Dermacol Satin Make-up Base – vyhlazující báze pod make-up


Když se člověk chystá na ples, svatbu nebo jakoukoliv příležitost, kdy potřebuje, aby make-up déle vydržel, tak hledá různá řešení – někdo brutálně vrství make-up (:D), někdo to přehání s pudrem, ale osobně si myslím, že je nejlepší zainvestovat do podkladové báze pod make-up.
Někdo si možná pomyslí „na co“...přiznávám se bez mučení, že i já jsem byla takový „odpůrce“, ale na tuto bázi od Dermacolu jsem slyšela jen chválu, tak jsem šla do toho, i přesto, že cena mě nejdříve moc nenadchla.


Plusy:
- je ultra mega moc vyhlazující. Kdo má akné už několik let jako já, tak tu pleť už nemá (pravděpodobně) úplně vyhlazenou, ale jsou zde drobné nerovnosti po všech možných i nemožných pupácích (takové hrbolky zůstanou L) – po této bázi jsem znovu cítila jaké to je, mít dokonale vyhlazenou pleť. Upřímně – nemyslela jsem si, že by takový den ještě nastal J
- jemnoučká vůně
- úplně průhledná konzistence
- i přesto, že vypadá, že se jedná o malý produkt (15 ml!), tak stačí jen jedenkrát zmáčknout (max. dvakrát) a na prst ti vyjede dostačující množství – nemusíš se bát, že báze budeš mít moc, jak u jiných, méně praktičtějších, balení báz (je pro to množné číslo? :D) od konkurentů Dermacolu.
- make-up se opravdu drží celý den na obličeji jak klíště – to chválím.

Mínusy:
- ano, přiznávám – byla jsem trošičku naivní a myslela jsem, že bázi můžu používat i několikrát týdně pod „pracovní“ make-up – ee, nemůžu :D. Asi to nebude jen problém problematické pleti, ale jednoduše – ucpává póry a po týdnu, kdy jsem ji použila 4x (!) jsem měla tak hrozný obličej (samý nový pupák), že už se ani ta báze nechytala :D
- ...přeci jen mohla být aspoň 20 ml za tu cenu (cca 250 Kč, 10 €) J

Efekt:
Co tato báze slíbila, to i dodržela. Brutálně vyhladila obličej (nebyl to jen pocit, když jsem přejela prstem po tváři, ale je to i viditelné oku J), make-up po bázi jen tak svištěl (tj. nebyl žádný problém s roztíráním) a hlavně – opravdu vše vydrželo.
Je pravda, že když jsem šla na svatbu a líčila se cca kolem 11-té dopoledne, tak do čtyř do rána tam toho make-upu už moc nebylo, ale na takové klasické 14-16 hod. (cesta do práce/školy, práce/škola, po-pracovní/školní rozptýlení, cesta z práce/školy) je dostačující.

Ujistila jsem se, že báze pod make-up není vůbec zbytečná investice. Tím, že jej nebudu používat denodenně, mi vydrží i to „malé“ balení dlouho.
A je lepší být pěkně upravená po celý den, než se stále kontrolovat v zrcadle a dopudrovávat se nebo zakrývat nedostatky, které „stékající“ make-up odkryje apod. J

Hodnotím velice pozitivně a už jsem měla v ruce i jinou podkladovku (bude tu recenze) a musím říct, že tato opravdu válí :D

Super. 10 b. z 10 b. 

Btw. v roce 2008 byla tato báze oceněna Asociací vizážistů a stylistů ČR jako NEJ výrobek roku 2008. 
Otazné je...na co jsem tak dlouho čekala a kde jsem chodila, že jsem o ní ještě cca před půl rokem nevěděla? :D
Více info a možnost koupit zde:

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky