Osvěžující sprchový gel Swedish Spa, Oriflame

S kosmetikou Oriflame nemám mnoho zkušeností. Asi to bude tím, že téměř nikdo v mém okolí tuto kosmetiku nenabízí (nevnucuje katalog do ruky). Donedávna jsem brala Oriflame jako podřadnou značku, protože obaly vypadaly jak z roku raz dva :D 
O to více jsem byla překvapená, když jsem po několika měsících "odříkání" viděla katalog této společnosti a zjistila, že se celkem hodně vylepšil...jak nabídkou produktů, tak designem katalogu a produktů. Normálně jsem začínala mít z Oriflame výrobků pocit "must have" a to už je co říct :)

sprchový gel recenze, recenze, Oriflame

Na spolupráci mě oslovila paní Sylva, která se věnuje právě Oriflame kosmetice a obdržela jsem tento sprchový gel z řady Swedish Spa. A protože už ho používám více jak týden, tak konstatuji...

Plusy: 
- překvapivě bohatě pění - stačí malinké množství a poumývám bez problémů celé tělo :) Při menší velikosti (200 ml) je to plus, protože pomaleji ubývá :)
- příjemně voní...až tak, že by to člověka nabudilo :) Takže na ranní sprchu ideál a nebo na večerní "probuzení" po dlouhém dni v práci :)
- vůně vydrží na těle déle než u jiných sprcháčů...netvrdím, že jí ucítím i po x-hodinách od sprchy, ale neztratí se hned po osušení ručníkem, jak to bývá v jiných případech :D
- perličky se na těle rozpustí a i když jsem se bála, že budou "drhnout", tak se nejedná o nějaký peelingový efekt...takže opálení zůstává :))
- husté složení....které zaručí, že přes uzávěr "vyprdne" na žínku/rukou jen malé množství, které dostatečně stačí na celé tělo :)
- nevysušuje...Posuzuji podle toho, že když se náááááhodou nenatřu na noc krémem (po umytí tímto sprcháčem), tak se normálně vyspím...žádné šuchání o postel a pocit vysušené pokožky :) I když na natírací rutinu jsem si už celkem zvykla.

Gel obsahuje zjemňující komplex HydraCare+, čistící mátu, zvláčňující jojobu a olej z hroznových zrníček.

sprchový gel, Oriflame, recenze

Mínusy: 
- cena. Na Oriflame je dost vysoká - cca 7 € v "plné výši", ale v katalogu řekněme kolem 4 €/100 Kč. 
- balení 200 ml. Co je dobré, mohlo by být ve stejné ceně ve větším množství...:D Ale to asi neprojde, co? :D

Efekt: 
Slibuje hydrataci. U mě splňuje cca na 70-85 %. Není úplně dokonalý, ale rozhodně to lepší co jsem zažila co se týče sprcháčů :) Trošku mě odrazuje cena, ale když se vymákne dobrá akce, tak to stojí za zvážení :)
Musím zkonstatovat, že oproti tomu "levnému" z řady Discover (recenze tu) je neporovnatelný. Mnohem, mnohem lepší a tímto produktem mě Oriflame příjemně překvapil :)

Koupila bych si ho? 
Ano...pokud bude dobrá akce v katalogu :) Za plnou cenu ne...



Už jste vyzkoušeli tuto řadu od Oriflame? Máte podobné dojmy?
Nebo naopak nepoužíváte Oriflame/tuto řadu vůbec? Proč? 



Doporučuji mrknout i na popis u výrobku - ukázka:

Osvěžující sprchový gel Swedish Spa 21876 byl v roce 2012 prvním pěnivým kosmetickým výrobkem na světě, který byl vyrobený z palmového oleje s certifikátem RSPO.
Palmový olej a olej z palmových jader jsou jedlé rostlinné oleje, bohaté na nasycené tuky, získávané buď z drti oplodí či jader palmy olejné (jde o africkou palmu Elaeis guineensis)....(více tu)

Komentáře

  1. Na různé přípravky z řady Swedish Spa jsem si dělala zálusk docela dlouho, moc se mi líbily třeba ty pleťové peelingy, ale ta cena mě většinou docela odradila, na to, že je to taková průměrná kvalita, je to dražší, než většina lepších produktů v drogerii. Proto radši sáhnu po Neutrogeně za lepší cenu a mám zajištěný super výsledek, než utrácet za něco, co vlastně nemusí být vůbec nic extra. Jediné, co jsem si z Oriflame občas objednala byly pleťové krémy a to jen když byly zrovna ve slevě, nebo mě opravdu zaujala kombinace složení:)
    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  2. Ja stále nemôžem prísť na "chuť" týmto Avon a Oriflame výrobkom....Holt, som verná Balea sprcháčom a asi aj do smrti budem ak neprestanu vyrábať neustále nové limitky ktoré voňaju vždy úúúúúžasne :D
    Adrien

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky