Podkladovka Eye Shadow Base, Dermacol

Na tuto vychytávku jsem se fakt těšila.
Jsou prostě příležitosti, kdy podkladovka pod oční stíny je nezbytnost - svatby, plesy, zábavy, diskotéky a já nevím co ještě :)
Kdysi jsem zkoušela podkladovku pod oční stíny, která vydržela...tak dlouho, že mám možná trošku zkreslený pohled na to, jak dlouho mají stíny vypadat pěkně...
Ale tak pojďme na to :)

Plusy:
- minimální množství, které musíš použít - stačí fakt jen ďublík na prst a potřeš s ním obě víčka bez problémů - kdo měl už jinou podkladovku od Dermacolu, tak může očekávat podobný pocit - víčko se stane vyhlazeným, báze jen tak klouže :) (silikónové složení) Potom balení 7,5 ml není až tak malé, jak by se na první pohled mohlo zdát :)
- nedráždí oči - já si na tyto věci musím dávat bacha, sem tam se "něco" (nějaká ta reakce - v lepším případě slzení) natrefí, ale tuto jsem vůbec necítila - uff :D
- zvýrazňuje barvu očních stínů - na to možná trošičku bacha u denního make-upu - stín, který nevypadá až tak tmavý, se hodně tmavým stane :) Na večer, ale "no problemo" :)
- cena 99 Kč/3,79 €
Po 8-mi hodinách tužka a stíny nejsou téměř viditelné (vlevo) - napravo (s bází) je alespoň stále tužka
a stíny byly taky viditelnější, ale stále to není ten výsledek, který jsem očekávala ...

Mínusy:
- výdrž není tak 100%-ní jak jsem si představovala. Očekávala jsem něco, co si nanesu řekněme o 19-té hodině. Co vydrží do čtyř do rána. A kdybych náhodou na tom byla tak špatně, že bych se neodmalovala :D, že to i po probuzení stále bude na víčkách...a ono ne :D (v minulosti jsem použila podkladovku Mary Kay, která přesně toto splnila...na druhý den - ano, neodlíčila jsem se :-X - jsem měla stíny jako čerstvě namalované)


Efekt:
Celkem přijatelný. Když potřebuješ mít dokonalý make-up, tak je super - za tu cenu není co řešit :) Vydrží několik hodin a prodlouží "trvanlivost" dokonalosti (= líčení).
Nečekejme ale zázraky - celý den na svatbě by tato báze nevydržela.
Výdrž (než jde vidět slučování na víčku/ztrácení intenzity stínů) cca 7 hodin. Víc ani ťuk.
Takže trošičku zklamání - v práci jsem 8,5 hod. + půl hodinka cesta ráno, půl odpoledne = cca 9,5 hod. a přijdu domů a stíny jsou ...v čudu (i když stále o 30% lepší než bez báze)

Koupila bych si tento výrobek znovu? 
Ne.
(pozn. dostala jsem ho v rámci spolupráce s Dermacol zadarmo, 
spotřebuji jí, ale kupovat znovu si jí nebudu)

Dejme tomu, že 4 b. z 10 b.
Škoda té "výdrže" :(
Pro mě velké zklamání :(



Komentáře

  1. ty kokos, tak to je dobre na prd, mne pupa tiene bez bazy vydrzia do druheho dňa, že môžem s nimi pobehovať aj další den, ked pridem domov v zlom stave...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak - fotky mluví za vše :(...a přesně - Mary Kay držely jak kdybych je měla úplně čerstvě namalované i pro prohýřené noci, několika hodinovém spánku (komatu :D)...a tyto nepřežily ani pracovní den :(

      Vymazat
  2. odporúčam bázu od ELF - tá mi vydržala až tak dlho, ako som nechcela :-D http://mycosmetictests.blogspot.sk/2012/10/eyelid-primer-elf.html , príp. teraz skúšam tú od Avonu, tak som zvedavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom "Elfovi" jsem už slyšela - asi vyzkouším, prý i ten Avon je celkem fajn...ale já opravdu čekala více od této :( Jsem úplně rozčarovaná :((

      Vymazat
  3. moc pěkná dokumentace, zrovna nedávno jsem na ni koukala, že se mi bude hodit, ale asi se podívám po něčem jiném :).

    a zvu tě na svou GA
    http://silvie-art.blogspot.cz/2013/06/tak-je-to-tady.html#more

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si jí chtěla koupit ale tak asi ne no...)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ono už to foto po 4hodinách stojí zaprd, natož to poslední. Asi jako kromě zvýraznění barvy to žádný jiný efekt nemá. Už jsem se po ní taky dívala (protože podkladovky pod make-up mi od nich sedí), ale díky bohu, že jsem ji nekoupila. Teda zlatý elf za 30 kaček, s tím se mi stíny nehnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To foto po 4 hodinách je za jiného světla - celkem se mi zdálo, že v tu chvíli to oko s podkladovkou bylo celkem fajn, ale pak ten "výkon" klesal, bohužel :( Ale zase podkladovku pod make-up od Dermacolu zbožňuju :))

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky