Voděodolná gelová oční linka by Rimmel London

Po delší době nečinnosti (spíš po vánočním obžerství :D) se vám hlásím s novým příspěvkem o gelové oční lince od Rimmelu.


Upřímně - nevěděla jsem, co od ní mám čekat. Jsem sice "linkový" typ (tedy, vždy když se líčím, tak si nějakou linku na oku udělám :)), ale gelových linek jsem se bála. 
Proto jsem nad nimi nikdy ani neuvažovala...ale když už jsem je v rámci Rimmel agentské pozice obdržela, tak jsem je otestovat musela :)

Plusy: 
- praktické balení, kdy aplikátor se schovává ve víčku výrobku - poprvé jsem musela pořádně zabrat, abych ho vytáhla, ale pak už nebyl problém a pěkně zaklapává po každém použití :) Nemyslím si tedy, že by hrozila případná ztráta štětečku :)
- barva je nádherná - nesnáším sice cokoliv modrého na mých očích, ale tyto vypadají skoro až černé (v balení), ale na očích jsou takové indigo...a mě se to strašně zalíbilo :)

- s aplikátorem bylo vytvoření libovolně široké linky hračka :) Nemusíte se bát...když jsem to zvládla já, tak už musí každý :D Když je nejhůře tak stačí tak jemně "klepkat" po víčku a dělat menší čárky a poté je spojit :)
- vydrží opravdu strašně dlouho - já osobně nevěřím na tvrzení "vydrží až 25 hodin", ale nějak nastala situace, kdy jsem se prostě neodlíčila po taneční zábavě ...ehm, ano, vím, nemělo by se to :D, ale už jsem tu jednou psala, že u přítele doma nemám odličovač (nemá sestry a jeho maminka se nemaluje), tak jsem hold šla spát namalovaná. Omlouvala jsem si to tím, že to aspoň pořádně otestuji :D A vida - "ráno" (asi kolem 11-té co jsem vstala :D) tam ty linky stále byly!! Netvrdím, že byly bezchybné, ale přesvědčilo mě to - bylo to zhruba 20 hodin, co jsem je měla a kdo by se nepodíval úplně zblízka, neviděl by rozdíl...vážně! :)
- s odličováním nebyl problém :)

Mínusy: 
- možná v budoucnosti bude problém tím štětečkem nabrat barvu, která bude pod okrajem flaštičky...ale tak...na to kašlat :D

Efekt: 
Bombastický. Je to nádherná barva. Jsou stylové nejen vzhledem, ale i dostupnými odstíny - aspoň zde jsem nalezla, že jsou jak fialové, tak černé (já mám 004 Deep Blue).

Hned jak budou k dostání v drogérkách, tak si kupuji i další 2 barvy. Ještě bych teda uvítala mojí oblíbenou hnědou...i když...ta modrá mi tak rozzářila oči, že možná přesedlám :D

Jsem nadšená a po delší době musím Rimmelu zatleskat - TOTO SE VÁŽNĚ POVEDLO! :)

Dávám jednoznačně 10 b. z 10 b. a doporučuji! :)


Komentáře

  1. tak díky za tip, Rimmel mám obecně ráda. sice už linky tolik nepoužívám jako dřív, nevím proč, ale zničeho nic jsem je přestala používat. Ale když jdu na nějakou akci, tak si je vytvořím.

    OdpovědětVymazat
  2. Musím přiznat, že jsi mě na nic docela nalákala :))

    OdpovědětVymazat
  3. ci panečku taký pekný obal má a taka nedobrá sa mi zdá.... to už je keď rýmujem :D

    OdpovědětVymazat
  4. a je to lepší něž klasické tekuté linky? já měla u několik tekutých linek a vyhovovaly mi, ted mi akorád vyschla linka ve fixu co jsem měla tak by mě zajímalo jestli je to lepší nebo co ti víc vyhovuje, gel nebo tekutá? :D

    OdpovědětVymazat
  5. uz som ich videla na jednom blogu, ale v obchodoch este nie:)

    OdpovědětVymazat
  6. nestáva sa ti že sa ti linka otlačí na vrch viečka? mne dosť často a neviem čo s tým inak taktiež doporučujem lepšie než tekutá či fixka =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si teď zvykla spíš na fix, ten mě nezklamal zatím nikdy :) ...tuto linku už používám jen výjimečně, ale i přesto si myslím, že byla fakt dobrá ...:)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky