Vampááájr Mega Long Lashes, řasenka od Dermacolu

Tato řasenka teď objíždí blogy (ne konkrétně tato jedna :D) a věřím, že jste si na ní názor už udělaly :) Takže pokud to ještě snesete, tak názor "nějaké" SpaceSusi na tuto Vampire Mega Long Lashes řasenku, kterou mi podarovalo na testování samo nebe (slečna Monika, která je velmi příjemná osoba ;-)). 

dermacol, řasenka, Vampire řasenka
řasenka Dermacol, Vampire, Mega Lashes
+ stíny Rimmel Glam´Eyes 5 Pan - čtěte tu + jedna dokonalá tužka/fixka na oči, už brzy na blogu ;-)
Plusy: 
- černá :D To by se u černé řasenky neočekávalo, že? :D Tím jsem vlastně jen chtěla říct, že je opravdu velmi pigmentovaná, velmi černá, velmi výrazná a prostě...tak to má být :) Když už řasy, tak pořádně načerněné :)
- brutálně protáhne řasy :) Netušila jsem, že moje krátké řasy mohou vypadat až takto. Až mám pocit, že namaluje i to, co je normálně asi tak světlé, že je to sotva viditelné :) Fakt nechápu, kde jsem to vzala a jsem velmi mile překvapena tím co umí :) 
- obal + aplikátor - mám radši užší řasenky, které padnou do ruky. Mám radši menší kartáčky, které si umí s řasami pohrát. Mám radši jednoduché obaly, než přeplácaniny :)
- cena - 169 Kč/6,49 € je velmi přijatelná :)

Mínusy: 
- odličování - tím, že je velmi černá, jsem měla problém s dokonalým odlíčením. Dokonce se nedařilo ani při použití Dermacol odličovače :D (konkrétně Calming Eye Makeup Remover) I když jsem myslela, že už je veškerá vrstva pryč, tak stačilo stoupnout si do sprchy a nechat si stékat vodu po tváři...a hle, medvídek mýval byl na světě :D
- slepuje, ne extrémně, ale zvlášť při pokusu o vrstvení, fakt slepí :(
- je tak mokrá (i po téměř 14-ti dnech používání), že je lepší nanést na jeden šup řasenku na obě oči - tzn. mojí řečí - aplikátor znovu nezasouvat a nesnažit se o nabrání barvy před nanesením na druhé oko. Potom se fakt neubráníš slepení řas...

Dermacol, řasenka, mega lashes

Efekt: 
Slibuje extrémní délku - splňuje na 100%
Slibuje intenzivní černou barvu - splňuje na 100%
Slibuje svůdný tvar - splňuje na 90%

Koupila bych si jí? 
Ano. Má několik málo nevýhod, ale celkově jsem s ní velmi spokojená. Za mě 8 b. z 10 b. 
Těm z vás, které mají rády plastové kartáčky s krátkými štětinkami, bude určitě vyhovovat :)


Nezapomeňte sledovat fan stránku Dermacolu a odebírat newsletter :)
Tak by jste se dozvěděli, že v e-shopu právě probíhá akce:






Komentáře

  1. Krásné řasy udělá. Monika je super:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Holky, vy mi děláte radost :-D Jsem už slavná všude :-)
      Já jsem tuhle vyměnila za svou oblíbenou Imperiálku. Přesně jak píše Zuzka, ty řasy jsou opravdu bomba. Ale musím se na líčení soustředit, tendenci slepovat má

      Vymazat
  2. mne sa nepáči moc ten výzor rias, aké robí, zároveň sú pekné, ale vyzerajú tak umelo nevem...neviem ako by som to opísala, ale tiež som si to akurát všimla u jednej blogerky ten istý efekt
    BORNtoLIVEmyLIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano? :) Já jsem právě naopak ráda, že úplně vidím, že moje řasy jsou jiné :) Je to až nezvyk, ale možná na tom něco bude..mám pocit, jak když mám umělé řasy :))

      Vymazat
  3. Já jí naprosto miluji! Ale s tím odlíčením máš pravdu, je to poměrně náročné, protože mrška fakt hoodně barví. Ale efekt na řasách je prostě dokonalý:)
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky