Hydratační pleťový krém Aqua Youth, Anew by Avon

Ano, já vím. V minulosti jsem psala "lehce" naštvaný článek o tom, jak jsem s Avonem skončila (článek tu). No...tak ne tak úplně, protože některé výrobky prostě stále můžu :)
Škoda jen, že to jsou zpravidla ty dražší...
Jeden takový vám představím dnes.


Plusy: 
- krém má jemnou parfemaci - je to strašně příjemná vůně, nic mi však nepřipomíná, takže nemám k čemu přirovnat :)
- lehké gelové složení - báječně rychle se roztírá a hned po nanesení má člověk pocit, že pleť je vyživená a nenormálně hladká :)
- pocit hladkosti/hydratace vydrží po celý den - to vám garantuji!
- je vhodný i pro citlivou pleť, pro ženy 20+

Mínusy:
- před nanesením make-upu nebo BB krému musíš chviličku počkat - nevpíjí se tak rychle do pokožky jako jiné krémy...
- relativně vyšší cena - cca od 12 €/250 Kč...ale co jsem se dívala na googlu, tak ceny se sakra liší...


Efekt: 
Slibuje hydrataci a tento slib plní na 110 %. Po dovolené u moře mám vždy totálně dehydratovanou pleť, která doslova volá SOS po vodě - s tímto krémem jsem jí dostala do normálu během pár dní.
I přesto, že moje pleť je hlavně mastná/problematická, tak tento krém mi žádnou hrůzu na pleti nevytváří. Rozhodně mě nemastí, jak by se mohlo někomu zdát - slyšela jsem předsudky, že na mastnou pleť prostě jen krémy, které ji vysuší, což je obrovský omyl.
Po celý rok na něm nejsem závislá - přeci jen moje pleť tu doplňkovou anti-akné starostlivost potřebuje - ale v tomto "po-dovolené" období a potom v zimě - ideál :)

Koupila bych si ho znovu? 
Rozhodně ano :)

10 b. z 10 b. 



Znáte tento krém? Používáte a jste (ne)spokojené? 
Podělte se o zkušenosti v komentářích...

PS: od Avonu mám ještě jeden absolutně úžasný výrobek...brzy se s vámi o něj podělím :)

Komentáře

  1. krásný nový design blogu, ty barvy! úžasné :)
    krém by mě lákal, ale 250,- se mi na věc od Avonu zdá opravdu moc. navíc mě teď naštvali, když jsem si chtěla koupit kelímek na suché rty, lokty a nehtovou kůžičku s vůní broskve (<3) a už ho nedělají! grrr :D to jim neodpustím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě to nějak doladím, ale díky ;-)
      Je to opravdu na Avon dost, ale tato Anew série se tak nějak vymyká standardům výrobků od Avonu...a ještě i Planet Spa - jsou dražší, ale když už nic jiného, tak do těchto se vyplatí investovat (nebo počkat na dobrou akci :D)...a mě tak taky už pár věcí zrušili :-/ :DD

      Vymazat
  2. Moc se mi líbí nový design!:)))
    Jinak ten krém vypadá dobře!

    OdpovědětVymazat
  3. Určite pekne vonia!!! :) takéto veci od avonu vždy pekne voňaju...ale ja nemám moc dobré skusenosti s krémami na tvár od nich :/ vždy sa nejak vyhádžem.....
    Adrien

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já s těma "levnějšíma" od Avonu taky nemám velmi dobré zkušenosti...ale tento jsem vyzkoušela, protože mě zaujal tím účinkem, měla jsem asi tehdá zrovna rozhazovací náladu, že jsem ho objednala a nelituju ...a díky bohu, moje pleť na něj reaguje skvěle :)

      Vymazat
  4. Už som rozmýšľala, že vyskúšam niečo z tejto rady, ale nebola som si istá či sú Avoňácke krémy tak dobré, že by stáli za tú cenu.. Nuž, som rada, že si spokojná a možno ho raz aj ja vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levnější krém od Avonu jsem taky měla a ten teda nebyl nic moc...ale tento (i přesto, že jsem se bála za něj dát tolik peněz...přeci jen jsem skrblík :D) fakt stojí za to a jsem s ním hodně spokojená :)

      Vymazat
  5. Dehydratovaná pleť potřebuje hlavně spousty vody vnitřně. Ačkoliv krém který zabrání ztrátě vody je fajn, nestačí se jen namazat. Je třeba mít na paměti že krém žádnou vodu pleti nedodá, to je pouhý marketingový tah :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jinak dle mého jsou krémy z Avonu vhodné jen jako dárek pro nepřítele :-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky