Tělový olej Smooth Oil, Nivea

Všichni v poslední době ochkají nad oleji. Prý je to dobré na vše, od pleti, přes vlasy po špičky nehtů na nohách. Tak jsem si taky pár olejů pořídila a tento tělový olej Smooth Oil od Nivey je jeden z nich.


Plusy: 
- dokonalá hydratace
- nemastné složení, i když zase natřít se a jít se fakt nedá...přece jen to je olej :) Ale překvapivě, nemastí oblečení, ale pro klid svědomí je dobré se natřít a chvilku počkat, než se oblečeš...S tím souvisí, že se rychle vstřebává, i když je to samozřejmě přímo úměrné tomu, kolik toho na sebe "vyleješ" :))
- nádherná vůně, která vydrží hodně dlouho - doslova celé pyžamo je jí nesáklé :)

Mínusy: 
- uzávěr - díky bohu, že už to někdo pochopil a na novějších baleních tohoto tělového oleje je úplně jiný uzávěr. Toto je normálně vražda. Myslím, že se nenajde člověk, který by to uzavřel "dobře" (tak aby to zaklaplo přesně "jak od výrobce") na první pokus. Ani David Cooperfield by to prostě nedal. Kolik nervů mě to stálo. A kolik vulgarismů, když napůl mastnýma rukama jsem se snažila, aby závit zapadl. Uff...
- aplikace. Prostě to teče. Všude kolem. Mezi prsty to šikovně projede. Olej je všude :D

Efekt: 
Opravdu zanechává pokožku jemnou a vyživenou. Je dobré ho nanést hned po osprchování, kdy je pokožka ještě vlhká, pak má větší účinek. Osvědčil se mi po holení nohou, krásně vyhladí a zklidní pokožku.

Koupila bych si ho znovu?
Zkusila bych se porozhlédnout po "kvalitnějším" výrobku. Za olejové složení jsem, ale myslím, že bych dokázala objevit něco více extra :)


























7 b. z 10 b. 


Komentáře

  1. Ja mám aktuálne obdobie, že som celá zbláznená do olejov. Používam ich na vlasy, do kúpeľa, do sprchy, na tvár, na telo:))Tento olejček od Nivei som už skúšala a bola som spokojná,len si nepamätám na to uzatváranie:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď o olejích taky hodně četla. Je jich strašně moc a líbí se mi, že mají široké použití. Fascinuje mě, že jsou i na akné...člověk by neřekl, že mastná pokožka může potřebovat ještě více promastit :D A toto zavírání je fakt na facku. S mastnýma rukama nadlidský výkon :D

      Vymazat
    2. No veď presne aj ja mám zmiešanú pokožku a dlho som všetkým tým vychvaľovačkám olejov odolávala, až kým som sa naozaj sama nepresvedčila, že po použití oleja na tvár, pleť naozaj nemusí ostať mastná. Čo ma fakt prekvapilo.

      Vymazat
  2. Mám ho tiež a jeho efekt je fakt super :) Ale zase to isté dokáže kokosový olej ktorý v sebe nemá plno chémie, takže používam radšej ten. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky