Omlazující a zmatňující noční krém Lift & Matt, Dermacol

Jo, jo...už mi není 20. Už ani 25. Už je mi téměř 28 a tím se pomaličku posouvám k hranici, kdy mohu začít používat protivráskavějící krémy a jiné "anti-age" serepetičky. Samozřejmě s mírou...ale kategorie 30+ se nezadržitelně blíží :-/
Možná i proto jsem se dala na zkoušení krému Lift & Matt od Dermacolu. Kdo o něm zatím neslyšel, tak ve zkratce - má vytvořit aspoň o trošku mladší tvář a zmatnit jí. Takže redukuje vrásky, zvyšuje pevnost a pružnost pleti a regeneruje jí právě během noci. Pro mě bylo nejdůležitější - redukuje velikost pórů a lesk pleti (!!!) + snižuje mazotvorbu.

Zní to pěkně, ale co myslíte - pomohl?



Plusy: 
- velmi příjemné složení, které se rychle roztírá a ještě rychleji vstřebává - tak to mám ráda, protože mě nebaví krémy, které je nutné zdlouhavě vtírat do pleti :)
- měla jsem trošku "napínací" pocit na tváři - ale možná sugesce? :D
- po cca 3 týdnech pravidelného používání jsem si všimla, že póry byly přeci jen o trošičku menší (jupí! ...vždy si vzpomenu na jeden seriál z puberty, kde hlavní hrdinka říkala, že má póry jak talíře...tak já mám aspoň pizza talíře v porovnání s tím, jakou měla ona pěknou pleť...nebo to aspoň vypadalo :D)
- opravdu zredukoval lesk pleti! HALLELUJAH!! Já už fakt myslela, že v tomto mi nic a nikdo nepomůže - netvrdím, že to bylo na 100%, to určitě ne, ale alespoň jsem se tak snesitelně leskla během dne :D - moje subjektivní % ohodnocení je: snížení lesku pleti o 45-50% (= to už je ta úroveň, kdy se lesknu jak normální lidi :D)
- cena - příjemných a přijatelných 199 Kč (7,69 €)



Mínusy: 
- zdá se mi, že je to celkem malé balení - sice je to 50 ml, ale jak je to v tubě tak mi toho (nevím proč) přijde méně - asi bych uvítala klasický kelímek :)
- co se týče omezení tvorby kožního mazu, tak tam jsem trošku na pochybách...zde jsem si výrazného účinku nevšimla (pro pravidelné čtenářky - po dobu testování jsem přestala po večerech používat Sebunorm od SynCare...pleť se malinko zhoršila...ale zase se méně lesknu :D) K mírnému zhoršení ale mohlo dojít prostě jen tím, že jsem přestala s jednou kosmetikou a začala testovat jiné produkty...a pleť jsem zmátla :)

Efekt: 
Co slíbil, to na 85% splnil. Možná tím, že mi ještě není 30+ jsem si extrémních změn na tváři nevšimla. Cením si ale toho, že je velmi lehký, nezanáší póry, neobsahuje parabeny a silikony. Naopak obsahuje extrakty z mořských řas. 
Je vhodný pro normální, smíšenou a mastnou pleť.
Mě pomohl na lesk pleti dostatečně a jsem ještě zvědavá co ukáží další dny - lesk pleti mě totiž trápí už velice dlouho a někdy mi to je až nepříjemné, když jsem na fotce-videu a jediná se lesknu jak diskokoule :( S blížící se svatbou řeším otázku lesku pleti ještě intenzivněji, tak snad budu s tímto krémem úspěšná :)

Dávám mu 8 b. z 10 b. 



Informace naleznete přímo na webu dermacol.cz - http://www.dermacol.cz/pece-o-plet/typ-produktu/no/lift-matt-night-cream


A jak řešíte lesk pleti vy? Máte nějaké podařené výrobky, které vám ho zredukovaly? Pochlubte se se svými názory! :)



AKTUALIZACE PO SPOTŘEBOVÁNÍ - po čase mé pleti až tak nevyhovoval a bohužel musím konstatovat, že momentálně bych opravila hodnocení na zhruba 4 b. z 10 b. Ano, lesk redukoval, ale časem jsem měla pocit "silikonové" masky na pleti :( 

Komentáře

  1. Já zase mám vcelku dobré zkušenosti s Dermacol ACNECLEAR MOISTURISING GEL-CREAM, je lehký a také nezanáší póry. Obsahuje Zincidone®, který má regulovat tvorbu kožního mazu. Na pár hodin redukoval, ale dlouho to nevydrželo. :/ Proto jsem ho používala pouze jako noční krém, pro jeho schopnost hydratace pleti. Jinak tenhle krém je dle mého také v docela malém balení, i když zase na druhou stranu, stojí jen 129 kč.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky