IT´S TIME FOR CHANGE...5-7.týden

No...řekněme si to na rovinu. Myslela jsem, že tento program bude 6-ti týdenní a že během něho dosáhnu alespoň 80-ti % stanovených cílů. Ale V ZIMĚ?! Když je venku tma jak v rohu už kolem čtvrté hodiny? Kdy je člověk nonstop ospalý a jen by polehával a nic nedělal? Kdy má člověk depku z toho, že slunce neviděl x-dnů? Aspoň tak na mě celé toto předvánoční období působilo a fakt jsem nebyla schopná ničeho :D
čaj, pyramidový čaj, Spicy Tea
Potěšila mě objednávka z Martinus.sk, kde mi ke knihám přihodili i tento čaj :)
Věděli jste, že není sypaný ale v pyramidových sáčcích? Já fakt myslela, že bude sypaný :D
Chuťově fajn, snad jen raději do menšího hrnku :)

A takto to se mnou vypadá nyní...

Uklidnila jsem se tím, že jsem se dostala na váhu 52,9 kg, kdy jsem si znovu připadala "extrémně" hubená :D a přestala jsem cvičit. Úplně a vůbec mi to nechybí. 
Dobře, svým způsobem chybí, protože kondičku si člověk musí trošku pěstovat. V ten okamžik mi přišlo, že jsem zase šla do práce minimálně o 5 min. déle a zadýchala se na schodech o mnoho víc :-/ 
Po vánočním obžerství, kdy jsem se fakt nešetřila :D, jsem se dnes ráno probudila a...měla jsem úplně ploché břicho! a váhu 53,2 kg, což je stále standard :)
Zjistila jsem ČÍM BY TO MOHLO BÝT...jednoduše jsem byla 9 dní doma, měla jsem volno a nebyla v mé extrémně stresující práci. A i přesto, že jsem štědrovečerní večeři dala 3x (dobrovolně, poslední nášup jsme si s manželem dali před půlnocí :D) jsem téměř nic nepřibrala! 

Knihy (Jilian Michaels a Tracy) mám stále rozečtené. Plus další k nim - nově i Paul McKenna - Zbavte se stresu. McKenna píše velmi srozumitelně a dává návody jak si zlepšit život. Někomu to bude znít jako totální hovadina, ale ...něco na tom je. Po cvičeních, o kterých píše, jsem si fakt vždy připadala jak vyměněná a hlavně - nabitá energií :)

Vlasy jsem přestala řešit :D A jediné čím jsem je obdarovala byl kartáč s kančími štětinami + umělé "bodlinky". Na Schwarzkopf setkání blogerek jsem se dozvěděla, že právě tato kombinace je ideální na rozčesání dlouhých vlasů :) Hledala jsem na netu a ceny byly závratné (prostě jsem Skrblík a nedám 20 €/550 Kč za hřeben), tak jsem se tohoto "snu" vzdala, ale v DM-drogérii jsem narazila na hřeben, který stál jen 6,99 €!! (190 Kč cca) + k němu byl ještě jeden grátis :) No, neber to a musím fakt konstatovat, že toto moje vlasy ještě nezažily.

Žena a život, časopis Eva, diář 2014
Na rok 2014 mám už dva diáře - mohu si zvolit český z Žena a život nebo slovenský z Evy
...tak zatím nevím :) Líbí se mi oba :)

Manžel mě samozřejmě hned "zabil" hláškou před rodinnou vánoční návštěvou: "To se tě všichni budou ptát, jestli si nedostala kartáč k vánocům. Takto rozčesané vlasy jsem u tebe neviděl." :D  Blbec :))

To je on můj kančí štětináč...už i s vlasy, ehm :D Fakt češe jak divý, určitě doporučuji zajít do DM a koupit tento
kartáč + pěnu do koupele s levandulovou vůní z předchozího postu :D...
...opovažte se jí vykoupit! :-P...v SK teď stojí 1,29 € podle nového letáku! :)


Ostatní cíle tak na půl splněné - není to tak snadné, jak se to mohlo zdát, protože hlavní cíl - dostat se do pohody - se mi podařil právě a jen díky volnu od práce :)

Manufaktura, kosmetika, LG L5
Dárečky zblízka :)

Nejsem ze sebe zklamaná, že jsem všeho nedosáhla...ale tento program prodlužuji na neurčito, protože krátkodobá změna "návyků" nic nemění :) A sem tam vás budu informovat, co dělám pro to, abych byla "happy" :)), nevadí? ;-)

A na závěr mrkněte na video od Google společnosti
- shrnutí roku 2013 a naše vyhledávání na Google.com :)





Komentáře

  1. Asi tě nečtu dost dlouho, abych pochpila vše o cílech, ale docela s tebou soucítím co se týče práce i 3 věčeří.. Závidím sobí svetr (?), jdu se převážit a doufat, že zůstávám pod 70. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ;-) Já se převážila a málem odpadla...ale už s manželem pracujeme na odtučňovačce...teda až na dnešní obžerství, kterým si asi vynahrazujeme předchozích 9 dní intenzivního cvičení...no co už :D...a jj, je se soby :))

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky