Víkendová lítačka po nákupním centru...

Nechápu proč lidi chodí o víkendu do nákupních center. Už vůbec nechápu proč tam chodí celé rodiny (děti, rodiče, prarodiče...když zvládají tak i praprarodiče :D) a tráví takto víkend. Není příjemnější vypadnout celá rodina někam do přírody? Třeba teď na houby? Nebo se jít podívat někam za kulturou? Nebo radši sedět doma a hrát třeba nějaké hry? Není to někdy i levnější, než jen tak bloumat po nákupním centru a odrážet útoky dětí, které si tam vždy najdou něco co prostě "MUST HAVE" a hází se od jedu na zem?

Nesnáším to kvůli tomu, že když už vyběhnu do nákupního centra já, tak tam vůbec není klid :D A já ho mám ráda :)
Není kam se pohnout, aby člověk nenarážel a nezakopával o kohokoliv. Už kolikrát se mi stalo, že jsem se prudce otočila a tak tak, že jsem kolenem nesepálila cizí dítě :D
Vybírací etika taky nikomu nic neříká! Člověk jde kolem nějakého trička, které se mu celkem zalíbí, vytáhne ho ze stojanu, prohlíží si ho, hledá cenu. Pak zvažuju a říkám si, že projdu celý shop a vrátím se. A kur*a, já se vrátím a tričko nikde! Už kolikrát se mi stalo, že jsem na to tričko (nebo cokoliv) upozornila tím, že jsem ho vytáhla a radary všech nakupujících s podobným vkusem se vytunily tak, že jsem jen odešla od dané věci a ony už s ním utíkají do kabinky, v horším případě ke kase. Většinou je tam moje S/M velikost jen v jednom vyhotovení, takže akorát tak setřu :-/ ...a přitom JÁ HO VIDĚLA PRVNÍ!

Jsem pak akorát zhnusená a nasraná a zpravidla si nic nekoupím :D

Tento víkend jsem vytáhla manžela na jedny takové nákupy, kdy jsem odcházela s omlácenýma loktama, ale výýýýjimečně i s nějakým tím nákupním úlovkem :)

balzám na rty, sůl do koupele, kosmetika Manufaktura
Sůl do koupele po slevě cca 4,5 €
Balzám po slevě cca 3,5 €
Hrnky po slevě cca 2,5  a 4 € :)
Absolutně první "orgáč" jsem dostala po vstupu do nákupního centra Laugaricio v Trenčíně, když jsem zjistila, že je tam nový shop - MANUFAKTURA!! (možná je tam už dlouho, ale já fakt radši trávím víkend jinak...+ musím se tam třepat městskou hromadnou dopravou a to fakt nemusím :D) Hned jsem slovně navigovala manžela k občerstvovacímu prostoru (= odkládací místo pro manžely/partnery...vedle dětského koutku...má to logiku :D) a oznámila mu, ať si dá pivo a čeká :D
Na značku Manufaktura si dělám zálusk už delší dobu, ale v některých bio obchodech je zbytečně předražená. Ok, ani tuto nebyla tak úplně "v mých obvyklých cenách", ale stále lepší jak jinde...a manžel odcházel se slovy: "Tak si hlavně něco kup! Nechám ti tu kreditku?" To se neodmítá :D

Na to jak je obchodík malý, tak jsem tam přebírala jak po nebohém (omlouvám se za černý humor, ale u nás se to tak říká). Nevěděla jsem co dříve a kreditka se na mě jen tak smála :)
Nakonec jsem si vzala "jen" sůl do koupele s vůní levandule. To je způsobené asi mojí úchylkou na levandulovou barvu...prostě jsem to musela doplnit relaxační solí :)
Zaujal mě i balzám na rty s hroznovým olejem a bambuckým máslem (nejdříve jsem napsala "bambusové máslo" :D :D) a protože jsem nejen knihomol, ale zároveň i čajíčkář, tak dva hrnky, protože jsou absolutně úžasné :)
Prodavačka mi dokonce přihodila 2 vzorky + slevu 10% na kartu Sphere :) Asi tušila, že jsem potencionální závislák a že se tam budu častěji vracet...a taky, že budu :)

recenze, C&A, oblečení, teplé pyžamo, pletený svetr
C&A - teplé pyžamko, ideální na chladné zimní večery při knize a čaji :) 9 €
Velmi teplý svetr, který potřebuji do strašně studeného kanclu v strašně staré budově
s původními okny :) 13 € - C&A
Btw. kartu Sphere vám vydají v kterémkoliv partnerském obchodu a pokud je tam normální prodavač/-ka, tak vám nabídnout rychlou registraci a kartu hned odevzdají + použijí na aktuální nákup odpovídající slevu. 
Takto se dá potom ušetřit např. v obchodě: Manufaktura (!! :D), Panta Rhei (!!!!!), Fann parfumérie, Reserved, Bushman aj. shopech, řádově od 5-15 % z nákupu a to už se vyplatí :)
Více info tu: http://www.sphere.sk/


Vše probíhalo potom už celkem poklidně...poběhala jsem několik obchodů jako Jysk, Kik, C&A, Gate, Kenvelo...a finišovali jsme v Tescu :) 

Kenvelo, recenze
Tuto vybral a sponzoroval manžel...jen se mi smál, že S velikost už teda určitě nedám...
...ani jsem jí nezapnula, jen tak mimochodem :D Kenvelo
Tesco, nákupy, Kik, adventní věnec, vánoční výzdoba
Chystáme se na první společné a samostatné Vánoce s manželem :)
Adventní věnec z Tesca za 8,99 € Sice více € než jsem ochotná dát, ale je zatím výběr a tento mě okouzlil :)
Hrnek Tesco - více motivů (ještě si dělám zálusk na ten s tučňákem...ale psst, ať to neví manžel :D) 0,79 €
Vánoční stuha - tu dávám kolem svíček, které mám v neutrálních barvách v obýváku celoročně, jen
na nich obměňuji stuhy podle ročního období :) 1 €, Kik :)
A pro ty, které nečetly můj dnešní post na fan stránce, tak jen rozhovor s manželem...

Manžel: Ten šampón, co sis koupila, to je ten co ti pomáhal? (konkrétně myslel Kapyderm - recenze tu)
Já: Ne, to je jiný... (trošku v rozpacích)
Manžel: A proč si kupuješ jiný, když víš, že ti tamten pomáhal?
Já: ...ve velkých rozpacích nevěděla co pořádně říct...
Manžel: Ty si radši hlavu rozškrábeš, jen abys mohla napsat recenzi na jiný produkt od jiné značky, co? ...

V ten okamžik jsem akorát pila a vše mi málem vyletělo nosem ...:D Obdivuhodné jak mě zná :))









Komentáře

  1. ten Manufaktuří vinný balzám na rty je úžasný, půjčovala jsem si kámoščin v největší nouzi a když jsem pak sehnala svůj, nedbale jsem sáhla po meruňkové verzi a vůbec to není ono! hrníček s jelenem mě uchvátil, doufám, že vedou i v českých Tesco :D a nápad se svíčkama je velmi geniální a úsporný :DD rozhovor s manželem pobavil, tvoje články vždy :D

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mi zajiskřilo v očích, když jsem zjistila, že je u nás nově Manufaktura. Nakonec jsem si nic nekoupila, ale líbily se mi puntíkaté hrníčky, pivní kosmetika a dětská kosmetika s Krtečkem :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky