Liftingová týdenní kúra s kyselinou hyaluronovou, Balea

Ta-dá :D (Mimoni). Už mi není 20. Dokonce ani 25. A pomalu (za rok) se blíží 30. F**k! Ještě asi před rokem se se smála manželovi (je stejný ročník jak já), že má natahovací obličej. Dalo se chytit za kůži, která dělí tvář a krk (nevím, jak to popsat) a natáhnout. Kůže nebyla pevná a dalo se jí pěkně potáhnout. Fascinovalo mě to a samozřejmě (to bych nebyla já :D) jsem to zkoušela na sobě. Nešlo to. V té době byla totiž moje pleť ještě pevná :)
liftingová týdenní kúra, beauty effect

...no a tento post je vlastně o tom, že UŽ NENÍ, ku**a! :D Už jsem stejně natahovací jako manžel. I na mě došlo a neuklidnila mě ani pokladní v hypermarketu, která po mě chtěla občanský průkaz, když jsem si kupovala víno na žal :D

Kyselina hyaluronová (neumím to ani vyslovit, vy ano? :D) je opěvovaná a doporučována jako to nej na naší pleť. Teda pro pleť, která ztrácí pružnost a začíná tak nějak klesat k zemi (jako vše ostatní na těle :D)...(pozn. dokážu já něco napsat úplně vážně a bez smajlíků?...:D).
Když jsem viděla tyto ampulky, měla Balea mojí pozornost a hned jsem běžela, abych si je mohla zakoupit a vyzkoušet.

Plusy:
- už po první ampulce (na druhý den po probuzení) jsem viděla, že pleť je hladší na dotek. Hezčí na pohled. Nečekám zázraky na počkání, ale už toto mě potěšilo a čekala jsem na účinek dalších dní :)
- cena 3,99 €/kolem stovky je podle mě dost v pohodě za týdenní kúru :)

výrobky Balea, kúra na týden

Mínusy:
- při první aplikaci mi trošku zčervenal krk a čelo. Možná jsem ale masírovala do pokožky až moc :D Další dny se neobjevilo, možná jen malinko :)
- někomu může vadit pnutí pleti a lepkavý pocit na tváři. Dá se na to zvyknout, ale kdo má citlivou pleť asi nadšený velmi nebude. Zhruba po 5-tá ampulce už zůstal jen lepkáč na pleti, pnutí ustoupilo. 
- nepořezat se na ampulce - já jsem na to expert :D Trošku jsem měla problém i odlomit jí, ale i moje slabé ruce to nakonec zvládly bez asistence manžela a lékárničky :)
- po otevření ampulky jsem byla trošku v rozpacích, jak to nanést na tvář. Na prsty si to vylít nemůžu, protože mám úzké prstíky a i když je dám k sobě, tak mezi nimi mám trošku mezery. To je můj věčný problém a dost často potřísním v koupelně vše kolem sebe, protože to prostě "projede" :D Tak jsem divně nakláněla ampulku a aplikovala přímo na tvář. Bacha, nepořezat se! (i když mě teď napadá, jestli se to vůbec dá...ale pro potřeby tohoto blogu a nějakého "dokazování" to teda raději zkoušet nebudu :D) Pokud by to zkoušel někdo po mém vzoru :D Ampulka měla trošku "přetlak", tak to chvilku neteklo vůbec, pak moc, ale dá se s tím naučit :)
- a "nejlepší" na konec - ten týden co jsem ampulky používala jsem byla vyházená na obličeji jak 14-ti letá. Takže ano - "omlazující efekt" se opravdu dostavil :D Po delší době se mi udělalo akné i na takových místech, kde už delší dobu nebylo ...

Beauty effect, lifting, recenze

Efekt: 
Výrobce doporučuje tuto kůru pro věkovou skupinu 25-50 let. To tedy splňuji. V balení je 7 ampulek = na 7 dní. Četla jsem u nějaké bloggerky, že používala jednu ampulku na několikrát - nejsem si jistá, jestli to tak má být, jestli se tím ten účinek trošku "neneguje", když do ampulky jde vzduch. Jedná se o koncentrovanou pořádnou dávku kyseliny hyaluronové a proto si myslím, že nejlepší je otevřít a natřít/vmasírovat. Ampulka má celkem pořádný obsah, takže pokryje obličej, krk i dekolt. Určitě doporučuji nezapomenout na tato místa! :)
Každopádně žádné extrémní změny jsem si nevšimla. Ano, pleť byla o něco hladší. ALE to akné :( Každé ráno jsem měla nové a nové pupáky a to myslím takové ty pořádné :(
Vrásek (na čele) jsem si všímala den ode dne více, takže toto sérum vlastně způsobilo spíš to, že jsem se začala strašně zblízka a na světle (bacha, kdo to nedělá často, může být zhrozen :D) prohlížet. 
Na druhou stranu vylezlo mi x-černých teček (i když na to by asi tato kyselina neměla mít vliv, ne?). 
Četla jsem na ně samou chválu a já netvrdím, že to nemá cosi do sebe. Jen asi mastná pleť až tolik "výživy" nepotřebuje. 

Počkám až mi bude...aspoň 35+ :) (...fu*k, to je za 6 let...!!!! :D)

Koupila bych si je znovu? 
Prozatím ne. Asi to má opravdu čas a možná je více ocení majitelky suché pleti a pleti 30+. Zaujala mě ale i jiná kúra, kterou tento týden DM-ka zveřejnila na fan stránce - energetická kúra, která kombinuje v ampulkách svěžest, energii a hydrataci :) 
ampule, kúra na 7 dní, energetická kúra
Vypadají pěkně, že ano? :)...asi do nich půjdu, snad to dopadne o trošičku lépe :) Zdroj tu

Nehodnotím, protože si jen myslím, že to vytáhlo moje "zadubané" akné na povrch. Beauty Effect se teda nedostavil :D Věřím ale, že moje pleť to pocítila jako intenzivní kúru a že mi teď provolává slávu :) Třeba se vše ukáže za pár dní, až se ty "hroudy" doléčí... Včera jsem si dala poslední ampulku a natahovací (viz. začátek) jsem stále stejně...:D

Vyzkoušely jste nebo plánujete koupi? :) Pokud ano, dejte mi vědět, jestli vám to taky
způsobilo takové "vředy" na tváři :D

Vaše

Komentáře

  1. naozaj myslis, ze to potrebujes? no ja ma coskoro 33 ale nic take nepouzivam, dnes bola u mna jedna beuty poradkyna a hovorim jej, ze som vyhrala jeden liftingovy krem a ta pozera na mna, ved to este nie je pre teba, ze to je pre zeny ktore maju vrasky, ochabnutu plet a ty mas mladu pevnu pokozku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, kdyby tam výrobce nenapsal od 25-ti let, tak to nevyzkouším ;-) A viděla jsem i mnohem mladší blogerky dopovat se kyselinou hyaluronovou - ono v našem věku nejde ani tak o "lifting" (to bylo bráno s nadsázkou :D), ale o prevenci...myslím, že samotná kyselina jen obnovuje buňky, podporuje jejich výměnu a působí jako antioxidant. Jak píšu i na závěr - moje pleť mi dala pocítit, že to nepotřebuji...takže tak :)

      Vymazat
    2. esteze mas taku rozumnu plet :D ja neviem, moja mama nikdy nepouzivala na tvar ziadne kremy okrem maryna kremu :D a dlho som na nej vrasky nebadala :D

      Vymazat
    3. tak tak :D Jinak zkus pogooglit, budeš překvapená kdo už o tom všechno psal :)...prostě to vzbudilo mojí zvědavost, když to každý tak vychvaloval, jak je to super :D ...a moje mamina nepoužívala vůbec nikdy nic (ani make-up, krémy...) a vrásky má snad až v posledních 3 letech...do té doby nic, jen já si pleskám stále ten Rimmel na xicht :DD

      Vymazat
    4. moja mama sa nikdy nemalovala, make up, ani nic, spiralu jej davat je ako za trest

      Vymazat
  2. Ahoj taky jsem si je na popud Meduňky koupila a popsala bych to úplně stejně.A to mi je 35 a mám suchou pleť.Dokonce mi zůstal na dlani i střípek z ampulky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to až tak? :-o Myslela jsem, že právě suchá pleť zatleská tomuto přípravku všema dvaceti :D ...hmmm, nechtěla jsem moc zkoušet hrany, ale fakt jsem se trošku bála, že se pořežu (jsem totiž na toto expert :D)

      Vymazat
  3. Tak to mě opět hodně pobavilo:-)) Já takovým výrobkům nevěřím, v tomto levném provedení, až mi bude 40, možná i dříve, tak bych vyzkoušela něco z těch dražších jako Lancome nebo Clarins. Mě teď nejvíc vyhovují přírodní pleťové oleje, bude mi 34. Vrásky kolem očí už se začínají objevovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já do těch olejů asi fakt taky už půjdu :) A četla jsem na toto strašnou chválu, tak jsem si říkala, že proč ne - však je to koncentrát a relativně "za pár korun", ale stále nevím co si o tomto "pokusu" myslí moje pleť...zatím se vzpamatovává :DD

      Vymazat
  4. Neverím, že máš naťahovací "obličej", videla som ťa naživo! To len tak btw :) Inak mňa absolútne tieto liftingové séra, napríklad ani prírodné hyaluronové od Nobilis Tilia, nelákajú a táto Balea už vôbec. Okolo očí mi večer stačí arganový olej, akurát na deň by som už chcela niečo proti očným vráskam aj keď ich nie je veľa, tak preventívne:) olej pod make-up nemôžem a na ostatok tváre dám kvalitný krém a pohodka. A to som už mala 30:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A inak, tiež sa mi to slovo na H nedarí vysloviť a keď to chcem napísať, radšej hľadám odkiaľ to skopírujem :D

      Vymazat
    2. Ale ano, mám :D A já zase nevěřím, že už si měla 30 :-P Začínám přemýšlet taky nad nějakým tím olejem, každý to vychvaluje a četla jsem, že i pleť jako ta moje ho celkem dobře snáší :)
      ...a tak tak, já to slovo musela zkopírovat a fakt ho asi nikdy neřeknu :DD

      Vymazat
    3. Mne nesedel napríklad levandulový od Saloosu a arganový mi prestal tiež časom vyhovovať na celú pleť, ale zrejme neskôr tomu ešte dám šancu, keď budem o niečo staršia, okolo očí je ale super. Čo sa celej pleti týka, hlavne si treba dávať pozor na stupeň komedonicity a vyberať si samozrejme olej s tou najnižšou:)

      Vymazat
  5. Ahoj, ja som sa tiež nechala nalákať na tento produkt (je na dosť veľa blogoch). Mám 37 rokov a doteraz som sa bránila takýmto výrobkom. Popravde ani som to nejak veľmi nepotrebovala. Teraz som si povedala, že dobré recenzie, nízka cena a nejaká jednorazová akcia na moju pleť mi predsa nemôže urobiť neplechu. Ale.... skončila som presne ako ty. S vyrážkami, ktoré boli veľké a ktoré nešlo ani vyliečiť. Používala som jednu ampulu na dva dni. Tá jedna ampula bola proste na mňa veľa. Používala som ju iba večer po odlíčení. Tiež som mala ulepený pocit. nedávala som si potom už žiadny krém (mám zmiešanú pleť, resp. mastnejšiu T-zónu). Ráno bola moja pleť jemná. Super pocit. len potom prišli tie vyrážky..... vydržala som to skoro dva týždne a ostali mi ešte dve ampuly. už som viac nepokračovala. Odvtedy sa mi pleť znormalizovala. Ak aj sa mi spraví vyrážka, tak sa mi za 2-3 dni vylieči. S tým sérom sa akoby vôbec neliečila a bola z toho akoby stále otvorená rana (lebo som si ju samozrejme vytlačila). Tú kúru dopoužívam nejak postupne, asi len tak jednorazovo a asi už nebudem ďalie kupovať. samozrejme na vrásky to nemalo nijaký účinok. možno preto, že som nemala nejaké výraznejšie vrásky, tak to neviem posúdiť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmmm...díky moc za názor, protože jsem ráda, že se mnou někdo souhlasí :) Já četla právě jen chválu a přišlo mi až divné, že vlastně já z toho tak nadšením neskáču :D

      Vymazat
  6. Dobrý den, chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti s www.drentner.cz, česká firma, uvažuji o koupi, ale hledám informace zda to není jen podvod :)

    OdpovědětVymazat
  7. Bohužel damy je mi to lito Ale ja mam na tyto kůry jen chválu !🤷🏽‍♀️😀asi to nesedne proste kazdemu .

    OdpovědětVymazat
  8. Baby ako fakt? Este na svete nic nevymysleli co by odstranilo vrasky. Ved uz nebudte take naivne. Si myslite, ze by sa davali celebrity napichavat keby boli na vrasky sera a kremy? Nic nie je a mam to naozaj potvrdene. (chemik + farmaceut) Koza ma taku vrstvu, cez ktoru z vonku nic neprenikne do buniek, ktore ovplyvnuju vrasky. Jedine z vnutra ked uz. Kolagen aspon 10 000 ml denne, taky je u nas na trhu jeden asi iba. Zial to je vsetko co mozete pre seba spravit. Aspon na zatial, kym nieco fakt nevyrobia ak vobec.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky