryje vše (pupáky, červená místa, kruhy pod očima...), sjednotí. Pokud chceš fotit sama sebe, tak se postará o dokonalý vzhled pleti, i když máš k dokonalosti daleko (vyzkoušené + ne nadarmo získal tento make-up ocenění od make-up artistů a ne nadarmo má na krabičce napsané "Filmstudio Barrandov Prague"). 
Může se používat samostatně (to ale trošku vytváří masku) nebo jen jako korektor. Po 2 letech používání z něho skoro nic neubylo...a prozatím je v pohodě (nesmrdí, nemění barvu nic), takže ho ještě nějakou tu dobu používat budu :) Už jsem ho doporučila mnoha známým a až na jednu byly všechny nadmíru spokojené :)

Sudocrem
Taková "blbost" pro dětskou prdelku :) Psala jsem o něm tu. Zázrak je zapříčiněn obsahem zinku v tomto hutném bílém krému :) Zinek + akné = skvělý pár :) Sudocrem si poradí s každým menším/větším pupákem, hlavně ve chvíli, kdy jsem to psychicky nevydržela a vytlačila ho na silu (jo, stále to dělám :D). Pěkně vše zahojí. Samozřejmě pomáhá na více neduhů pleti - suchá místa, škrábance, pupínky po holení v tříslech/podpaždí...a vlastně zahojí cokoliv :)

...aspoň jde vidět, že jsou používané :)

Takže tolik jen ve zkratce :) Máte taky svoje TOP 3 výrobky, bez kterých ani necestujete? :) 
Btw. Sudocrem jsem si dala do takové malinké nivea plechovečky (asi ta nejmenší co bývá občas v nějakém časopisu jako vzorek) a nosím kdekoliv, kdykoliv :)

Podějte se o vaše TOP-ky, ale schválně vyberte jen 3! :)


Tento rok "papučová" kultura na Silvestra - po dni stráveném v práci do večera jsme zůstali na 
Silvestra doma a sledovali ohňostroje po celém Trenčíně z balkónu :)



Komentáře

  1. Taky používám zelenou Biodermu, růžová verze mi tolik nevyhovovala :) a teď jsem objevila krém od Ryoru s arganovým olejem, na zimu mu skvěle vyhovuje. A jako třetí výrobek bych asi dala Olej Schwarzfopf BC BONACURE Oil - hodně se mi třepí konečky, takže olejíček je nezbytný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dermacol je na všechno tohle maskování dobrý, bohužel na mě prostě dělá až moc suché místa a vůbec to nevypadá pěkně:/

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle Biodermu u mě nahradila micelárka od L'Oréalu, i když jsem si nikdy nemyslela, že by B. kdy něco překonalo. Se Sudocremem souhlasím, jinak jsem si maximálně oblíbila krémy od Ryoru, nedám na ně dopustit. Pěkný nový rok. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Presne to čo si tu zmienila plánujem kúpiť :) Dakujem za super tipy a recenziu ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně bohužel Bioderma vysušuje :-( Ale svoji oblíbenou micelárku už mám, takže taky naštěstí nemusím hledat dál :-) A sudocream mi nepomáhá... achjo.. Ale s make-upem nemůžu jinak než souhlasit :-) Míchám si malinkaté množství s mým normálním make-upem a výsledek nepopsatelný :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno mám, kromě Biodermy a mohu jen napsat, že jsem naprosto spokojená.

    OdpovědětVymazat
  7. Mně zelená bioderma absolutně nesedí, vysušuje, dráždí. Ale co se týče toho Sudocreamu, to je to nejhorší co jsem si na pleť dala. Jo zinek to obsahuje, ale kde.. Na druhém místě paraffinum liquidum a to akné způsobuje, ucpává póry, no mně to z pleti dělá děsy.. Chválím Dermacol Cover, ten používám na pupínky denně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš asi citlivější pleť? :) Moje mastná pleť je s touto micelárkou absolutně v harmonii :) A Sudocrem používám v akutních případech (ne každý den), tak si myslím, že potom až tak neuškodí...vždy mi krásně doléčí vytlačený pupák :D

      Vymazat
  8. sudocrem je najlepší.aj na začínajúci opar,herpes.ten zinok robí divi.dermacol cover som používala dávno.krycia schopnosť je nadmieru uspokojivá,len je to na úkor toho,že upcháva pory a vysušuje.toto by mohli doladiť.môj objav top tri za minulý rok,kokosový olej,color tatoo tiene,a začala som používať štetce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sudocrem je snad na všechno co se na pleti "vyvalí" :D Ano, trošku vysušuje i mě, ale tím, že ho používám jen na kruhy pod očima + na nějaké akutní vyrážky, tak to nepociťuji až tak ve velkém, stále je to pro mě KOREKTOR č. 1 :) Color Tatoo mě lákají (to jsou od maybelline, že?), ale zatím jsem je nikde neviděla :)

      Vymazat
  9. Ja používam tiež všetky 3 výrobky a u mňa sú tiež ťažko niečim nahraditelné.... :)
    fakt osvedčená trojica pre problematickú pleť
    Adrien

    OdpovědětVymazat
  10. Biodermu znám a je super. Dermacol cover neznám a ani moc krytí nepotřebuju, ale věřím, že je moc dobrý. A Sudocrem znám právě jen na dětské prdelky:-) Je skvělý.
    To jste měli fajného Silvestra. My jsme měli doma disko party s dětma, pak válenda u TV a sledování ohňostroje:-) Všechno nej do nového roku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Sudocrem patlám už na cokoliv...divné suché místo? šup na něj Sudocrem :) Rozškrábané pupno? šup na něj sudocrem. Pupínky po holení? šup Sudocrem. Škrábanec na břichu (netuším odkud přišel, asi jsem se v noci nějak sama :D)? šup na něj Sudocrem :)))
      jeeeeej - disko party, to muselo být super :D :) I tobě vše dobré do nového roku! :)

      Vymazat
  11. Na sebium nedam ani ja dopustit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) Podle mě to budu používat tak dlouho dokud to budou vyrábět :D

      Vymazat
  12. To sébium mám tiež...už mnoho rokov :-) Nedám naň dopustiť :-) Snáď ho budú vyrábať ešte dlho :-)

    BLog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky