Matt Black - černá matná tužka na oči, Dermacol

Před pár týdny jsem psala o jedné z tužek od Dermacolu - konkrétně o Mettalic Black (recenze zde) a recenze to byla pochvalná :)
Dnes o druhé tužce se zebřím vzorem, kterou vlastím - Matt Black.

Dnes o té hubenější :) - ta dole - Matt Black :)

Plusy: 
- praktické balení - vysouvací, vysuneš kolik potřebuješ. Tím je lehká a můžeš jí s sebou tahat kdekoliv a vejde se do jakékoliv kabelky :)
- pokud ti nevadí "kůly", tak zvládneš linku širší i s neořezanou tužkou :) - tj. kašlat na ořezání - dá se to i tak :D
- pěkně kreslí - i když není to jedním tahem (až tak neklouže), ale ještě to není trápení, takže pohodička :D
- výdrž - celý den bez problémů - došlo maximálně k mírnému "zúžení" (ztracení se) linky, ale nebylo to až tak hrozné a po celém dni byla linka na víčku stále vidět - to se často u "drogérkových"/katalogových tužek nestává :)
- příjemná cena - 99 Kč/3,79 €


Mínusy: 
- přijde mi, že když je tužka vysouvací, tak je jí tam méně (však ona je jenom v té vrchní části) - takže se bojím, že mi tak dlouho nevydrží :( Na druhou stranu - tím, že se klasicky neořezává, nezlomí se jen tak...takže to možná někdy vyjde na stejno :)
- rozmazlenost - přeci jen, kdybych jí chtěla (a že jsem potom chtěla! :D) ořezat, tak jsem hledala starší ořezávátko z jiné tužky, abych jí vůbec nějak zaostřila - takže toto mi u této tužky trošku chybí, protože např. Rimmel toto řešené má a v dolní části je samostatné oddělitelné ořezávátko :)

Efekt: 
Po jedné vrstvě drží víceméně celý den. Ale když si dáš dvě vrstvy, tak drží jak přibitá :) Stačí namalovat první vrstvu a (když mám čas) nechat zaschnout - potom nanést druhou (trefit se :D) a fakt drží.
Nerozmazává se - a to jako vůbec. 
Je opravdu voděodolná - případných slz štěstí (! jiné se nepřipouští! :)) se nemusíš obávat :)

Přeci jen je to stále "jen" tužka a k těm jsem mírně skeptická, protože tužku používám každý jeden den (někdy kašlu na stíny, ale tužku a řasenku si dám vždy). 
Z toho důvodu (a protože Mettalic Black mi vyhovovala více a té jsem dala 8 b.) dávám 7 b. z 10 b. 


Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky