Pozdě ale přece...červnový Senzabox + Senzabox Hero

Objednala jsem si ho na konci června. V době, kdy už ho asi všichni i měli doma...prostě proto, že mi přišla nabídka, abych si koupila i pánský Senzabox Hero za zvýhodněnou cenu. No neber to :)...zvlášť, když jsem si vyhledala co je v tom pánském a zdálo se mi to dost dobré, za tu cenu.

To co bylo v červnovém Senzaboxu (pro ženy) jsem cíleně nehledala. Mám ráda překvapení :)

Tím, že se spojil nyní Senzabox a Ladybox, byla moje objednávka vyřízena o něco déle a boxy se mi dostaly do rukou až dnes.

Takže obrázkový průvodce je tu...








Zhodnocení Hero-boxu: 
Myslím, že se "pochlapili". Sice si nedovedu představit, co by bylo v další možné verzi Hero boxu, ale tento měl překvapivě dost nadupaný obsah. Nová Rexona (třeba zrovna JEMU bude působit, když mě ne...:)), balzám po holení Yves Rocher jsou v plné velikosti. Už to "zaplatilo" celý box a to nemluvím o cestovním balení Dove sprcháče (už vím, že MU to sbalím na svatební cestu), o gelu na holení od Vichy (50 ml...i tak celkem velké balení) a o výrobku, který jsem chtěla už dávno zkusit :D Tedy Antiac Acne Spray od firmy Salcura. I 15 ml potěší a aspoň si to můžu vyzkoušet v menším, než kupovat obrovské balení :)
Vzorek šampónu s námi taky poputuje na svatební cestu, takže za mě je to obsah na jedničku. 
Za mého chlapa na jedničku s hvězdičkou :)

Kradu si ten spray na akné...to prostě musím zrecenzovat :D
















Zhodnocení červnového Senzaboxu (a posledního...)
Sprcháč mě dost potěšil. Už dávno jsem chtěla značku L´Occitane vyzkoušet. Takže konečně mám možnost. Lak na nehty celkem fajn, ale myslím, že to už na mě není. Tím pravděpodobně někoho obdaruji (možná vás...chystám giveaway;-)). Tvářenka mě dost potěšila a vypadá celkem luxusně a v normální barvě. Chválím!
Když jsem viděla, že jsem mohla dostat krém na ruce, tak jsem se trošku zarazila nad mýdlem, ale budiž. Jen ten krém bych tam fakt viděla radši :) Tužka na oči v odstínu PURPLE je dokonalá. Už se těším na vyzkoušení a i moje pleť si přišla na své - stick proti akné na den a noc - to je snad sen! :) I přesto, že už je to s mojí pletí lepší, tak mě potěší každá možná vychytávka, která by mi snad život s mojí pletí ještě zpříjemnila :))

Takže jednoduše - mnohem lepší jak květnový Senzabox (článek tu), protože je tu více toho, co využiju. A jsou to fakt značky, s kterými se jen tak nepotkám.

Nový červencový box bude s názvem JUST MARRIED, kdy se spojil Senza a Ladybox v jeden. 
No a hádejte kdo si ho objednal?
...jednoduchá odpověď, že ano? ...:D

PS: ...tentokrát nic nechybělo...jupí :D

Komentáře

  1. Ahoj prosímtě chtěla bych také objednát ten senza box pro muže-ale nevím kde na netu nemohu najít děkuji za radu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, bohužel to byla limitovaná edice. Senzabox už přebral Ladybox, takže jedině zkusit na stránkách ladybox.cz jestli zase nějaká "chlapská" verze nebude :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky