Všechny moje...krémy na ruce :)

Když jsem posbírala po domě/z práce/v kabelce/zaházené a zapomenuté krémy na ruce, tak jsem byla mírně  šokovaná z toho, kolik se jich u nás našlo :D
Posuďte sami - toto jsou ony: 




Netuším, kdy se to stalo a takto se to zvrhlo :D Vážně! Ještě před rokem, když jsem psala článek o NEJ krému na ruce, jsme měli doma jen ty červené...a ty teď máme jen 2 a ještě téměř spotřebované :)

Postupně je představím a na konci dám rozhřešení :)

Hydratační krém na ruce s mandlovým olejem a bambuckým máslem, Cien (Lidl) - zní to pěkně, bambucké máslo mohu v jakémkoliv výrobku. A nejsem zaujatá vůči těmto "levným" značkám, ale tento krém na ruce...neuškodí, ale ani nepomůže. Koupila jsem si ho jen proto, že jsem měla strašně vysušené ruce a nedokázala jsem přejít už ani půl metru, abych se neztrapnila a neolízla si ruce :D (aby byly mokré, to mi pomáhá :D) v supermarketu. Pomohl, ale než jsem se dostala domů (asi za hodinu a půl) musela jsem ho aplikovat ještě 3x! Efekt je tedy krátkodobý :(
Za mě 3 b. z 10 b. (aspoň pěkně voní)



Ochranný krém na ruce se silikonem, Avon (Avon Care) - už jsem o něm psala zde, takže jen shrnu - smrdí po kmínu :D, nepřináší žádnou dlouhodobou úlevu, při používání jaru a jiných čistících prostředků mi teda nepomohl...
Tudíž stále 2 b. z 10 b. ...a už si ho fakt nikdy nikdy nekoupím! 



Krém na ruce a nehty (pozor!...i na nehty!) s glycerínem, kalciem a vitamínem E, Avon (Avon Care) - recenzi naleznete zde. Není úplně super, ale je lepší jak předchozí se silikonem. Líbí se mi designy, které se mění dle příležitosti :) Hydratační účinek tam relativně je. Je celkem dost mastný, takže se hned nechytat klávesnice :D, ale dá se. 
Trvám však stále na 5 b. z 10 b.



Krém na ruce Winter Care, Fleur de Sante - toto už je jiná káva :) Jak vidíte, tak je největší - má úžasných 200 ml. Krásně voní, je jemný. Je v něm bambucké máslo a to zde už snad i pomáhá :) Je opět mastnější, ale používám ho zejména na noc a ráno mám jemné packy :)
9 b. z 10 b....o tom žádná :))



Ochranný krém na ruce s koriandrovým olejem a glycerínem, Garnier - po zkušenostech s Garnier krémy na ruce, jsem sáhla i po tomto. Byla jsem maaaaaalinko zklamaná, protože mi ruce až tak neošetřil (v porovnání s Garnier krémy, ale v porovnání s Avonem byl o 50% lepší :)) Voní tak nějak jinak (asi ten koriandrový olej to tam dělá), je jemný a velmi rychle se vsaje do pokožky (= dá se hned po všem hrabat :D). Nepřinesl mi ale ani zdaleka takový efekt jako můj oblíbený "červený". 
Dávám mu ale i přesto 8 b z. 10 b. ...nosím ho v kabelce a kdykoliv se natřu. Vpije se opravdu za chviličku a vydrží dlouho :)



Krém Satinhands, Mary Kay - kamarádka je Mary Kay poradkyně, takže jsem dostala i takový vzoreček na vyzkoušení. Překvapilo mě, že téměř nevoní...nebo fakt jen já nic necítím? :) To mi trošku chybí, protože mám ráda, když mi ruce voní po krému :) Je malinko hutnější a mastnější, ale vsákne se extrémně rychle. Paradoxně pocit mastných rukou mi vydržel delší dobu. Hydratuje tak akorát. 
Přesto mu dávám "jen" 7 b. z 10 b. 



Regenerační krém na ruce s bambuckým máslem, Garnier (Intensive 7 days) - můj favorit č. 2 :) Zde už o něm bylo něco popsáno. Tu odolnost vůči umytí stále beru "s rezervou", ale ostatní vlastnosti sedí - hydratuje pěkně dlouho, rychle se vsakuje. Na to jak je účinný je "lehký". Nádherně voní. Jo, tak ten se povedl :)
9 b. z 10 b. 



Regenerační krém na ruce s alantoinem na popraskané ruce, Garnier (Skin Naturals) - ANO, ANO, ANO! Toto je "pan božský" mezi krémy na ruce (alespoň pro mě). Upozorňuji však, že je hutný, mastný a hodí se spíše na noční regeneraci. Ráno jsou ruce ale až neuvěřitelně hladké a efekt vydrží. Nádherně voní, je růžovoučký (ten obsah) a nedám na něj dopustit! (i přes tu "nevěru" s těmi ostatními, kterého na fotce obklopují :D)
10 b. z 10 b. 



24-hodinový ochranný krém na ruce - malinovo-čokoládový, Essence - to je vyloženě mňamka. Zimní edice má více "příchutí", ale mě oslovila tato. Cena je více než přijatelná, jen škoda, že je tak malinký. Nevím, proč ale připomíná mi letní dovolenou v Turecku :D :D...asi jsem měla krém s podobnou vůní, ale nemohu si vybavit jaký :)) Je celkem lepkavý a někomu se může zdát strašně voňavý - vím, že někdo nesnese tak intenzivní vůni na rukou jak během dne, natož v noci (moje mamina :D). 
Hold průměr, ale nezklamal - 5 b. z 10 b. 
Pozn. půl hodinu po nanešení krému mám pocit, že mě ta vůně pronásleduje...nepomáhá ani umytí rukou...nic pro "slabé" povahy :D



Vyživující krém na ruce s mangovým olejem, Garnier (Intensive 7 days) - člověk by řekl, že bude mít stejný účinek (nebo víceméně stejný) jako jeho "kámoš" s bambuckým máslem. A hle, ono tomu tak není. Neurazí, taky pěkně voní a konzistenci má v podstatě stejnou. Ale ten s tím bambuckým máslem mi ruce tak více vyhladí, ošetří, déle to vydrží. Tento mangový olej si už pravděpodobně nekoupím. 
7 b. z 10 b. 



Krém na ruce a nehty, Kamill - koupen znovu z nouze, kdy jsem neměla žádný krém na ruce po ruce (:D) a zase bojovala s chutí na olizování a zvlčování rukou (nebojte, nikdy jsem to neudělala! :D) mezi lidmi. Zklamal na celé čáře. Mě smrdí, za chvilku jsem ho musela nanášet znovu. Můj snoubenec pro něj aspoň našel využití v tom, že si ho natřel na obličej, který se mu po letní dovolené sloupával (hold, nenatře si obličej a nedá na moje rady...co s ním :-P) - tam pomohl zhruba po 3 natřeních (byli jsme "mimo domov", takže žádný normální hydratační krém jsem u sebe neměla :D). 
2 b. z 10 b. ...ať nežeru :D



Rozhřešení: 

NEJLEPŠÍ KRÉMY NA RUCE, KTERÉ JSEM KDY MĚLA :)




Tyto krémy na ruce mě celkem zklamaly :(
A teď se pochlubte vy - jaké jsou vaše NEJ krémy na ruce a na které nedáte dopustit? Případně které vás strašně zklamaly? :)


Komentáře

  1. Ja som si donedavna nedavala zalezat na tom aby som mala krem na ruky, vacsinou som pouzivala tel. Mlieko takze ich ani nemam tolko odskusanych no davnejsie som mala la chevre le chaton vynikajuce a teraz mam biodermu atoderm, spokojnost!

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalá recenze! Znám Garniery a jsem s nimi docela spokojená, Kamill byla nouzovka a už nikdy více, od Essence mám teď novinku ze zimní edice - údajně to má být vůně punče, jablek a skořice - já cítím višně a jak jsi sama dokonale vystihla - ta vůně je prostě pronásledující :D. Moje láska na ruce je intenzivní péče od Blistexu - ale spíš na noc, denní stálicí je pak Dove.

    Lil

    OdpovědětVymazat
  3. moj uplny top je od L´Occitane s bambuckým maslom, dosť drahý, ale naozaj najlepší aký som kedy mala! Ale spokojná som bola aj s krémom na ruky s ureou od Baley, s Essence minuloročnou limitkou. Mám aj ten od MK, je fajn, ale v porovnaní cena/kvalita sa dajú nájsť oveľa lepšie, viď napr garnier, páči sa mi tvoje bodovanie!

    OdpovědětVymazat
  4. ako som uvidela prvý obrázok som si v hlave povedala: týý vole ja mám doma len 2+ indulonu ;´D
    ale len tak náhodou medzi tie 2 krémy patrí aj garnierík ;DD a druhý šmejd od oriflamu ;D

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, to je sbírka! :) Já jsem věrná Indulonám, mám jich doma/po taškách/v práci snad deset, nejlepší krémy!

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá recenze! Mezi mé oblíbené krémy patří ty hodně hutný a mastnější. Tudíž např. Nivea SOS nebo Aldo Vandini vanilkový, ten je úplně nádherně voňavej :) Kupovala jsem ho v Rakousku, ale viděla jsem tuto značku i ve Schleckerovi u nás :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem ráda, že nemám úchylku na krémy na ruce jen já :-)

    Já jsem nejvíc spokojená s krémy od Neutrogeny (jen ta cena mě pohoršuje :-D). Z těch levných mě docela vytřel zrak krém na ruce a nehty od Verona Laboratories (http://motokatty.blog.cz/1207/krem-na-ruce-a-nehty-od-verona-laboratories), který stál 25kč...

    OdpovědětVymazat
  8. já krémy na ruce moc nepoužívám protože pak nesnáším ten "ulepený" pocit... Ale teď na zimu nějaký sháním, takže díky za super tipy ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten essence nie je ako krém na ruky nič moc ale vonia úplne dokonalo! Naozaj nádherná vôňa! :)

    http://gingerbread-heart.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky