It´s Time For Change...3+4. týden :)

Nebudu vás zatěžovat nějakou mojí podzimně-zimní depkou. Tedy tímto "programem změny", kdy mám prostě pocit, že není není tak jak má. Tedy nebudu vás otravovat pravidelně :D A proto dnes shrnutí za poslední 2 týdny :)

...o nákupu těchto "nezbytností" jsem psala tu :)

Kdo četl moje plány na následujících 6 týdnů (s předsevzetím pokračovat v nich...aspoň v některých :)), tak asi očekává, jak to nesplňuji ;-) Buďme realisti, dost lidí těší, že se někomu nedaří dosáhnout to co chce...:)

Taaaaakže...je to se mnou teď takto ...
Stále se snažím o "náznak kondičky" :D Musela bych se asi fakt snažit víc, abych schody k nákupnímu centru (nadchod), kde chodím každý den vyšla bez zadýchání :)) 
ALE...podařilo se mi cvičit 12 dní za sebou (bez přestávky...ano, zase Jillian Michaels, která mi v tomto přijde geniální :)). No sice teď zase 3 dny nic, ale už se váha pohla směrem dolů (z 55,4 na 53,9 :D...och, děkuji za digitální váhu :D) a přeci jen trošku vidím, že svetr, který jsem nosila kdysi už nemám do poloviny zad, ale do pasu :D (...prostě když si člověk obleče něco, co mu kdysi, před 10-ti kily, bylo akorát a najednou je to nějaké ...scvrknuté? :D Určitě to dělá pračka...ehm :D)

Tu kadeřnici asi nedám...nezná někdo v Trenčíně nějakou fakt levnou a dobrou? :D Já jsem skrblík, že prostě 20 a víc euro za ostřihání už velmi dlouhých vlasů nedám :-/ + nechce se mi vláčet po celém městě, tak hledám jen něco v okolí práce/bytu :)

A to ostatní? Ano, čtu (Jillian i Tracyho), ale nemám chuť dočíst. Ne tak, ani, že by to nebylo zajímavé, ale jednoduše proto, že celý den v práci čučím nonstop do PC a večer jsem ráda, když můžu jen tak ležet...a čumět do stropu :D 

...tedy bod č. 10 "dostat se do pohody" je nedosažitelný :(...Můžu být v pohodě o víkendu, kdy jsem úplně jiný člověk, ale jednoduše - práce na zákaznické lince - člověka ubíjí a když to dělá už téměř 3 roky (ve 2 firmách...ale podstata je stejná, omlouvání se a pokora za něco, co pokazil (slušně řečeno:D) někdo jiný ...viz. tento článek), tak to leze na mozek a dělá to z mírumilovných lidí pěkné výbušné človíčky (vidím i na svých kolegyních, které to sice dělají necelý rok, ale nepoznávám je :-o :D)

Hold asi budu muset podnikat jiné plány...ale uvidíme co život přinese :) Zatím mám v plánu pokračovat v tomto "change programu" a myslím, že až na výjimky se mi celkem daří :)



...a co mi zvedlo náladu v posledních dnech? :)

Film "Já, padouch 2" a Mimoňi :D Kdo neviděl, tak doporučuji! Možná ani nemusíte vidět jedničku, protože ta sice nebyla špatná, ale ani zdaleka se nevyrovná dvojce :) A kdo viděl jedničku a nebyl velmi nadšený, tak se nebojte - dvojka je o 150% lepší a jestli se mnou nebudete souhlasit, tak "sežeru kefu" (jak říkají Slováci :D...kefa=kartáč, kdyby něco ;-)). 


Mrkněte na video...moje oblíbená scéna začíná kolem 0:54, při té jsem doslova slzela smíchy, protože mimo jiné zbožňuji film Drž hubu a tato scéna mi ho trošku připomíná :D

Dostalo mě i 24-hodinové video k písničce z Padoucha 2 (Despicable Me 2) - Pharrell Wiliams - Happy :) (mrkejte tu) Poslouchám to už asi hodinku v tahu a fakt musím přiznat, že to zvedá náladu :) 
A čím je tento projekt zajímavý? Podle mě je to dokonalá ukázka propagace songu. Nebojte, je asi každému jasné, že nikdo nevydrží sledovat celou dobu (celých 24 hod.) video, o tom jak lidé (bez rozdílu pohlaví, věku, rasy) tancují stále dokola na ten stejný song...
Líbí se mi ta myšlenka, že pokaždé uvidím na stránce úplně někoho jiného a někteří jsou fakt "happy". Tancují na ulicích, v supermarketu, na železniční/autobusové (?) stanici, kdekoliv. Všude kolem jsou lidé, kteří je sledují a tím je to dokonalé :) Nikdo se nestydí a prostě je "happy" a háže sebou bez nějakých promyšlených póz :) + fakt každý má úsměv na tváři, protože jde vidět, že tím že jsou odvázaní, jsou vlastně tak nějak "happy" :))


Mají se tam prý objevit i známější tváře jako Steve Martin, Jamie Foxx (možná znáte z Divokého Djanga), Jimmy Kimmel a mnoho jiných známenějších/nám neznámých jmen, ale to vše si můžete přečíst přímo na pozitivně naladěné žluté stránce pod záložkou "credits" (vlevo dole) :)
PS...moje oblíbená je ta starší paní z prvního obrázku cca kolem 9,05 ráno :) Fakt jsem se usmívala od ucha k uchu :))

...nákupní terapie v Tescu :)) Růžový svetřík doslova pasuje k laku od Gabriella Salvete. Ano, já to kupuji
nějak naopak...nejdřív lak, pak svetr :D

A nakonec ...potěšila mě 30% sleva na F&F, která probíhala minulý týden :D (kdy jsem si ponakupovala mimo jiné i ponožky s ledním medvědem :D + advéééééént :) Miluji předvánoční atmosféru a v této době mě sníh až tak nesere :D

Pro manžela plánuji vánoční terapii, protože on je nemá velmi v lásce...ale tento rok budeme poprvé spolu sami, takže...nebudu ho šetřit a udeřím naplno :DD

...a snažte se při sledování neusmívat :))

Komentáře

  1. Tak prácu v call - centre nezávidím, ja som to mala ako brigádu na výške a tak viem, o čom hovoríš. Rysuje sa nejaký iný job? Pretože toto je buď na mašlu alebo psychiatra. Krásny svetrík! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že na každém, kdo si projde callcentrem zůstanou následky :D Buď je na všechny a všechno nervózní jak pes (štěká kolem sebe, vře to v něm, vybuchne bez příčiny...) a nebo "zdegeneruje" a je tak zvláštně afektovaný i v běžné mluvě (mluví pomalu, důkladně vyslovuje, přehání s optimismem v hlase, v obchodech říká "dopočutia/naslyšenou"... a tak :D) ...
      ...a já jsem teda ten první případ :D
      Děkuji, stál jen 5,95 € (necelých 180 slovenských) ;-)

      Vymazat
  2. Tak jsi na tom náhodou skvěle! Snad brzy budeš mít i tu pohodu :-)
    PS: Nejen že si kupuju lak a pak oblečení, dokonce jsem si na gymplu koupila nejdřív sponky a teprve potom plesové šaty :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uff...nejsem sama :D Až mi to přišlo divné a manželovi ještě divnější, když jsem vytáhla hned doma lak od Gabriela Salvete a přirovnávala a spokojená si lak a svetr položila na hromádku :)) Patří k sobě :D
      ...no a začít sponkami...ehm, to si jiný extrémista :D Ale dokážu se do toho vcítit - když musíš, tak musíš :D

      Vymazat
  3. S tím songem je to fakt super, to by měli promítat povinně po celé ČR jako antidepresivum :-)

    Stylová Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tak :) Já si jí teď povinně ordinuji několikrát za den :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky