NEJ 2013 podle SpaceSusi

Nečekejte, že v tomto článku najdete NEJ(lepší) produkty za tento rok :) Takže nerolujte jen po obrázcích, ale i čtěte. V mém podání je toto článek o NEJ....výrobcích, ale každý je NEJ....v něčem jiném. Však uvidíte :)
Nečekejte ani výrobky, které jsou z e-shopů z jakékoliv tramtárie :) Jsou to hlavně drogérkové výrobky, s kterými se můžete setkat v jakémkoliv městě :) Hold některé věci mě lákají, ale "racio" zhodnotí stav účtu a zasáhne :)

NEJvýhodnější koupě
DM-ka s produkty Balea někdy celkem slušně zaboduje. Netvrdím, že vše co bylo Balea jsem i milovala a vrátila se k tomu, ale některé výrobky překvapí. Tato pěna do koupele s absolutně nádhernou identickou levandulovou vůní (ve které fakt není cítit žádná chemie) stála jen malinko přes 1 €!!! Chápete to? Necelých 40 Kč za 500 ml! Nedivím se, že jsem brala poslední balení.
Hledejte úplně dole v regálu u sprchových gelů. Je tam více vůní, ale tato levandulová je prostě určena na relax :)


NEJvětší mňamka na rty
Balzám na rty z řady Wine Cosmetics, Manufaktura mě dostal svou vůní a chutí. Je příjemný na rtech, jde ho dlouho cítit. Netvrdím hned, že se jedná o NEJ balzám na rty (na to jsem ho ještě málo zkoušela), ale nanáším ho ráda, protože je strašně dobrý :D


NEJvětší stálice v mojí koupelně
Kdo mě sleduje déle, ví, že bojuji s akné. A že tento boj je relativně snesitelný právě díky kosmetice SynCare. Jsem kosmetická bloggerka, takže některé věci v mé koupelně už podruhé nemají své místo, až na ty TOP, které si prostě kupuji stále. Mezi ně patří i Sebunorm krém (denní/noční), který se postará o to, aby se na pleti nic nemnožilo a vyhladí ji. Druhým produktem je Čistící mléko anti-akné, které by podle mě měl použít každý, kdo žije s akné. Nádherně vyčistí pleť, je jemné, bez extrémní parfemace. Pleť je po něm hladká. A hlavně - zamezuje výskytu obrovských červených hrud, které jsem kdysi měla celkem často :-/



NEJroztomilejší obal
Tento rok mě dostal Avon s obaly pro limitovanou vánoční edici. Jo, jsem infantilní, takže jsem si alespoň krém na ruce musela koupit. Tento hydratační s parafínovým voskem a bambuckým máslem není úplně tak špatný, není velmi mastný, takže do práce, kdy se potřebuji natřít a pokračovat v práci (bez čekání na to, až se krém vstřebá), je ideál :) Stál maximálně 1,50 € (45 Kč) :)
Speciální benefit - balení mě prostě rozveselí :) Ale i přesto, není to výrazně dobrý krém...prostě jen roztomilej :)


NEJhorší produkt
A znova Balea. Tentokrát na druhé straně. Tuto pěnu na holení jsem si koupila, protože se mi líbil obal (neříkejte, že vy nevybíráte i podle obalu ;-)) a když jsem měla v minulosti pěnu z Baley, tak jsem byla spokojená - už kvůli ceně :) Tato nebyla velmi drahá, ale znáte taková ta přirovnání "dejte si do dlaně množství produktu o velikosti golfového míčku/vlašského ořechu/hrášku..." No, tak u této pěny by to muselo být množství o velikosti basketbalového míče, abych si s ní dokázala oholit alespoň lýtko! Vůbec nepění (resp. během chvilky se veškerá vrstva pěny ztratí) a dokonce se mi podařilo se i pořezat. WTF?!! Tuto pěnu teda už nikdy nechci vidět :-(


NEJvětší překvapení
Stíny od Dermacolu. Dostala jsem je na testování a byla jsem lehce skeptická. Zdály se mi "moc bílé" na to, aby mi sedly. Nechápala jsem ty zlaté částečky a už vůbec jsem si nedokázala představit co ku**a budu fotit na blog, když budu vypadat jak idiot s bílýma stínama?! Však nikomu bílé nesluší (snad jen těm, kteří nemají soudnost :D). Velmi mile mě překvapily. Ta zlatá tam má opravdu funkci a důvod - najednou vypadají jemně bronzové a k mým hnědým očím se prostě hodí. Na jemné denní líčení jsou ideální a jak vidíte na obrázku, opravdu jsou používané. Mínusem je výdrž, slabých 4-6 hodin :(


NEJvýrobek na zuby
Já tyto kartáčky neznala. Značku Curaprox jsem evidovala a nikdy si nemohla zapamatovat její název. Přišlo mi to strašně složité. A vše strašně předražené. Však na co bych si kupovala kartáček za 100 korun, když můžu za 30? Pak s ní jednou přišel manžel. Chtěla jsem jí taky (ach, já jedináček...co vidím, to chci :D) vyzkoušet. První vyzkoušení a už se jí nevzdám. Nemám v plánu si už nikdy koupit jakýkoliv i "extra super soft" kartáček z drogérky, protože ani ten nejvíc soft nikdy nebyl tak měkoučký a opatrný k mým dásním. A kdo je nezná a je skeptický, tak jen info - i přesto jak jsou měkké, vyčistí velmi dobře :)


NEJdekorativka
Tak přeci jen to trošku o těch TOP bude :) Tyto 3 výrobky mě mile překvapily.

Vampire řasenka od Dermacolu tím, že vytočí a "natuží" řasy tak, že prostě drží celý den. Krásně je prodlouží. Po čase není tak brutálně mokrá, jak se mohlo zpočátku zdát. Má, pro mé krátké řasy, ideální aplikátor. Po čase bych jí dala i 10 b. z 10 b. Moje řasy si s ní rozumí :)

Fix Super Liner od L´Oreál Paris jsem měla v Ladyboxu. Nejdříve jsem otálela s jeho použitím, ale teď - používám ho denně a všechny ostatní tužky na oči jsem nějak zaházela (ne úmyslně, ale prostě zapadly v mém košíku dekorativní kosmetiky někam na dno :D) Je přesný, špička zůstává stále mokrá a hlavně - vydrží od rána do večera - těch 10-12 hodin úplně bez problému :) Zpravidla večer nevidím žádné stíny, ale linky vidím vždy!

A nebyla bych Rimmel agentka, kdybych si neoblíbila i něco od Rimmelu :) Tento Stay Matte make-up mě dostal. Víte, já se lesknu jak prase. Strašně. A tento make-up, konečně má takové složení, že fakt matuje! Předchozí verze Stay Matte si ze mě dělaly prdel - ok, používala jsem je, ale nikdy nematovaly, tak jako tato verze!


A fanfáry na konec - NEJvýrobek roku 2013! Tento antistresový tělový olej s hrozny a limetkou mě dostal :) Jeho hlavní funkcí je hydratace, ale mě se prostě líbí jeho vůně natolik, že bych byla schopná se v něm koupat :) Tento rok jsem zažívala hodně stresů (však už i to plánování svatby byl obrovský stres, nová práce, stěhování,...) a k těmto relaxačním/antistresovým výrobkům mě to táhlo více než předchozí roky. A musím fakt říct, že toto je super! :)






Máte některý z těchto výrobků doma a máte podobné/jiné dojmy? 
Co je pro vás NEJ(horším/lepším/krásnějším/nejpřekvapivějším...) výrobkem tohoto roku? 
Podělte se o tipy ;-)


Komentáře

  1. Ten make-up od Rimmelu mě lákal, kor když byl ten ve slevě a co jsem měla vzorek, tak byl úžasnej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se leskneš, tak není co řešit ;-)

      Vymazat
    2. :D ...hmm, tak potom ti neporadím :D Je dokonalý na lesklou mastnou pleť...ale co vím, tak sedí i jiným druhům pleti, jen se suchou si nerozumí :)

      Vymazat
    3. Tak to nic, tak vyřešeno. Zůstanu u toho svýho, dík :)

      Vymazat
  2. Superní článek! Ta pěna vypadá dobře, balzám na rty taky, kartáčky používáme jen tyto a ten olejíček mám v plánu vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že ten olejíček se ti bude líbit ;-) A ta pěna do koupele je fakt úžasná - když ji zkombinuji se solí do koupele, tak "odpadávám" z té vůně a požitku :) A výhodou toho, že je tak levná - člověk s ní nešetří a pořádně si to užije :)

      Vymazat
  3. Pekný článok, na curaprox kefky tiež nedám dopustiť. :) A ten mejkap Rimmel som chcela, ale keď som skúšala tester zdal sa mi na mňa tmavý a dosť oranžový tak nakoniec som kúpila len bázu s tej istej rady. :P

    OdpovědětVymazat
  4. Ta pěna do koupele vypadá hrozně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tá pena a olejček vypadá dobre :) Curaprox kefky tiež milujem ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tá pena do kúpeľa vypadá super !:) asi si ju pôjdem kúpiť....
    A so SynCare práveže nemám vôbec dobré skúsenosti- na mňa vôbec nezabral :/
    Adrien

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že ta pěna zaujala více lidí, takže je dost možné, že bude vyprodaná :D Asi bych si měla, pro jistotu, jít koupit ještě jednu - teď je dokonce v DM jen za 1,29 € :)) A to vážně? :-(...a já fakt myslela, že když SynCare pomohl mě, tak už musí každému...:(

      Vymazat
  7. hihi, tak spoločné máme asi len tie kefky Curaprox.. Tie milujem už tretím rokom a nevymenila by som ich za nič. Ostatné produkty nepoznám, resp. poznám ale nevyskúšala som ich ešte. Je ale fajn objaviť dobré tipy na kozmetiku :-)

    Prajem pekný večer | Zuzana Stanko | www.sueandcolours.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky